İlişkimiz uzaktan ilişki. Sevgilimle 3 sene önce sevgili olduk sonra beni aldattı ve pişman oldu, onu engelledim, bana her yerden ulaşmaya çalıştı ve bulamadı neyse en son ben yazdım ve 1 ay sürecinde sevgiliyiz. Sen beni bıraksan da bırakmam gibi laflar işte son günde değişti gibi hissediyorum, bilemiyorum gerçekten yorumunuza ihtiyacım var ve bunu yazdığım hâlde hemen takip ettiği kişileri görmemi kapattı ve telegramda aktif bile, bahane mi arıyor ve niyeti ne? Bir şey dediğimde inkâr ediyor. Arkadaşlar yorumunuza ve tecrübelerinize gerçekten ihtiyacım var ve gerçek niyeti ne emin olmak istiyorum. Gerçekten psikolojim iyi değil ve ağlamak üzereyim.
Aldatma frekansına düşenlerin vay haline. Onlar gün yüzü göremiyorlardır ruhsal olarak bence. O frekanstaki insanların az çok neye benzediklerini tahmin edebiliyorum. Yüksek frekanstaki bir insanla muhatap olmaları bir şekilde engelleniyor. Bu yüzden aldatmayın değil, yanına yanaşmayın. Öyle bir şey olursa eğer hayatınız karanlık sularda yüzecektir büyük ihtimalle
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni çok iyi anladığın için teşekkür ediyorum öncelikle, nasıl diyebilirim ki Allah'a havale ettim onu artık.
Bir gemide olduğunu düşün. Sen Vip bölümdesin o ise en aşağı bölümde. Ne kadar iyi bir insan olursa olsun aldatmaya vardığı için o bölümün insanlarının muhabbetine maruz kalacak. Yanına çıkmaya çalışıyor olsa bile Vip bölümünün güvenliği tarafından hep engellenecek. Bu insana verilmiş büyük bir ceza değil mi? Aldatmaya yaklaşmanın sonucu böyle bir şey işte
Merhaba. Evet bu arkadaş seni aldatıyor. Insanlar aldatildigini hissederek sezer. Zaten whatsappta birden son görülme yi kapattiysa. Sana böyle kisa kisa cümleler ile geri cevap veriyorsa. Ve ayni zamanda yatiyorum diyipte telegrama giriyorsa, yüzde yüz aldatiyor. Hani derler ya ispat edemem ama yemin edebilirim, o duruma dönmüs bu olay. Büyük geçmiş olsun, aynisini bende yaşadim. Sen bir kere affetmissin, ben iki kere affettim. Okadar seviyordum onu. Ama hayat bana bir kere aldatan tekrar aldatiri bir kac kere gösterdi. Bir kere bu isi yapan her zaman yapar. Daha gencsin, hayatinin aski bir gün karsina cikacak ve onunla insallah cok mutlu olacaksin. Bu insanin yazismasindan zaten belli seni sadece gecistirdigi. Üzme canini, bu günler gecer ve sakın affetme böyle insanlari. Allah yardimcin olsun.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorumunuz için çok çok çok teşekkür ediyorum ve benim için değerli her ayrı bi yorum ve sizin de aynı şekilde.🥺 Zaten yazmadı bile ve meğer ki suç bende, sevdiğim için affettim onu ama artık bitti. Yani ben bitirdim bile, artık ne hâli varsa görsün ve onu Allah'a havale ettim. Sana da büyük geçmiş olsun ama sanmıyorum benim karşıma doğru düzgün bir insanın çıkacağını.
Bitirmekle cok iyi yapmissin. Bende teşekkür ederim. Dediğim gibi daha gencsin, inan bana bir gün o dogru düzgün insan karsina cikacak. Ama ozamana kadar sende ruhsal olarak dogru düzgün kalman gerekiyor. Böyle insanlarla takilirsan sadece kendini üzersin ve umudunu yitirirsin. Allah yardimcin olsun
Arkadaş bu ilişkiyi çok önemsemiyor bunun nedenini söyleyeyim eğer sen bu konu hakkında çok üstelersen ki cevap da alamıyorsan mutlaka bunun arkasında bir şeyler vardır çünkü cevapsız hiçbir soru yoktur her şeyin bir cevabı vardır
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir de utanmadan WhatsApptaki son görülmesini kapatmış ve bu dediğinizi bende biliyorum, dediğimde inkâr ediyor ve ayrılma aşamasına geldim şu an. Bir de buna hediye aldım bugün ve utanmadan beni aldatıyor.☹️
Aldatan birine neden şans verdin ki? Bir daha aldatsın diye mi? Yani hiç yoktur demiyorum hatasından ders çıkartan ama pek nadir var. İşin tuhaf yanı da bu sana uyuyorum deyip telegramda çevrim içi olması. Resmen şu an üçüncü cümlemin tam tersi olduğunu ispat etti. Yani tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki uyuyorum deyip sana mantıklı bir açıklama yapamayan birisi net aldatıyordur. Yani mesela ben de uyuyacağım deyince pat diye uyuyabilen biri değilimdir ama biriyle gece uzun uzun sohbet edince de karşı taraf hep uyuyor ve sonunda olan benim uykuma oluyor ve uykum kaçıyor. Sana nedenini bile dememesi abes.
Eğer bir kadın şüphe duyuyorsa haklıdır. Güvenmiyorsan ayrıl. Bir de aldattı diyorsun. Bir kez yapan bir daha yapar. Kendine yazık etme bence bitir sana değer veren birini illa ki bulursun
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu saatten sonra inan umudumu kestim ve hayatıma her giren çürük çıktı.☹️
Evet İsmail'in seni aldatma potansiyelini biz bile gördük şu an. Sen de gör ve sen mi ayrılırsın, biz mi ayıralım?
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Normal fotoğraflarım ve yüzüm gözükmeyecek şekilde özel fotom var bu mnygın teki işte beni nasıl ikna ettirdi bilemiyorum ve sence paylaşır mı? Ailesinin adresini biliyorum zaten.
İlgisiz umursamaz. Seni sevmiyor bile yazışmalardan o kadar belli ki seni takmıyor. Çok mu arıyorsunuz bunları neyini romantik buluyorsunuz hala peşinden koşuyorsunuz ya 😄
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç iyi değilim ve ne desen haklısın, küfür bile etsen bana haklısın. Ben neden şans verdim onu da bilmiyorum bir de utanmadan hediye gönderdim ilk defa bir erkeğe.🥺Yani bugün...
Senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsin. Şu gösterdiğin mesajlarda o kadar samimiyetsizlik var ki onu sevdiğin için göremiyorsun. Kör olmuşsun. Ayrıl kurtul bir başkası sana romantik kelimesini mutlaka yaşatır güzel merhametli davranır bunun gibi ilgisiz soğuk qötünden cevap veren olmaz.
Hahaaaa cocuk yalan nakinesi gibi bide uyuyom diyo ya ulan uyusan nasil yazacan 😃😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
aldatan kişinin ilgisini özlüyorsun diye yeniden çıkmanız dahi saçma. o da senin ilgini seviyor ki yalvarmış. yol ver, aksiyona toxic ilişkiye gerek yok.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç iyi değilim ve ne desen haklısın, küfür bile etsen bana haklısın. Ben neden şans verdim onu da bilmiyorum bir de utanmadan hediye gönderdim ilk defa bir erkeğe.🥺Yani bugün...