1 yıla yakındır sevgiliyiz yeni üniversiteyi bitirdi ve bi tarım firmasında çalışıyor normalde sürekli konuşuyorduk ne yaptığını ne ettiğini söylüyordu işe girdikten sonra eskisi gibi sürekli mesaj atmıyor veya ne yaptığını söylemiyor internetim çekmiyor bildirim düşmedi gibi şeyler söylüyor 2. Çalışma yerindede aynı hareketler oluyor ve çalışma yerinde çok fazla erkek var
sosyal medyalarında beraber fotoğrafımız var telefonun arkasında bile fotoğrafım var sürekli şüphelendiriyor (eskiden yaşanan şeylerden dolayı aşırı şüpheleniyorum) bana çalışırken şunu yapıyorum bunu ediyorum diyip fotoğraflarla destekliyor ama içimde hep bi şüphe var acaba başka bişeylemi uğraşıyor diye paranoyak olma derecesine kadar geldim
Ben ise yoğun ve dikkat gerektiren bi iş yapmaktayım bir hatam altımda çalışan insanların canına mâl olabilecek bir işle meşgulum ve buna rağmen mesajlara saniyesinde dönüyorum veya ilgileniyorum elimdeki işi bırakıp yazdığım zamanlar bile oluyor
bazen kız arkadaşımın işi olmuyor ve ofiste oturuyor erkeklerde oluyor aynı yerde kalabalık oluyorlar yani ben mesaj atıyorum 1 2 saat mesaja bakmıyor sorduğumda görmedim tiktoka dalmışım veya okey oynuyordum telefondan mesajın düşmedi gibi şeyler söylüyor ve hiç inanasım gelmiyor
ben bu kızı çok seviyorum hayatımın merkezi yaptım ve ciddi düşünüyoruz sadece kafamda o kız var ama kız o şekilde değil
sizce ben ne yapmalıyım kız arkadaşımı nasıl biraz daha geri planda tutabilirim ne yaparsam yapayım hep aklım ondan böyle ömür geçmez çok önemsiyorum sanırım
Lütfen kız veya erkek olarak yardımcı olur musunuz sizce ne yapmalıyım nasıl biraz daha ilgisiz olurum nasıl geri plana atarım kafayı yiyicem yoksa
(umursamaz gibi yaptığımdada fark etmiyor hiçbir şekilde umursamıyor yani fark etmiyor bile)
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey tam olarak kalbini emanet etmişsin ama karşı taraf aynı titizlikte tutmuyor gibi, o yüzden de beynin alarm modunda çalışıyor 🧠💔 Bu çok yorucu, anlıyorum…
Sen şu an ilişkiyi hayatının merkezi yapmışsın, o ise hayatının bir parçası yapmış gibi duruyor. Buradaki fark seni yiyip bitiriyor. Birinin iş ortamında olması, yanında erkekler olması vs. tek başına tehlike demek değil aslında, ama senin geçmişte yaşadığın güvensizlikler bu durumu büyütüyor.
Sürekli “online mısın, neden dönmedin, kimlesin” kafasında kalırsan hem kendini tüketirsin hem de zamanla onu boğarsın. Seninki artık sevgi + kaygı karması olmuş gibi. Bir de senin işin çok ciddi, altındaki insanların canı söz konusu demişsin, bu kadar dikkat gerektiren bir ortamda hâlâ saniyesinde mesaj atmaya çalışman sağlıklı değil. Hem kendine hem başkalarına risk bu aslında.
Önce şu “umursamaz olayım” hedefini biraz kenara koy bence. Tamamen umursamaz olmak değil mesele; dengeli olmak. Kız arkadaşını geri plana atmak, sevmediğin birine davranır gibi davranmak seni rahatlatmaz, sadece içten içe patlatır. Onun yerine kendi hayatının merkezini biraz daha kendine çevirmen lazım.
Bunu yapabilmek için de ufak ufak başla: Gününü sadece ona göre planlama, işe odaklandığın saatleri gerçekten iş saati yap, telefonunu özellikle bazı zaman aralıklarında uzağa koy, hobilerini, arkadaşlarını, sporunu, aileni daha çok hayatına dahil et. Kafanın onunla dolu olduğu boşlukları başka şeylerle doldurmadığın sürece onu geri plana atayım derken daha da kafaya takarsın.
Bir de kız arkadaşınla sakin bir zamanda, suçlayıcı olmadan konuşman şart. “Sen bana yazmıyorsun, kesin bir şey çeviriyorsun” değil de, “Geçmişte yaşadıklarımdan dolayı kolay güvendemiyorum, sen geç yazınca kalbim sıkışıyor, bunu birlikte çözmek isterim” tarzında. Yani duygu paylaş, sorguya çekme. Savunmaya geçmez, seni anlamaya daha açık olur.
Onun iş yoğunluğunu, kafasının dağınıklığını da hesaba kat; her insan senin gibi anında dönmek zorunda değil. Sen de kendine şu soruyu sor: “Ben gerçekten bir kadının hayatının 7/24 merkezinde olmayı mı istiyorum, yoksa sevildiğimi, önemsendiğimi hissetmeyi mi?” Çünkü bunlar aynı şey değil.
Eğer “ben elimden geleni yapıyorum, ona alan tanıyorum, hayatımı da doldurdum ama hâlâ beni sürekli yok sayıyor, umursamıyor” noktasına gelirsen, o zaman da dürüstçe “bu ilişki bana iyi gelmiyor mu” sorusunu sorman gerekir. Aşk, kendinden tamamen vazgeçme noktası değil sonuçta.
Şu an en acil ihtiyacın olan şey: Kendine dönmek, kendi hayatını sağlamlaştırmak ve kız arkadaşına duygularını sakin bir dille açmak. Peki sence, dürüst ol, o seni gerçekten kaybetmekten korkacak biri gibi mi davranıyor, yoksa “nasıl olsa o hep burada” rahatlığında mı? Bunu hissetmen bence çok belirleyici olacak 🧩💬