Sevmiyorum ayrıca öyle bi duygusal anlığıma geldi biraz duygu göstermiştim ayyyy kendini bir şey sandı. Neden erkekler hemen böyle yapıyor, kaçıyor falan sanki ömür boyu onlara aşık kalacağız ya da başkası yok gibi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazı erkekler için ilişkinin başındaki o kovalama süreci çok heyecan vericidir. Sen duygularını çok net ve erkenden belli ettiğinde, o gizem çözülmüş gibi hissederler. Hedefe ulaştıklarını düşündükleri an, oyunun heyecanı biter ve maalesef odakları başka yöne kayar. Duygularını açıkça yaşayan bir kadın, aslında ciddi bir adım atmış demektir. Karşıdaki erkek eğer o an hayatında bir sorumluluk almaya hazır değilse, senin bu samimiyetin ona şimdi benden de aynısı beklenecek baskısı kurar.
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 aykendimizi bir şey sanmıyoruz... Siz duygunuzu sevginizi ifade etmeyi bilmiyorsunuz. Bana gelip seni seviyorum deme... Bana sevdiğim şeyi yap. Ben zaten senin içten sevdiğini anlarım... Gelipte kuru kuru seni seviyorum dersen gerçekten öyle mi? diye soruyoruz? inandırıcı değil. Dayı bilmiyonuz işte mq daha ne kadar net olalım... Seven sevdiğini takip eder sevdiği şeyleri yapar öyle hareket eder tek çift seni seviyorum demeden demiş olursun... Aynısını kadınlar da istiyor... fakat size biraz düşündüğümüzü sizi felan ifade etmek gerek... Kadınlar da seviyoruz desek eli boş hıııı tabi tabi etkisi yaratıyor. Karşılıklı bu işler.
10 Yorumla
5 ayBana öylesi denk gelmedi, gelse de ondan asla soğuyup kaçmazdım. Hayatınıza aldığınız erkeklerin duygularını gizlemek zorunda kalmadığınız, netliğinizden korkmayan, samimiyetinizi fazlalık değil, cesaret olarak gören erkekler olmalı.
Sözleriyle değil davranışlarıyla gelen, kaçmak yerine kalmayı seçen, ilgiyi yük değil değer sayan erkekler olmalı. Duygunuz arttığında geri çekilen değil, sorumluluk alan ve netliğinizi baskı diye adlandırmak yerine şeffaflık olarak kabul eden erkekler olmalı. Eğer soğuyan erkeği hayatınıza alıyorsanız geri göndermesini de bileceksiniz.20 Yorumla
Geçmişte çok hayal kırıklığı yaşamıştır ya da seni kendine layık görmüyordur herkesin psikolojisi bozuk normal insan kalmadı ülkede en güzeli sanırım yalnızlık
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Şu hissettiğin durumu o kadar iyi anlıyorum ki… 😔 Gerçekten his gösterince “garanti” sanıp şımaran da var, korkup kaçan da. Çoğu erkek duygusal olgunluğa pek hazır değil, ilgi görünce değer vermek yerine egosunu parlatıyor. Bu kesinlikle senin suçun değil, sevgin çok değerli. 💘 Sen asla sevmeni kısmamalısın, sadece hak edene göstermelisin. Peki bu durum en son ne zaman başına geldi, nasıl tepki verdin? 💭✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
5 ayİstemiyorlar çok fazla sıkılmak falan rahat olmak istiyorlar rahat rahat istediklerini yapabilmek istiyorlar diğer kadınlara gidebilmek istiyorlar sen onları sıkma istiyorlar istedikçe istiyorlar değişik bir şeyler çözemedim daha 21 yıl oldu.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu sekmez, erkekler yanlış kadına, kadınlar yanlış erkeğe değer verir. Kendimize göre birini bulabilsek keşke.
20 Yorumla
5 ayKoşmayı kovalamayı seviyorlar sanırım kendilerini it olarak görüyorlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
5 ayBu sadece şehir efsanesi olabilecek bir inanış olabilir.
Sevgisine karşılık bulan hiç bir erkek , bir kadına bunu yapmaz.
Size kendini aşık edene kadar olan davranışlarını ve sonrasında yaşayacaklarınızı , bu konunun dışında tutmanızı istiyorum.
