Sizin aldatılma hikayeniz nedir?

Hadi merak ediyorum en saykosu ne ben başlayalım önce; 3 yıllık sevgilim kendi iş yerine yeni bir kız geldiğini ve herkesin ona zorbalık ettiğini söylemişti ben çok üzüldüm sen ona yardımcı ol yazık falan diyodum. Fazla yardımcı olmuş herhalde bir ay içinde sevgilim benden uzaklaşmaya başladı, sonra msjlarima dönmedi görüşelim diyodum hep işim var falan diyodu en son beni engelledi bianda watsaptan ben normalden aradım sordum bir sorun mu var diye yok telim bozuldu ondan diyo hala adam gibi söylemiyor. Sonrasında ortak arkadaşımdan öğrendim o kızla sevgili olmuşlar. Ayrıldık, çok üzüldüm, çok zor günler geçirdim onsuz olduğum için ama atlattım. Üniversitem bitti başka biriyle tanıştım evlendim şu an çok seviyorum eşimi o da öyle çok şükür. Fakat eski sevgilim hala bekarmis. O kızı istemeye gitmişler ama kızın ailesi altın ev falan istemiş bunlar da anlasamamis ayrılmışlar. Bilmiyorum ben asla hakkımı helal etmiyorum. İnsan gibi ayrılmak varken beni aptal yerine koymuştu. Ama yine de beddua etmem. Buda böyle içimde ukte kalan bir iş ilişki :)
Sizin aldatılma hikayeniz nedir?