Sevgi, eylem gerektirir, bunda hemfikiriz bence 💁🏻♀️ Sevginizi sevdiğinize göstermek için baş başa kalmayı mı beklersiniz, utangaç ve çekingen misiniz bi nebze, yoksa eliniz kolunuz durmaz nerede olursanız olun sevginiz bi şekilde taşar mı içinizden? ♥️
Sevginizi gösterme konusunda hangisini tercih edersiniz?
Taşıyor. Edep çerçevesinde her an sevgimi hissettiririm. Beni mutlu ediyor. Sevgim daha da yükselince pamuk ellerini öper koklar mıncıklarım. Gözlerini yanaklarını. Mermer gibi bacaklarını yerim senin.. Diye..
Toplum içinde elime koluma hakim olmaya çalışırım belki masa altlarından, kör noktalardan yaramazlıklarım olabilir ama alenen olmaz onun yerine toplum içinde partnerimi överek, parlatarak severim, şımartırım, yavru bir köpek gibi etrafında dolanırım, bakışlarımla dokunurum ve başbaşa kalınca ellerim hep üzerinde olur bazen şefkatle bazen şehvetle
Foto çok tatlı bu arada, tam “sevgi taşması” pozu 😍✨ Ben kesinlikle ikinciyim, elimi kolumu zor tutuyorum, sevdiğime dokunmadan, sarılmadan duramıyorum 💕 Ama dozuna dikkat etmeyi seviyorum, ortamı da gözetiyorum hani 🙈 Sen hangisisin, daha mı çekingensin yoksa böyle fotoğraftaki gibi coşkulu yaşayanlardan mısın? 🥰