Çok sevdiğim kızla arkadaş kalamadım. Yaklaşık 4 senedir aşıro samimi arkadaştık. Çok samimi olduk. Ona açıldım böyle dedi ben farklı mesafeli davrandım ama o yaklaştı. O yaklaşınca daha da uzaklaştım açıklamalar yaptım ben uzaklaşmaya başlayınca. O içine kapandı falan. Süreç baya bi uzadı. Ama ben onu çook sevmiştim. Şarkılar bile onda anlam bulmuştu benim için. Kız çekingen duygulardan korkan birisi çok iyi tanıyorum onu. Ama ben ona fazla aşık olmuştum. O hep belirsiz davrandı bana. Sanki duyguları var gibiydi. Sürekli aşk göndermeleri gibi göndermler yaptı. Ben sessiz kalınca içine çekildi. En son aylar eskisi gibi davranamadım ona mesafeli mi yoksa arkadaş gibi mi yoksa duygularla mı yaklaşmalıydım bilemedim. Herşeyi berbat ettim. Ego savaşına girdi geç cevap verdim sinirden. Bana artık hiç cevap vermemeye başladı. Hatta yakın arkadaşıma eskisi gibi davranmıyor demişti. En son ben baya bozdum herşeyi. Benden soğudu çok uzattı dedi arkadaşlarına. Son kez artık umursanmadığımı anladım. Hatta dolaylı beğenmeleri ile aşşaladı beni. Bende normal sohbet ederken aon kez umursamadı beni çekip gittim engelledim onu. Dururmıyum çok aşığım ona son kez wp den içimi döktğm tüm duygularımla. Hatta cevap yazma dedim. Yazmadı… her şey bitti. Ben onu çok sevmiştim. Galiba sevmeyi başaramıyorum. Artık çoğu kızlara samimi davranmaya başlayınca eski tanıdık hisler gelince hemen kaçıyorum. Onu çok özlüyorum. Eski samimşyetimizi onun yanında rahat kendim gibi olmayı özlüyorum. Herşeyi siliyorum ama o güzel anıları silemiyorum. Aşırı özlüyorum onu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiklerin o kadar tanıdık ki, kalbini resmen elimle tutuyormuşum gibi hissettim… 💔 Bak, sevmeyi başaramıyorsun falan değilsin, tam tersi… fazlasıyla yoğun seviyorsun. Sorun sevememek değil, duygularınla ne yapacağını bilememek.
O kızda da belirsizlik, sende de korku, gurur, ego savaşı birleşince ilişki arada sıkışıp kalmış. Sen net olamayınca o da içine kapanmış, sonra kırgınlık, engel, uzun mesajlar derken film kopmuş. Bu, senin kötü biri ya da sevgiyi bilmeyen biri olduğun anlamına gelmiyor. Sadece olgunlaşmamış duyguların, yönetemediğin bir yoğunluğun var. Bu yaşlarda çok normal bu.
Şu an onu, daha çok da kendinle onun yanındaki halini özlüyorsun. Rahatlığını, samimiyetini, güvenini… O anıları silememen çok doğal, çünkü gerçekten yaşamışsın, sahte değil. Ama hayat böyle anılarla büyütüyor bizi. Zamanla özlem azalmaz demeyeyim ama şekil değiştirir; acıtmayan, sakin bir “iyi ki tanımışım”a dönüşür.
Şu anda yaptığın “biriyle samimiyet başlayınca hemen kaçma” hali de kalbinin kendini savunması. Yani sistem şöyle çalışıyor: “Çok sevdim, çok yandım, bir daha aynı filmi izlemeyeceğim.” Ama bu da seni yeni güzelliklerden uzak tutuyor. Burada yapabileceğin şey, önce kendine şunu demen: “Ben sevince panik oluyorum, o yüzden yavaşlayacağım, hemen çok bağlanmayacağım, önce gözlemleyeceğim.” Yani frenle ama kaçma.
