Arkadaşımın çocuğu kocama benziyor?

Of çok tedirginim yorgun ve üzgün hissediyorum bir tane kız arkadaşım var çok yakın kardeşim gibi gördüğüm bir yandan çok sevdiğim eşim arkadaşım şu 1 yıldır falan eşimi görünce farklı davranmaya beni gölgede bırakmaya çalışıyordu eşim ise bazen eve geç geliyordu kadın parfümü kokuyordu tedirgin oluyordum 9 ay önce hamile olduğunu söyledi çok mutluyduk çocuk doğunca başımdan aşağıya kaynar su döküldü çünkü çocuk arkadaşımın eşine değil benim eşime benziyordu hık demiş burnundan düşmüş gibidyi eşim çok tedirgindi arkadaşımın eşi de biraz tedirgin di bu çocuk niye eşime benziyor diye kara kara düşünüyorum çocuk 2 aylık oldu ve çocuğa kendi çocuklarından daha iyi davranmaya başladı bir keresinde misafire geldiler bize ben meyve falan koycaktım döndüğümde fısır fısır bir şey konuşuyorlardı sonra çocuğu oğlum diyip öptüğünü gördüm beni fark etmediler sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettik iki kızımız var hep erkek çocuk istiyordu şu an iki kızına göstermediği ilgiyi ona gösteriyor sizce bu gerçek ola bilir mi çok tedirginjm

Arkadaşımın çocuğu kocama benziyor?