Bu kişi benim ikiz alevim olabilir mi?

Ben kendime çok kiloluyum desem bu kişi bana çok kilolusun der. Ben kendime şefkat gösterirsem bu kişi bana şefkat gösterir. Sanki ben onun bana nasıl davranmasını istiyorsam kendime öyle davranmalıyım gibi oluyor bazı hareketleri. Kendi kendime çok güzelim dersem o da bana buluştuğumuzda çok ilginç bir şekilde çok güzelsin der. Buluştuğumuzda yanından geçtiğimiz arabanın plakası ikimizin isminin baş harfleriydi:) ben uyandığımda saati 07.07 görüyorsam bu kişi de instagramına tamamen benden habersiz bir şekilde 07.07 yazıyor. Bir arkadaşım instagrama fotoğraf atmıştı fotoğrafta arkada biri çıkmış. Sonra fotoğrafta o arkadan çıkan kişinin bu kişinin arkadaşı olduğunu öğrendim tesadüfen. Bir işe girdim ve bu kişinin yakın arkadaşının kuzeniyle tesadüfen aynı iş yerinde çalıştığımı öğrendim. Ve bu kadar tesadüf oluyor ama biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ayrıca duygularımla oynayıp başka kıza gitti ve sayesinde Allah'a daha da yakınlaştım. Kafama takılmaya başladı. Bu kişi benim ikizalevim olabilir mi?

Bu kişi benim ikiz alevim olabilir mi?