Biraz uzun olacak ama dürüst samimi yorumunuza ihtiyacım var.
Yakın arkadaşım vardı çok samimiydik iyi dosttuk. Sonra aramızda bir şeyler oldu. Bir şeyler yaşadık. Sevgili olduk falan. Ama meğersem onun sevgilisi varmış. Ve benden sonra onunla da yaşamış tekrardan ve konuşmaları da 4 ay falan sürdü. En sonunda onu çıkarmış hayatından ve bana sadık kalmaya çalışmış. Her şey iyi derken ben bunu sonradan öğrendim. Yalanlarla geçti psikolojim bozuldu altüst oldum. Daha önce hiç kimseyle ilişkisi olmadığında ısrarcıyken farklı kişilerle defalarca olmuş. Ve ben yakaladığım için hepsini itiraf ettirebildim benimleyken de işte o sevgilisiyle yapmış falan. Neyse zor zamanlar geçirdik o gerçekten çok pişmantı yıkılmıştı kendinden nefret ediyordu. Değiştim dedi falan. Ve ben ona çok değer verdiğim için hayatımdan çıkaramadım. Gelgitli birlikte 1,5 yıl daha geçirdik. Ama ben hiçbir zaman içten içe affedemedim. Ona eskisi gibi bakamıyordum. Ben de onu aldatma denemeleri yaptım vicdan azabı çekerek falan. Ama sadece bir kaç kişiyle konuşabildim. Ne fiziksel ne duygusal bir şey yaşadım. Kendimi enayi gibi hissediyordum. Ve o beni baskıladıkça daha çok yapasım geliyordu. Yakalandım. Bir daha kimseyle konuşmayacağım dedim ama sadece onu geçiştiriyordum. Neyse çok zaman sonra en son fake hesapla beni işletti ve tuzağa düştüm. Şimdi aldatan ben oldum. Affedilmeye hakkım yok mu gerçekten. Bir erkek olarak en feci şekilde onurum kırıldı ve onca şeyden sonra ona nasıl sadık ve tutkuyla kalabilirdim. Ayrılmayı falan da denedik. Ama bir türlü kopamıyorduk birbirimizden. Ve o beni asla kaybetmek istemiyordu fırsat vermiyordu. Sadık da kaldığına inanıyorum. Ama ben geçmişi asla unutamadım. Onu affetsem de eskisi gibi bakamıyordum. Yine onu çok seviyor çok değer veriyordum ama karmakarışık bir psikoloji içerisindeydim. Enayi gibi hissediyordum. Çünkü o benim ilkimdi. Ben de bir şeyler yaşayıp dengelemek istiyordum. Onu kaybetmek istemiyorum. Ama içimdeki kurtlar durmuyor geçmeyecek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımınız yorumunuz iyi gelir. Ben de en az onun kadar kötülük ettim mi? Ben de aldatmış oldum biliyorum kendimi aklamıyorum tabii. Ama onun beni istememe bırakma hakkı var mı? Detay isteyene özelden de anlatırım daha fazla. Çok çıkmazdayım :( kötü biri olmak istemedim ama neye dönüştüm ben bile bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer