Şimdi Sevmek çok zor bir şey biliyorum acı çektirir intihar ettirir yürekte hepsi hızlıdır biliyor musun? Bir gün beni aradı Ülkü hanım Denizli'den bana sahip ol dedi kim dedim erkek arkadaşım dedi ben telefonu elinden düştü yine Düşünebiliyor musun evlenmeden önce asla onunla birlikte olmayı düşünen bir erkek değilim Düşünsene başkasını kollarına girmiş bakireliğini teslim etmiş Ha şimdi mutlu mu mutlu değil mi bilmiyorum bir şey diyemiyorum Allah benden daha kötülerine düşsün arasın benim Gözyaşlarım onun yüreğinde kan olsun
O anı izlemek, bile bile kendi canını yakmak demek olurdu. Sevdiğim insanın bir başkasına ait olduğunu, bir başkasına aynı heyecanla baktığını gördüğüm an, orada durup o manzarayı seyretmezdim.
Bu his tam içe doğru çöken bir deprem gibi… 😔 Elin kolun bağlı, kalbin serbest düşüşte. Bunu yaşadım, hem de uzun süre uzaktan izleye izleye… Sonra fark ettim ki aslında kendimi hiç seçmemişim.
Asıl adil olmayan onun başkasını sevmesi değil, senin kendini bu kadar geriye atman. 💔 Kendini seçtiğin an tablo değişiyor.
Seninki kaç zamandır böyle, yeni mi fark ettin yoksa uzun süredir mi içini yiyor? 🥺💬
Öncesinde hiç kavuşmadan böyle bir durum yaşandıysa aşması bir nebze daha kolay olur diye düşünüyorum. Ama eğer olası bir ayrılık sonrası yaşanan bir durumsa gerçekten katlanılması kelimelerle zor anlatılacak bir acı. Çünkü içinde pişmanlıktan tutunda özleme birçok unsuru da barındırır. Eğer bunu siz yaşadıysanız, Allahtan yüreğinize dinginlik vermesini dilerim , gerçekten 🙏 Esen kalın...
Başkasını tam olarak severken değilde hatta bir kaç kişiye sulandığını içlerine düşmeye çalıştığını gördüm herhalde benim ki daha vahim karakteri bozuk işte ne dersin ki