📍Bir gece beni şeytan dürttü ve eski sevgilimin instasına girmeye çalışıyorum, Facebook hesabı da bende ama ben bilmiyorum tabii Facebook ile giriş yapabileceğimi, denediğimde şifreleri Facebook ile devam et deyince öğrenmiş oldum. Neyse işte instasına girdim ordan mesajlarına girdim ve biriyle konuşmalarını gördüm. Neden dedim, niye yaptın? " Sen sanmıştım" dedi. İnandım tabii. Bu da böyle bir enayilik hikayemdir.😇
Yani evet var aslında eski nişanlımın telefonunu karıştığımda bir kızın numarasını gördüm sordum kim sadece arkadaşız dedi rahmetli severdi öyle arkadaşları
Hayatımda sadece bir kez aldatıldım. Şüpheleniyordum ve güvenmiyordum zaten. Üniversite zamanımdaykendi. Tatil zamanına gelmiştik ve herkes yaşadığı şehire dönmüştü. Kıskanç biriydi. Bu sebeple birbirimizde hesap şifrelerimiz vardı. Sürekli hesaplarıma falan bakıyordu. İnstagram , facebook falan. Birbirimizin bildirimleri birbirimize geliyordu. O uyuduğu vakit bir mesaj geldi telefonuma. Onun hesabı açıktı bende. Normalde onun hesabını ve mesajlarını karıştırmam. Ama hesap resmi olmayan birisi "Merhaba canım" yazdı. Erkek hesabıydı. Cevap vermedim hesap benim değil diye. Ama çok merak ettim. Sonra üst üste yine yazmaya başladı. Sonra dayanamadım ve sanki sevgilimin kendisiymiş gibi cevap verdim. "Seni hatırlayamadım " dedim. O da "Nasıl hatırlamazsın" diyip bana video gönderdi."Bu sensin , şimdi hatırladın mı? " dedi. Gönderdiği videodaki eski sevgilim dediğim kişiydi. Çıplaktı. Ve video mide bulandırıcıydı. Ben o an dondum kaldım ve çok şaşırdım. "Hadi yine çıplak at " demeye başladı. Hatta "erkek org*nını falan at " dedi. Demekki ona bir yerlerini atıyordu. Bende " sapık pisl*k defol git " diyip engellemiştim. Sinirim iyice bozulmuştu. Ve o gece sevgilim dediğim kişinin erkek erkeğe ilişkiye girdiğini öğrendim. Ve birde bir kızla ilişkiye girmiş. Biseksüel olduğunu öğrendim. Bunu bilmiyordum. Ondan iğrendim. Onun adresini engelledim. Sonra telefon numarasını, ailesini ve her şeyini engelledim. Kendi hesabımın şifrelerini değiştirdim. Ve onun hesabındanda çıkış yaptım. Onun hesabına dokunmadım. Sonra bana hep ulaşmaya çalıştı. Farklı hesaplardan mesajlar falan filan. İnstagramımı, facebook 'u tamamıyla kapattım. Telefon numaramı arıyordu başka numaralardan. Numaramı değiştirdim.
Bende çok çok önce ayrıldığı kızla yeniden beraber olmaya baslamislardi ikimizi de düşman gözüyle baktığı eski sevgilisiyle yeniden oldu kız gelip gösterdi sevgilinin gercek yüzünü gör diye ses kayıtlarını , mesajlarini normal foto, nude istemelerini falan hepsini bosverde ilk sevdigimdi , ilkimdi köppeeehhggggg
Bir keresinde 3 tane sevgilim vardı. ! Birisi diyerini parkta gezerken gördü tesadüfen yan yana yürümüşler ve o sırada diyeriyle onun telefonun ekraninda bizim resmimiz vardi heralde saate bakmak istemiş diyeri de gorüp o benim sevgilim demezmi. Sonra aralarindan birisi diyerinin ortak arkadasi cikiyo ve 3ü sü de birbirlerini buluyo birisi beni ariyo ve o birisi 3üsü arasinda en deger verdigim bana diyoki sizin mahalleye geldim nerdeysen cabuk gel diyo bende gidiyoyorum Ama hicbir şeyden haberim yok Bi gidiyorum 3üsü yan yana. Hepsinin yüzüne tükürüyorum hayırdır bana oyun mu oynuyosunuz diye sonra çekip gidiyorum. Biri ağlıyo diyeri çekip gidiyo ama en cok deger verdigim orada duruyo. 2 hafta geciyo o encok deger verdigim ariyo beni neyse işte bu da boyle bi anı.
Aldatılmadım da ona yakın hissettim benle çıkan kız arkadaşım erkeklere çok bakıyodu beni öyle kesmiyodu en başta dikkatimi çekmedi farkedince bitti zaten ilişki