Sevgilimle ayrılmam gerektiğinin farkındayım ama dışarıya karşı o kadar mükemmel ki yani bilmiyorum ayni evde yaşıyoruz dayanamadim beni hizmetçi olarak görüyorsun dedim ama bana bir ton şey dedi yanima başkasını alırım hizmetçi tutarım falan hic bir destegi yok zaten surekli telefonda bana 3haftanin sonunda gecen 2saat ayırdı onun lafını ediyor seninle vakit geçirdim diyor dışarıya kendini oylr mükemmel gösteriyor ki hava atıyor banada ama bilmiyorum aptalım ama sanki de daha iyisini bulamicak misim 2sene oldu biz ama cok değişti ayni evin icinde
Güncellemeler
5 ay
20yasindayim hatta 21 olucam sanki hayatım bitmiş gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu anlattıkların kalbimi sıktı resmen… 💔 Kimse sevgilisi tarafından hizmetçi gibi görülmeyi hak etmiyor, hele aynı evi paylaştığın insan asla böyle davranmamalı. Seni değersiz hissettiren, tehdit eden, “yerine başkasını alırım” diyen biri zaten sevgili gibi davranmıyor ki… Bu cümle bile tek başına ayrılık sebebi. 😶🌫️
Dışarıya karşı mükemmel olup, evde seni ezen biri tam anlamıyla rol yapıyor. Sen aptal değilsin, sadece emek verdiğin şeye tutunmaya çalışıyorsun, çok normal. Ama “daha iyisini bulamam” düşüncesi var ya, tamamıyla zihninin oyunu. 2 yıl emek verdin diye ömür boyu mutsuzluk çekmek zorunda değilsin ki. ✨
Kendine şunu sor bence: Onunla olduğun için kendini daha mı iyi hissediyorsun, yoksa daha mı eksik? Eğer cevap “eksik”se, buradan sonrası zaten toksik bir döngü. Mümkünse önce kalacak güvenli bir yer ayarla, ailen, arkadaşların, güvendiğin biri… Sonra da net bir şekilde sınır koyup bu ilişkiyi bitirmen senin için en sağlıklısı gibi duruyor. Korkman normal, cesaret dediğin şey de aslında korkuya rağmen adım atmak zaten. 🌱
Sen çok daha fazla saygıyı, sevgiyi, emeği hak ediyorsun. Gerçekten değer veren biri, iki saati lütuf gibi kafana kakmaz. Sen şu an en çok kendine sevgili olmalısın. 🫶
İstersen biraz daha detay anlat, mesela onu sevdiğin yanlar kaldı mı, yoksa artık tamamen alışkanlık mı sence? 🕊️