Arkadaslar aldatılıyor muyum?

Eşim bir süredir özel güvenlik işi yapıyor bir sitede ve sitede benim yakın olduğum bir arkadaşım vardı Şu an onunla konuşmuyoruz o zamanlar bana gidiyordu ki senin yöneticisi ile sürekli eşini kulübede görüyorum konuşurken diyordu Ve ben o zamanlar eşime bunu söylemiştim Hani demiştim ki rahatsız oluyorum sürekli kulağıma geliyor falan eşim o kız arkadaşımla benim aramı bozdu sonra sonra tekrardan Hani ben dedim ki Görüşüyor musunuz kadınla falan bana dedi ki iş için konuşmamız gerekli nöbet saatlerini ayarlıyor Aradan 2 hafta falan geçti bir gün mesaj geldi akşam 11 falan gece dedi ki mesajda Erhan Bey nöbet takviminin üzerinden geçelim Eksik bir şeyler var 5 dakika bana uğrayabilir misiniz Eşim bunu gördüğünde direkt hazırlanıp evden çıktı Sonra aradan yarım saat geçti 45 dakika geçti adam ortada yok Bir buçuk saat sonra geldi dedim ki takvimi ayarladınız mı dedim Dedi ki ayarladık ayarladık bir sıkıntı yok dedi İçin rahat olsun falan dedi Ben evimizi geçindirmek için çalışmaya devam edeceğim falan dedi eşime güveniyorum ama kuruntu yapmadan da kendimi tutamıyorum
Arkadaslar aldatılıyor muyum?