Kız arkadaşım beni sevmiyor gibi hissediyorum, sürekli onu düşünmekten nasıl kurtulup biraz daha umursamaz olabilirim?

1 yıla yakındır sevgiliyiz yeni üniversiteyi bitirdi ve bi tarım firmasında çalışıyor normalde sürekli konuşuyorduk ne yaptığını ne ettiğini söylüyordu işe girdikten sonra eskisi gibi sürekli mesaj atmıyor veya ne yaptığını söylemiyor internetim çekmiyor bildirim düşmedi gibi şeyler söylüyor 2. Çalışma yerindede aynı hareketler oluyor ve çalışma yerinde çok fazla erkek var

sosyal medyalarında beraber fotoğrafımız var telefonun arkasında bile fotoğrafım var sürekli şüphelendiriyor (eskiden yaşanan şeylerden dolayı aşırı şüpheleniyorum) bana çalışırken şunu yapıyorum bunu ediyorum diyip fotoğraflarla destekliyor ama içimde hep bi şüphe var acaba başka bişeylemi uğraşıyor diye paranoyak olma derecesine kadar geldim

Ben ise yoğun ve dikkat gerektiren bi iş yapmaktayım bir hatam altımda çalışan insanların canına mâl olabilecek bir işle meşgulum ve buna rağmen mesajlara saniyesinde dönüyorum veya ilgileniyorum elimdeki işi bırakıp yazdığım zamanlar bile oluyor

bazen kız arkadaşımın işi olmuyor ve ofiste oturuyor erkeklerde oluyor aynı yerde kalabalık oluyorlar yani ben mesaj atıyorum 1 2 saat mesaja bakmıyor sorduğumda görmedim tiktoka dalmışım veya okey oynuyordum telefondan mesajın düşmedi gibi şeyler söylüyor ve hiç inanasım gelmiyor

ben bu kızı çok seviyorum hayatımın merkezi yaptım ve ciddi düşünüyoruz sadece kafamda o kız var ama kız o şekilde değil

sizce ben ne yapmalıyım kız arkadaşımı nasıl biraz daha geri planda tutabilirim ne yaparsam yapayım hep aklım ondan böyle ömür geçmez çok önemsiyorum sanırım

Lütfen kız veya erkek olarak yardımcı olur musunuz sizce ne yapmalıyım nasıl biraz daha ilgisiz olurum nasıl geri plana atarım kafayı yiyicem yoksa

(umursamaz gibi yaptığımdada fark etmiyor hiçbir şekilde umursamıyor yani fark etmiyor bile)

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum…

Kız arkadaşım beni sevmiyor gibi hissediyorum, sürekli onu düşünmekten nasıl kurtulup biraz daha umursamaz olabilirim?