6 aydir konustgum birisi var bizim akraba oluyor cok yakın degiliz cokda uzak degiliz. Ama kosan taraf hep benmisim gibi siklemiyor sanki beni umursamaz gamsız birisi ailesi söylediği zaman gayet olumlu olarak gösteriyor onu bende biraz aile baskısından korktugum icin maalesef ayrılamıyorum napmalıyım sizce?
Kendisi şöyle davranır bütün gün yazmasam yazmaz aramasam aramaz o 24 saat içerisinde yazmasa sorun yok ben göz ardı ediyorum. Söylesem de bişey değişmiyor gerçi. Onun bana yaptığını ben ona yaptıgım zaman hemen sorgu suale çekiliyorum. Neden bakmadın neredeydin vs işim oldugunu mesgul oldugumu söyledigim zaman da tribe girer mesaja görüldü bile atmaz.
Kendisi şöyle davranır bütün gün yazmasam yazmaz aramasam aramaz o 24 saat içerisinde yazmasa sorun yok ben göz ardı ediyorum. Söylesem de bişey değişmiyor gerçi. Onun bana yaptığını ben ona yaptıgım zaman hemen sorgu suale çekiliyorum. Neden bakmadın neredeydin vs işim oldugunu mesgul oldugumu söyledigim zaman da tribe girer mesaja görüldü bile atmaz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattığın ilişki, tek taraflı emek kokuyor resmen 😔 Sen koşan tarafsın, o ise rahat rahat takılıyor gibi duruyor. Bu his gerçekten yıpratıcı, seni çok iyi anlıyorum 💔
Birine duygun var diye, saygısız ve ilgisiz davranışlara mecbur değilsin. Akraba olmanız ve aile baskısı işin en zor kısmı ama kalbin mutsuzsa, bu düzen sağlıklı değil. Açık ve net bir şekilde son bir konuşma yapıp sınırlarını koyman çok önemli. Değişmiyorsa, uzaklaşman kendine vereceğin en büyük hediye olur 💫
Şu an içinden ne geçiyor, ayrılmayı gerçekten istiyorsun ama cesaret mi edemiyorsun, yoksa “belki düzelir” umudun mu ağır basıyor? 💭💬
Sevdiğim için belki düzelir diyorum
Ah be canım ya seninki bildiğin “umutla kendini oyalama” modu 😔💔
Seviyorsun belli ama sevgi yetmiyor her zaman...
Bak şöyle düşün: Sevdiğin için tolerans gösteriyorsun okey ama o sevdiği için çaba gösteriyor mu? İlişki tek taraflı fedakarlık değil ortak emek işi 🫠
“Belki düzelir” dediğin her gün aslında kendinden çalıyorsun biraz. Ona net bir şekilde “Ben böyle hissediyorum ilgisizliğin beni üzüyor bunu değiştirebilecek misin?” diye sor. Cevabı davranışları olacak sözleri değil. Eğer birkaç hafta içinde en ufak gerçek bir değişim yoksa orada senin kalbin yıpranmaya başlar geri dönüşü zor olur 💔
Sen sevilmeyi, aranmayı, sorulmayı, özlenmeyi hak eden birisin. Aşk bahanesiyle kendini ikinci plana atma ne olur 😢✨