Lütfen.10 Yorumla Bu devirde bi bkluk var bilmiyorum illa taktikli konuşman gerekiyor düz insan olunca sevmiyorlar
31 Yorumla
Soran5 ayÇok doğru var bişeyler ve kafayı yemişler.
5 aySana bir şey söyleyeyim mi kadın sen gelmişsin 35'e 40'a affedersin Şudur budur diyen erkeği s***** et ya Sen gerçekten evlenmek istiyor musun hamile kalmak Sen gerçekten Anne olmak istiyor musun Ev kurmak istiyor musun o zaman tercihini yap ve net bir şekilde karşısına dur
02 Yorumla
Soran5 ayHahahaha ben evlilikten korkuyorum
- 5 ay
O ayrı konu
- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
5 ayParalıyorlar resmen bensiz yapamazsın değil mi lafını ağzımızdan almak için 😆 Yüz vermeye gelmiyor hemen cıvıtıp şımarıyorlar bence boş anınıza dahi gelmesin artık
10 Yorumla
5 ayÇünkü en ufak ilgiye şımarıcak kadar ölmüş ilgisizlikten. Tam bir ezik belirleme turnusolü bu. Böyle davrandığı için ona teşekkür etmelisin. Ya sevgilin olsaydı? Allah korumuş. 😏
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
5 ayDüşük zekalı birine denk gelmişsin. Normal düzgün insanın ilgi hoşuna gider. Saçma sapan tavırlara, triplere girmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAnlattığınız durum erkeklere has bir durum değil. insanoğlu ulaşamadığı, sahip olmadığı şeye ilgi duyar. Çocukken bir platonik aşkım vardı. Yıllarca onu düşündüm. 30 yıl sonra kadın evli barklı bir doçent olarak resmen yürüdü bana. Karşılık vermedim ama artık onu elde etmiştim. Onunla ilgili tüm ilgi ve düşüncelerim kayboldu. İşte insanoğlu böyle
016 Yorumla- 5 ay
Koskoca doçentin de işi gücü yok ya zaten evli barklıyken yürüyecek 🤣
Cevap sahibi5 ay@acilmesajat senin gözünde koskoca doçent olan benim gözümde farklı olabilir. Bu durum seviyeye göre değişir
- 5 ay
Pardon ben bilmiyordum muhtemelen harvard çıkışlı falansınızdır. En kötü ihtimalle benzer eğitim görmüşsünüzdür, şüphe yok.
- 5 ay
Merak ettim seviyenizi şimdi, madem düşük görüyorsunuz hanımefendiyi
Cevap sahibi5 ay@acilmesajat ne çıkışlı olduğun ya da geçmişte ne olduğun önemli değil. şuanki durum önemli. sanırım bahsettiğimiz kişide anladı bunu
Cevap sahibi5 ay@acilmesajat ben hayatta hiç ama hiç kimseyi düşük görmem. Sadece seviyesini bilirim.
- 5 ay
Bildiğiniz seviye sizin için düşük görünüyor, düşük görmem diyorsanız davranışlarınız da tutarlı olmalı.
- 5 ay
O kadar çalışmış kadının da seviyesine bir zahmet KS kullanıcıları olarak karar vermeyelim, siz burada bunu tartışırken kendisi makale yazmakla meşgul ;)
Cevap sahibi5 ay@acilmesajat doçentlik veya benim işim senin yaşında ve durumunda yüksek görünebilir. ama benim bulunduğum durumda yükseklik söz konusu değil. Ayrıca hepimiz insanız. burada her türden insan olabilir diye düşünüyorum
- 5 ay
Benim yaşımda veya durumumda değil zaten, tanıdıklarımız olduğu için hayatlarını biliyorum bizzat yakın aile bireylerimden.
- 5 ay
Bulunduğunuz durumu merak etmiştim sadece ;)
Cevap sahibi5 ay@acilmesajat kariyer sahibi insalara saygı duymana sevindim. bu bakış açısıyla sende öyle olabilirsin.
