Aylardır bu başlıkta sorularla adeta manifest yapıyorum 😝😂
Dün yanıma gelecekti ama hava koşulları nedeniyle gelemedi. Biz de görüntülü konuşup tanışalım dedik, 2 saat konuştuk nasıl geçti anlamadık. Konuşmayı açar açmaz gülümsüyordu, çok güler yüzlüsün dedim, senden bulaştı diyor, bana da senden bulaştı dedim. Böyle güler yüzü eksik olmayan, olumsuz şeylerde bile olumlu bir şey gören, memur ve kurumsal hayat kafasında olmayan, kendi işini kurmak isteyen ve bu konuda somut adımlar atmış birisi. Aynı düşünüyoruz, aynı şeyleri yapıyoruz, bir kaç el satranç oynadık. İkimiz de dünyayı gezmek istiyoruz yakın zamanda. Ben onunla yaşasam yaşlanmam gibi geliyor. Dün gece dopaminden endorfinden serotoninden uyku tutmadı 😂😝
Bu arada bence yeni biriyle tanışmak artık çok kolay olduğu için birbirimize daha az yalan söylüyoruz. Yani bir şeyi sevmiyorsan karşı tarafı tavlamak için seviyorum demiyorsun. Ben de ben de lafları boş değil artık. Artık kimse karşısındakini tavlamak istemiyor, buna gerek de yok zaten. Karşılıklı hoşlantı arıyoruz, benim sevdiğim şeyi sevmeyen biri varsa seveni bulurum kafasına evrildik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer