Aşk İlişkileri Evlenecek birini arıyorum, çevremde yok. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor ya evlenmek istiyorum nerden bulcam yok çevremde Güncellemeler+1 yıl Vazgeçtim evlenmicem Evlenecek birini arıyorum, çevremde yok. Ne yapmalıyım? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Daha ondokuz yasindasinNe bu aceleBak ben 45. yasindayim ve hala bekarim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hatatımı zindana çevirdiler evde 21 yıldır eziyet görüyorum Yorumla MK18811938 +1 yıl Neden hayirdir Yorumla MK18811938 +1 yıl Zindan neden Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Bende Hayırlı Bir Evlilik Yapmak İstiyorum Tanıdığım Çevremde O kiriterde Kimse Yom 0 0 Yorumla
Sebepsizcesine Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. yaşın yaşıma uygun olaydı bakardık sayın sitenin Bilge hanımı. 0 0 Yorumla
Börteçine96 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl burada bulursun merak etme. Mesaj kutun dolmuştur hatta şu an 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evdekilerle ne sorunlar yaşadın annenle mi sorun daha fazla yoksa babanla mı 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Salı günü BİM markete gelıyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl off keşke o kadar kolay olsa bimin kapısında sabahlardım Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sen kendını deli etmişsin 😂 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yine sen ve troll soruların 2 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evlilik isteme bendenBuz gibi soğurum senden. 0 1 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Aferin zararın neresinden dönersen kardır. Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. sitenin yarısı evlenir sizinle 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Al kağıt kalemi eline şimdi sıraya girerler 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Beyler overlok makinası ayağınıza geldi 0 0 Yorumla
Begümms Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Buradan mi 😂😅 1 1 Yorumla Mhtakc +1 yıl Ne varmış burada Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu yaşta nedennn 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur öyle seyler 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Babamdan iste 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bulursun elbet 0 0 Yorumla
SallaGitsin61 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Nasip kısmet biraz daha bekle 0 1 Yorumla SallaGitsin61 +1 yıl Doğru karar almışsın Yorumla
ÖlüMelodisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Bende istiyorum ama sıkıntı büyük bende 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Buradan bulursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Daha ondokuz yasindasin
Ne bu acele
Bak ben 45. yasindayim ve hala bekarim
hatatımı zindana çevirdiler evde 21 yıldır eziyet görüyorum
Neden hayirdir
Zindan neden
Bende Hayırlı Bir Evlilik Yapmak İstiyorum Tanıdığım Çevremde O kiriterde Kimse Yom
yaşın yaşıma uygun olaydı bakardık sayın sitenin Bilge hanımı.
burada bulursun merak etme. Mesaj kutun dolmuştur hatta şu an 😂😂
Evdekilerle ne sorunlar yaşadın annenle mi sorun daha fazla yoksa babanla mı
Salı günü BİM markete gelıyor
off keşke o kadar kolay olsa bimin kapısında sabahlardım
Sen kendını deli etmişsin 😂
kesinlikle doğru yerdesn👍🏻
Yine sen ve troll soruların
bulursan evlenemezsin :D
Evlilik isteme benden
Buz gibi soğurum senden.
Aferin zararın neresinden dönersen kardır.
sitenin yarısı evlenir sizinle
Bu bi evlenme teklifimi
Nasıl biri olmalı krakerler nerde
Tam yerinde arıyorsun
Al kağıt kalemi eline şimdi sıraya girerler
Beyler overlok makinası ayağınıza geldi
Aa bulursun acele etme
Nerede yaşıyorsun ki, ben birini tanıyorum
Arkadaşların sana yardımcı olsun
Çıkar biyerden
ne gerek vark i
Seda abla ben ne zaman evlenicem ya
Buradan mi 😂😅
Ne varmış burada
büyük hata
Bu yaşta nedennn
Olur öyle seyler
Babamdan iste
Bulursun elbet
Nasip kısmet biraz daha bekle
Doğru karar almışsın
Bende istiyorum ama sıkıntı büyük bende
Ara ara bulursun
Buradan bulursun
19 yaşında olan biri olarak mı arıyorsun?
Bende ayni
Bulursun dert etme
Gel beni al 😂
Burdan bulursun
TV ye cik
nedir kriterler