Eski sevgilinzle arkadas kalırmıydınız?

Arkadaslar eski sevgilim bundan üç hafta önce sosyal medyada paylaştığım videoları beğenmeye başlamıştı bende en sonunda dayanamadım neden beğendiğini sordum bana öylesine karşıma çıkıyorsun dedi ama buna inanmadım tabi sonrasında bi şekilde muhabbet açtı konuşmaya başladık ben dicek başka bişey var mı diye sordum oda fotoğraflarımızı falan atmaya başladı bende bi ümitlendim hala seviyodum onu neyse geceyi bitirdik daha konuşmayız diye düşündüm yine yazdı yani kısacası başta konuşmak isteyen taraf oydu neyse aradan zaman geçti bunun ilgisi bi tık azaldı gibi hissettim buluşalım dedim hastayım dedi öyle oldugunu biliyodum o yüzden üstelemedim aradan bi hafta gectı terkar bulusmak için çabaladım bu seferde memlekete gidicem dedi bulusmaktan kactıgı çok belli ama neden anlamıyorum basta konusmak isteyen oydu sımdı soguk yapıyo umursamaz davranıyo ben exinle arkadas kalmak istemem açıkçası ya varsın ya yoksun benim için böyledir arada kalmaktan yoruldum hiç tekrar olmak için çaba göstermiyo bende elimden geleni yptım artık gururuma yediremiyorum siz bu konu hakkında ne düşüniyorsunuz napmam gerek?
Eski sevgilinzle arkadas kalırmıydınız?