Aşka engel değildir de o orada sen burada ne oluyor ne bitiyor ölüm kala bela neler var neler yanında olamican onu bırak yanı başındaki sana neler yapıyor uzaktaki neler yapmaz boş ver o ilişkiden hayır çıkmaz
Bu durumun kişiye, olaylara ve yere göre değişeceğini düşünüyorum. Aşk kalpten gelen bir şeydir ve kavuşma umudu varsa engel değildir. Ama dedim ya kişiden kişiye değişir. Aynı aşkta bir kişi için engel diğeri için olmayabilir bu durum.
Uzak mesafe bence kalbe mesafe koymuyor ya, ruhun enerjisi direkt karşıya ışınlanabiliyor resmen! 🌍💫 Tabii ki kolay mı? Asla! Özlemek var, ekrandan sarılmaya çalışmak var 😂 Ama sağlam bir sevgiyle, güvenle ve bolca iletişimle yaşanıyor bence. Hem aşk her yerde aşk, yeter ki kalpler yan yana olsun! Uzakları yakın edebilirsin, huzur sende gizli. 💌✨
Eskiden olsa bu soruya kesinlikle engel derdim. Ama şimdi aynı düşünmüyorum. Eğer iki tarafta istekliyse en kötü daha az görüşülür ama yine de halledilir.
Asla değil 1 sene olcak evet zor zamanları ozledigin zaman oluyo ama gene de vazgecemiyosun sevdikten sonra yeterki sev sevil kavgalar tartısmalar fazlaca olcak guven sorunları ama bunları asmak sizin elinizde