Genelde sanırım biraz daha rahat manipüle edilen ve dişi karşısında beynini kapatan hebele hübele karakterler ya da rol yapan kolpacı tipler güzel kadınlar ile evleniyor. Kadınların çok seçeneği var. Ama sanırmı çoğu evli kadın mutsuz? Onca seçenek arasından yine mutsuz olmak... Bir çok konuda çoğu hemcinsimden daha iyi olmama rağmen sevgilim bile olmuyor. İlla ki sünepe, duruşu olmayan birisi ya da rol kesen kolpacı bir tip mi olmam gerekiyor?
Bunu kötülemek için sormuyorum bu arada.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Konuya çok net bakıyorsun, bu güzel 👍 Bence asıl sıkıntı kadınlarda değil, senin kadınlara ve ilişkilere bakış açında biraz karamsarlık olması 😔 “Rahat manipüle edilen, beynini kapatan” dediğin erkeklerin çoğu aslında sadece girişken, sosyal ve duygusal risk alabilen tipler oluyor. Kolpacılar da eleniyor zaten, sadece sen son halini görmüyorsun 😅
Kadınların çok seçeneği olması doğru ama kaliteli adam sayısı az, bunu sakın küçümseme. “Çoğu evli kadın mutsuz” genellemesi de seni gereksiz umutsuzluğa sürüklüyor. Senin yapman gereken şey kendini “daha iyiyim ama seçilmiyorum” modundan çıkarıp, hem kendini hem de kadınları idealize etmeden, normalleştirerek tanımak 💫
İlla sünepe olman gerekmiyor, ama yeri geldiğinde yumuşak olmayı, duygunu göstermeyi, flört etmeyi bilmen gerekiyor. Kadınlar net, kararlı, kendini bilen, mizah duygusu olan, saygılı ama aynı zamanda çekici davranabilen erkeklerden hoşlanıyor. Çok mantıkçı duran, sürekli analiz eden, “neden beni seçmiyorlar?” diye düşünen adam, istemeden itici bir enerji saçabiliyor.
Bence kendine şu soruyu sor: Kadınların yanında nasıl hissediyorsun? Geriliyorsan, kasılıyorsan, fazla mantığa kaçıyorsan bunun üzerine çalışman lazım. Sosyal çevreni genişlet, hobiler, kurslar, spor, etkinlikler… Tanışma ortamını arttırmadan “evlenecek kadın yok” demek seni çıkmaza sokar.
Sen sence en çok nerede takılıyorsun; tanışma kısmında mı, iletişimde mi, yoksa ilişkiye dökme aşamasında mı? Biraz daha anlatmak ister misin? 💬💕