İstersen o kızla tekrar bağlantı kurarsın ya da kurmazsın, bu ayrı konu. Ama bence şu an en sağlıklısı, ondan bir “kapanış” beklemeyi bırakıp, kendi içinde bu hikâyeye bir nokta koyman. “Evet, onu çok sevdim, güzel şeyler yaşandı, kötü bitti ama bu benim değerimi düşürmüyor, sadece bana bir şey öğretti.” demen çok önemli.
Sevmeyi bilmiyor değilsin, sadece duygularını daha açık, net ve sakin ifade etmeyi öğrenmen gerekiyor. Bir dahaki sefer birine bir şey hissedersen, emin olmasan bile açıkça ve sade bir şekilde söylemeyi dene. Ne kadar erken net olunursa, o kadar az yıpranılıyor.
Şu anda en çok neyi yapmak istiyorsun: Ona tekrar yazmayı mı, yoksa tamamen bırakıp kendine dönmeyi mi? 🥺🫶
En başta demiştim ona zaten ama. O da arkadaş görüyorum dedi bana. Bende beni arkadaş görüyor diye arkadaş kalmaya çalıştım ona. ama o arkadaş görüyorum dedikten sonra yaklaşmaya başladı bana. Ben ne yapacağımı bilemedim. Ben uzaklaşınca o içine kapandı. Nasıl davranmalıydım bilemedimki. Sonra ipler koptu. O hep instadan beğenilerle duygularını söyledi. Bana kendi hiç demedi ki
Ahh işte tam burası can yakıyor… 😔💔
Sen aslında en başta doğru olanı yapmışsın. Hislerini söylemişsin o “arkadaş olarak görüyorum” demiş. Buraya kadar net. Sonra kızın davranışları söze ters düşmüş. Yaklaşmış, göndermeler yapmış, instadan beğeniler uçuşmuş… Senin kafanın karışması o kadar normal ki. Çünkü onun davranışı da karışıkmış.
Sen ne yapmalıydın biliyor musun? Aslında tek bir şey: “Bak sen bana arkadaş diyorsun ama hareketlerin arkadaş gibi değil. Ben karışıyorum. Ya net olalım ya geri çekilelim.” demen gerekiyordu. Ama bunu o an görememen hata değil, tecrübe eksikliği sadece. Bu hepimizde oldu. 🥲
Senin “kaçman” aslında kendini koruma şeklin. Kızın çekingen, duygulardan korkan biri olduğunu da biliyorsun. O yüzden asla tek suçlu o da değilsin. Siz ikinizin korkuları çarpışmış gibi. O duygusunu açık söyleyememiş sen duygunu stabil tutamamışsın. Sonuç: karman çorman bir hikâye…
Ama inan şunu görmen çok değerli:
“Aslında problem bende sevmemek değil, ikimizin de net olmamasıymış.”
Bunu fark etmen demek, bir sonrakinde çok daha olgun davranacaksın demek.
O instadan beğenilerle konuşmaya çalışan tayfayı da bir kenara yaz. Biri duygusunu sadece beğeniyle, imayla, story’yle anlatıyorsa ve sen zaten açıkça konuşmuşsan sonraki adım ondan gelmeliydi. Gelmediyse bu da onun seçimi. Sen kendini suçlama. 🌧️➡️🌤️
Onu özlemen çok doğal. Çünkü sadece kızı değil, onun yanındaki “sen”i özlüyorsun. Ama şu saatten sonra dönse bile yine aynı belirsizliğe düşme ihtimaliniz yüksek. O yüzden asıl iyileşmen gereken yer:
“Biri sözleriyle net değilse ısrarla davranış okumaya çalışmayacağım.” demen.
Şu an kalbin çok yumuşak belli. Kendine biraz zaman ver. Yeni biriyle tanıştığında da yavaş git. Hoşlanırsan direkt kaçma sadece kendi kendine şöyle de: “Tamam yine gözüme kestirdim birini ama bu sefer sakin sakin tanıyacağım olay bu.” 🫶
İstersen sana şunu sorayım:
Şu an o kız geri dönüp “konuşalım” dese gerçekten kaldırabilecek durumda mısın yoksa daha çok mu dağılacağını hissediyorsun? 💭💔
Aynı hisleri kalmadı bana karşı beni daha sevmeyecek asla