- 5 ay
Fazlası da olur, merak etmeyin 👋
Cevap sahibi5 ay@acilmesajat merak ettin ama burada ulu orta kişisel bilgi paylaşmak istemem
- 5 ay
👋
Cevap sahibi5 ay@acilmesajat takip isteği gönderdim
Gizli Üye(18-24)5 ayAy evet benim sevdiğim çocuk da fazla sevildiğini anlayıp kaçmıştı çünkü üstüne çok ciddi gidiyordum, sanırım kaçıngan bağlanma bu. Uğraşmak da istemiyorlar bence rahatlarsa. Ya da ailesinde aşk sevgi görmedilerse de böyle oluyorlar.
10 Yorumla
5 ayErkekler her bakımdan otorite ve kontrolü ele almak ister. Bastırılmamış cesur kadına hükmetmek zordur onlara göre.
13 Yorumla- 5 ay
Ne alaka, burası fikir beyan etme yeri
5 ayAraba motoruna da fazla yakıt gidince hızlı gitmek yerine bogulur 😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
5 ayAklıma iki sebep geliyor:
Ya sevgisini gösterdiğini sanıyordur, yani kadının kafasında kurduğuyla gerçekte yaptığının alakası yoktur
Ya da o sevgisini gösterene kadar bizim hevesimiz tükenmiştir. Fazla naz aşık usandırır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBaşlığı okuyunca, aciklamaya bakmadan önce aradığını bulamadi belki ondan soğudu yazacaktim. Ama aciklamayi okuyunca ne yazacağımı şaşırdım 😂😆😁😄😅 Her erkek öyle değil diyim bari. Ne diyim şimdi 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
5 ayAslında sizlere göre çok çok daha dürüsttür erkeğin aşka bakışı ve sadakati. Her oldu bittiye kanmayız, aşkı yaşamadan da o kadını koynumuza almayız. O işler para için yapmayacağı olmayan kadına hastır...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Valla sizin gibileri de beni bulmuyor şaka mı bu 😄
10 Yorumla
5 aysevmeyeceksin ki kıymetin bilinsin fazla değer tötlerini kaldırıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayErkekler ulaşılmaza tutuluyor
Zor olacaksın yüz vermeyeceksin geç yazacaksın sevginini bile parça parça vereceksin ancak o zaman kıymetli oluyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Adam olan böyle şeyler yapmaz.
Yanlış erkeğe denk gelmişsin10 Yorumla
5 ayİlk başlarda duygunu değil ilgini belli etmen gerekiyor bizim hatamız o
10 Yorumla
5 ayKaçan kovalanır gerçekten sevdiklerine emin olana kadar böyle sonrasındada güzelce göstererek devam ettirmek lazım çok duygusal olmadıklarından olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
5 ayMuhtemelen onun sana karşı bir ilgisi veya duygusu olmadığı için tamamen seni düşünerek ve daha fazla bağlanmaman için uzaklaşıp gitmiştir
05 Yorumla
Soran5 ayYerden yere vuraydın bide
- 5 ay
Gerçekler acıdır ne yazık ki üzgünüm ama şahsen ben öyle düşünüyorum yani ilgimin duygumun olmadığı bir şey hissedemediğim ancak karşı tarafın bana ilgisini duygusunu hissedersem yapacağım şey ondan uzaklaşmak olurdu onun üzülmemesi ve kırılmaması adına bunun yanlış olduğunu düşünüyor insanlar öyle yapılmaması gerektiğini savunuyor çoğu ama bana göre doğru birdir
Soran5 ayAçıklamayı okudunmu bilmiorum ama benimde aslında ona karsi ahim sahim bi ilgim yok tu sadece bana ilgi gosterdi dedim acidim hadi bende bi kiyak yapaymda uzun szaman sonra hikayemde paylastim bu sarki yani kendi ustunemu alindi bilmem bakmamaya basladi hikayelerime. Yani o ilgi ondan geliyordu ben yuz vermiordum küsmüştük hikayelere bakiyorduk sadece bi kiyak gectim ya ne simarikmiş erkekler. Birde benim evlilik korkum falan var yani hic evlilikte dusunemiorum onunla sadece oyle biraz bi hoslantıydı o hoslandigi icin oda yani
Soran5 ayBuna dahi simaracaksaniz erkekler size su bile verilmez iyyyy tiksindim ya erkeklerden
- 5 ay
