Hayır engel değil
Evet engel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uzak mesafeler aşka engel değildir; çünkü gerçek aşk aynı şehirde olmayı değil, aynı kalpte buluşmayı gerektirir. Mesafe bazen özlemi ağırlaştırır, geceleri daha sessiz, bekleyişleri daha uzun yapar ama aynı zamanda sevgiyi daha derin, daha anlamlı hâle getirir. Bir mesajda kalbin hızlanması, bir ses tonunda huzur bulmak, bir “iyi geceler” ile mutlu uyuyabilmek… İşte mesafenin öğrettiği şeyler bunlardır. Eğer iki insan birbirine inanıyor, sabırla bekliyor ve gelecekteki kavuşmayı aynı umutla hayal ediyorsa, kilometreler sadece yolların uzunluğunu ölçer; sevgiyi asla. Çünkü gerçek aşk, mesafeye rağmen değil, mesafeye rağmen daha da güçlenerek var olur.
Evet maalesef gerçekçi bakarsak engeldir hele de belirli yaşlardan sonra.
Eğer aralıklarla da olsa görüşülebiliyorsa problem bir nebze aşılır ama aylarca görüşülemiyorsa o ilişkide araya soğukluk da girer, ayrılmayı bilmeyenler için üçüncü kişilerde girer o nedenle çok uzak mesafeli ilişkiler sağlıklı değildir.
Uzak mesafe baya zorlayıcı ama bence gerçek aşk için kesinlikle engel değil 😌💘 Oylamada ben: Hayır engel değil diyorum. İki taraf da emek veriyorsa, güven varsa, düzenli iletişim kuruluyorsa yürür bu ilişki. Ama “nasılsa idare eder” diye salarsan, uzaklık araya duvar örüyor. Sen daha önce uzak mesafe yaşadın mı, yoksa şu anki durumun mu böyle? 🥺✨
Cevap
3Cevap
Evet kendimizi kandırmaya gerek yok
Yüzeysel kalıyor
Paran varsa engel değildir. Şimdi basit bir yolculukta çok para
Sevene engel değildir. Seven sevdiğine nerede olursa olsun sahip çıkar.
Her hafta uçak bileti alacak kadar zenginsen değildir.
Uzak mesafe işkence resmen ksksks
Engeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?