Anneme bir turlu yaranamiyorum, ne yaparsam yapayim hep suc bende mi oluyor?

İşim bitti evdeyim annemde çalışıyor. O eve gelmeden evı çiçek gibi temizliyorum , yemeklerini yapiyorum, çamaşırları yıkıyorum vs.

kendisine eve gelır gelmez sadece oturup dınlenmek kalıyor deyim. Ama sürekli hatamı arıyor eve gelir gelmez ahır gibi yasayan abıme ses etmeyıp bana bagırıp çağırıyor. Abımın odasını tertemiz edıp birakiyorum abım dağıtıyor suçu bana kalıyor. Yemeğin tuzu fazla oluyor laf ediyor. Çamaşırları topladım bugün fazlasıydı arayada bır tanesi kurumamıs karışmış fark etmemişim. Dunyanın lafını saydı bana. Ne srfsızlıgım kaldı ne f*h1selıgım. bu sasece bır ıkı karelik bişi dr değil her zaman böyle. Çalısırken maas kartıma kadar el koyuyordu. Kendıme aldığım ufak bişi bile karışıyordu.

Ya ben daha 21 yaşında kızım sosyal hayatım yok, arkadaşım hiç yok sadece 3 senelik ilişkim var onunla da ayda bır ıkı kez buluşuyoruz onun ıs durumu benim durumlarım vs.

ama onunla telefonda konusurken bile " alo" dediğimı duyar duymaz hemen yanıma bitiyor" hadi gel "dıye. bilerek çağırıyor sürekli konuşmamızı böluyor. Sevgilim çok iyi biri birgün kırmadı ıncıtmedi ya da pişman etmedı beni ama annem onu istemiyor. Sebebı de annemle benım icin bırkac kez tartıştı. zâten her. konuda arkamda yanımda bırtek sevgilim var ama annemkn kafası uyuşmuyor işte.

yazacak çok sey var ama buraya yazamıyom.. Napacağım artık bilmiyorum

Anneme bir turlu yaranamiyorum, ne yaparsam yapayim hep suc bende mi oluyor?