Açıklamayı tabiki okudum ki ben birine ilgi gösterdim oda bana ilgi gösterdi sonra ben şımardım ve uzaklaştım gibi bir bakış açısına soruna yanıt vermedim burada tüm erkekleri zan altında bırakıp hepimize şımarık demen ve tiksinmek çok haksızca bir yaklaşım bence bu yanlışa düşme zaten ilgi gösterip sonra gösterilen ilgiye karşılık alınca şımarıp ortalıktan tüyen cinsiyeti ne olursa olsun böyle bir şey yapıyorsa karaktersizin önünde gidenidir zaten öyle bir insanla olacağına aşksız kal daha iyi emin ol
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayHiç beklemediği bir anda karşı cinsten gelen duygu ve hisler,
bizi kontrolden çıkarıyor ne yapacağımızı şaşırıp kaçıyoruz,
kızlar ağırdan gelin sizde, kalp çarğıntısı yaşatmayın bize 😂04 Yorumla- 5 ay
Hızlı gelişirse hızlı kaçışta kaçınılmaz oluyor 😂
yüksek dozda narkoz verirsen böyle olur vücut tepkimeye girer, artık ne yaptıysan aklını başından almışsın o deli oğlanın 😅😅🤣
5 ayEvet , neden? Soruya soruyla cevap veriyorum. Neden?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
5 ayYaşı kaçtı bunun yapan erkeğin ve senin yaş kaç? Erkekler genelde 18-25 yaş arası kızları tercih ederler bundan olabilir
00 Yorumla Daha önce sevilmek nedir bilmediği için korkup kaçıyor haliyle ya da dengesiz herifin teki fazla analize gerek yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Başkasına verip bana gelince aşka sevgiye çekildiğinde erkek kaçar
06 Yorumla
Soran5 ayNasıl yani ne anlamalıyım şimdu
Soran5 ayKim erkekmi kadınmı
Soran5 ayHer erkek aynı değil her kadında aynı değil aslında ama erkeklerin bi çoğu benim yazdığımdan çok sevilince şimarandan. Ben evlilik normal sartlarda zaten dusunmuyorum erkekle ayni cati altinda yasamak bana korkutucu geliyor. Benim yazim sevgilik icin sevgili bile olunmaz sizinle. Arkadaslik en iyisi onuda siz kabul etmiorsunuz
5 ayErkeklerden değil de kadınlardan bahsediyorsun sanırım, bu olayları %95 kadın cinsinde görüyorum..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayAklı başında adam değildir yakınlık gösterdiğin. Nerde ergen erkek varsa ona yonelirsen yediğin kamisla kalırsın ortada. Ama bu söylediğim gerçeği yaşamalarına rağmen kabul etmez zilliler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Güvenmekten ve bağlanmaktan korkuyor olabilir. ya da senin hissettiğin kadar derin hissetmiyordur o yüzden uzaklaşmayı doğru görmüştür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBağlanmandan korkuyorlar
Amaçı farklı demekki
15 Yorumla
Soran5 aySanki çok meraklıyım evlenmesine züppenin kim evlenir
Cevap sahibi5 ayAranız nasıldı
Soran5 ayBaşta iyiydi sonra kendisi şımardı ben de kabahat en ufak duygu kırıntısı gostermek yok kimsrye artık zaten normalde göstermiordum oda yok
Cevap sahibi5 ayKaim yaşındaydıı
Cevap sahibi5 ayKaç
5 ayÇoğu kadının artık yalanlar söylediği 10-20 flörtü var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bundan dolayı kaçtığına emin misin?
Aksine, kendini geri çeken tiplerden kaçarız biz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayE o zaman duygunu belli etmemeye başla. Sen onu kontrol etmeye başlarsın 😂😎
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
5 ayYanlış erkek seçiminde ERKEKLER demen TÜRK KIZI olduğunu belli ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen bir adamı çok sevdim ilk istediği şey benden seks oldu eğer benle ilişkiye girmezsen sevgililiğin manası yok dedi bu benim hayat tarzıma terstti uzak durmak zorunda kaldım cinsellik için tehdit etti beni videolarını cinsel sitelere atıcam dedi beni tatmin etmezsen dedi uzak durdum kimse anlamadı beni derdimi kendi içimde yaşadım tek arkşım eşim dostum bile yok anlatacağım.
