Sürekli zayıfla diyen sevgilim YARDIM lütfen?

Arkadaslar artik icimde patladım patlayacam.. Uzun suredir beraberiz, yalniz bir bana zayıflamamı söyledi ve sinirlerime hakim olmami.. Ben zaten daha öncede spora gidiyordum ama bunu dedikten sonra daha fazla Hırs yaptim. Her neyse surekli bu konuyu aciyor..

Ya ben daha ne yapabilirim elimden geleni yapiyorum yemegi kıstım şekerlerden içeceklerden kestim haftada 3-4 kez düzenli spor yapiyorum zaten her gün bol bol yürüyen insanim.. Ama spor hocasıda diyor saglikli kilo vermelisin haftada 1-2 kilo vermek saglikli dedi..

Fakat dün yine bir mevzu icin tartışıyorduk sonra geldi bana yüzüme vurdu dedigimi yapmiyorsun sana zayıfla diyorum hemen yanlis anliyorsun ters tepiyorsun..

Ya ne alakasi var diyorum artik dayanamadım bitiriyordum uzun suredir devam eden iliskimizi.

Dedim Dışa o kadar Önem veriyorsan zayif birini sevseydin beni neden seçtin! Sen beni ilk zamandan böyle biliyordun ama sporda gittiğimi ve Zayıflamak icin uğraştığımı biliyordun..

Tartistik baya. Bugun hala ayni mevzu artik bunaldim..

Ya kilo vermek dedigin kadar kolay degil diyorum sağlığımı riske atip kas yapim derken göz mü çıkarayım diyorum. Ama sen boyle yaptikca ben ne düşünürüm beni begenmiyorsun zayif istiyorsun.. Eger öyleyse kapiyi gösterdim cik git hayatımdan dedim ben boyleyim beni oldugum gibi ya kabullenirsin ya da cikar gidersin..

Ben istiyorsun diye degismem dedim kendim icin zayıflıyorum..

Ne yapim mide ameliyati olup sonra heryerim sarksin birde onun icin ameliyat mı olayim dedim.

Arkadaslar siz söyleyin siz bu durumda ne yapardınız? Git diyorum gitmiyor ama böylede baskı altında beni bırakıyor zayıfla diye.

Yüzüm cirkin degil Allah'ıma sükür boyumda yerinde sadece iste kilo ama tabikide yag torbası degilim kaslarda var.

Bana yardımcı olun gercekten motivasyon yerine beni bunalıma sokup hic birseye hevesim kalmiyor.. Oda diyor sana baska şartlarda koydum onlara birsey demiyorsun ama zayıfla deyince isine gelmiyor..

Ne alaka yaaaa
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada zaten zayıflarsam elimi sallasam ellisi.. Ama bana son care bırakıyor oda mide ameliyati onuda istemiyorum ben spor ile yemekten kısarak verebileceğime inanıyorum spor hocamda diyor ameliyat riskli onu son care olarak düşünürsün spor ile basla dedi neler yiyebileceğimi danisip plan yaptik kalorileri sayar oldum yerken
Sürekli zayıfla diyen sevgilim YARDIM lütfen?