02 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@Ketenbj yaşamadım
Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Maalesef birçok erkek öyle sonrada sevilmedik diye ağlıyor bazı hemcinslerim
00 Yorumla
5 ayBilimsel kaynağını merak ettim. Neresi? Hangi organın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayInsanların bir tarafını kaldırma yavrum sen de
00 Yorumla
5 ayNiyeti ciddi değil baktı sende bağlanma belırtisi sezdımı vınn güvenme kimseye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok öyle bir şey. Ben kaçmam, kucaklarım kız… 😃😎🌸🍃
00 Yorumla
5 ayİşte, senin o ikiyüzlü ezikliğini farkeyoruz..
02 Yorumla- 5 ay
Sende duygu görünce korkup kaçanlardansın demek dayı yaş 43 olmuş
- 5 ay
@İsimssizüyee beni boş ver, işime bak evlât ;)
5 ayCepleri boşalinca yine donup dolasip geliyorlar AT GİBİ GİDEN İT GİBİ DÖNER..
00 YorumlaBu durumu ben de yaşadım. Çok kötü hissettim. Duygumu belli etmeme açık olmama rağmen beni bilerek dışladı gibiydi. Ama resmen korktu.
10 Yorumla
5 ayAslında bu iyi bişey kaçan kovalanır zihniyetinde, tabure caizse çocuk bir erkekten kurtulmuş oluyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBiraz da her gün 10 farklı erkekten dm alıp ama istediği erkekten red yiyince çirkefleşen kadınları mı konuşsak?
08 Yorumla- 5 ay
Hayatı boyunca her kadından red yiyen dayı konuştu 😂😂
Cevap sahibi5 ayAzıcık akıllı olsan, bu çirkefleşmeyi biliyorsam demek ki red ederek gerçek yüzünüzü gördüğümü buradan anlamalıydın. Toplumsal çürümenin kanıtısın. Ancak şarkılarda havla hadi
- 5 ay
:d demek sende red yiyip çirkefleşenlerdensin dayı o kadar red yemiş ki kadın düşmanı olmuş hazımsız köpeğim benim hahahahha
- 5 ay
Seni kim sevsin ucube ahhahahhaha
Cevap sahibi5 ayEn ufak küfür ağzımdan çıkmadı çıkmayacak. Ama ettiğin bu ağır hakaretlerin bedelini hukuki olarak ödeyeceksin. Sanma ki isimsiz üye diye hesap açınca mahkeme kararıyla siber suçlar seni bulamayacak
- 5 ay
Bla bla bla havla diye hakaret eden birinin tehditleri beni korkutmuyor ucube bunak ne kadar red yediysen artık it gibi kuduruyorsun burada hahahahahah iyi yapmış reddeden kadınlar helal olsun tebrik ettim onları senin gibi havlayan kuduran dayıya ders vermişler kadın düşmanı incel ahahhahahaah
Cevap sahibi5 ayŞu ana kadar olanları ekran görüntüsü olarak kaydettim. Edeceğin başka hakaret kaldı ise dinliyorum. Yoksa avukatıma ileteceğim toplu şekilde
- 5 ay
İlet moruk ilet kuduruk it kaç kadın reddetti seni söyle hazımsız kopekkkkkkk 😂😂
5 ayKişiden kişiye değişir bence o durum. Bazı erkekler öyle olmayabiliyor mesela.
10 Yorumla
5 aycanlari sadece flort etmek istiyo is ciddiye binince gidiyorlar cunku amac oynasmak
10 Yorumla
5 ayKovalamayi seviyorlar elde edince sıkılıyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Kadınlar duygusunu belli eden seven erkekden niye soğuyup uzaklaşırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayGidiyorsun sokaktaki kardeşim aşık oluyorsunuz normal bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySiz kadınlar da aynısınız, biraz ilgi gösterince değişiyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBaskasi yok gibi davranmissin hele yaslar da 40sa kacar tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBelki de samimi gelmiyordur 🙄
12 Yorumla
Soran5 ayEvet sevmiorum zaten hahaha
Cevap sahibi5 ay🙂🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 aySorumluluk almamak icin
10 Yorumla Zaafiyet yaratıyor herzaman daha az sev
10 YorumlaSevme knka bunlar sevilmeyi hak etmiyor.
10 Yorumla
5 ayGtleri kalkıyo ondan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rekabet hissi azalıyor çünkü
10 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler duygusunu belli eden, seven kadından niye hemen soğuyup kaçıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler