Sevgilisi varken de aranmak erkeklerin doğasında mı var¿
Sevgilisi ayakta uyusun, bu karşı cinse hâlâ birtakım sinyaller göndersin 🤦🏼♀️ acınası. Ayık olun kızlar fjfk

Sevgilisi varken de aranmak erkeklerin doğasında mı var¿
Sevgilisi ayakta uyusun, bu karşı cinse hâlâ birtakım sinyaller göndersin 🤦🏼♀️ acınası. Ayık olun kızlar fjfk

İki tür aranan erkek vardır.
1. Kaliteli, değerli, erdemli VIP erkek... Bunlar, aranan (talep gören) erkektir. Ya efektif manada yakışıklı, boylu poslu, parlak görünüme sahiptir ya kariyeri/şöhreti vardır ya da cesareti, feraseti, asaletiyle her kadını kendine hayran bırakır. Saydığım birine, ikisine ya da hepsine sahiptir bunlar.
Bunlar, en az kendileri kadar elit bir kadınla olur. Yoğun talep görmelerine rağmen kendisine, partnerine, ilişkisine saygısı olan mert adamlardır bunlar.
2. Ciğeri beş para etmez, berduş, ayyaş, işe yaramaz, babasının parasıyla aldığı arabayla piyasa yapan onun bunun çocuklarıdır. Gerçek manada kadınların çok fazla ilgisini çekmez ama tek kadınla olmayı da eziklik olarak görüp sürekli aranan tiplerdir.
Bunlarla birlikte olan kadınların da ya kendine saygısı yoktur ya cahildir ya güzel değildir ya da tıpkı seçtiği adam gibi ayran gönüllüdür. Sebep bunlardan biri, birkaçı ya da hepsidir.
Sonuç olarak; VIP erkekler VIP kızlarla eşleşir. Vasat erkekler vasat kadınlara kalır. Iskarta erkeklerin payına da ıskarta kızlar düşer. Kısacası; insan dişisinde düşünüldüğü kadar belirgin bir hipergami yoktur. Herkes kendi dengini bulur.
öyleler yetersiz tipler oluyor çok net. tanıdığım biri var Max 5 sn sürüyor kız bunu aldatıyor falan yetersizlikten her kıza sallıyor her kıza yavşıyo sürekli güzel kızlarla takılır kızlar bunu zararsız gördüğünden gecenlerde bana şey dedi kız arkadasım arkadasıyla gelirdi dıgerlerınde kalırdı aklım hep kaldı işte senin gibi biri olsa sen beni kabul etsen senden baskasını gözüm görmez sendeki fizik kimsede yok falan. filan dedi içimden hadi ordan git ya dedim. Normal işlevi normal saplıklı olan erkek partneride iyiyse gerek duymuyor ya geye doğru bir yol almıştır vurduruyordur ya da yetemiyordur şaşmaz eskiden birlikte olmadığım erkek arkadaşımda bakardı anlardım sevsede ama bir şey yaşamadığımızdan birileri ile bir şeyler yaşamak isteği meraksal. şimdi erkek arkadaşım var onla yaşıyoruz amak 35 yaşındaki karılara bile yelteniyo yazdığı kızlar benden çok düşük seviyede şu an salağa yatıyorum artık gözüm açıldı bir erkek sizi kullanıyorsa sizde kullanın ve bir erkek size içinden gelerek çiçek sürpriz yapmıyorsa sevmiyordur bu ilişkimde sözde ciddiyiz ilkiyim diye beni bırakmıyorlar ya benim ya kara toprağında ya sen gidip vasat karılara yeltencen bende okey dicem bende şu an akışına bıraktım kanıtım olunca hadi ordan çeksem istediği kadar sevdiğini söylesin başkalarına yeltenmek karaktersizlik ve büyük ihtimal geyimsilik illa oluyor :D
Allah uzak etsin
yorumları soruları nasıl kaldırcam acil :D
Ne sorusu?
Her erkek dışarıdaki güzelliği fark eder ama her erkeğin aklı, kalbi veya niyeti dışarıda değildir. Bu tamamen o kişinin karakteri, olgunluğu ve ilişkisine verdiği değerle ilgilidir. Bazıları ise karakter yapısı, bağlanma sorunları veya ilişkisindeki eksiklikler nedeniyle sürekli bir kıyaslama ve arayış içindedir.
🫰
Erkeklerin fıtratında bu vardır. Bunu anlamanızı beklemiyorum. Kimi insan kendine hakim olur kimi olamaz. Bu kadınlar kendilerinin güzel olduğunu düşünürken başkalarını cinsel yönden tetiklediklerini asla düşünmezler.
Onun için Allah c. c. Erkeklere bakmayın, Kadınlara da Örtünün emrini vermiştir. Bu bir yaratılış fıtratıdır bir nefistir. Sizin nefsiniz başka bizim ki başka. Siz etkilenmiyorsunuz diye herkes etkilenmiyor anlamına gelmez. Karşı cinslerin bakış açıları, pencereleri farklıdır.
Sorduğun sorunun cevabı Evet de olur, Hayır da olur. Ama bu istek nefiste bulunur. Sadece o kişinin Ahlakıyla alakalı bir durumdur. Bir de eşiyle ne kadar mutlu ise..
Kadınların da olsun mu
Bu anlattığın şey erkeklerin doğası falan değil, direkt karakter meselesi bebeğim 😂 Kimisi ilişkideyken bile egosunu beslemek için sağa sola sinyal yollar, kimisi de sevgilisi varken kimseye yan gözle bile bakmaz 💁🏼♀️
Aranmak istemek normal, ama bunu başkasından beklemek değil, ilişkiden beklemek lazım. Partnerin hâlâ dışarıdan ilgi kovalıyorsa ilişkide bir şeyler eksik ya da kendisi toy. Sen bu konuda neler yaşadın, bir örnek var mı aklında? 🙃💔✨
Yok ben yaşamadım biraz fazla dedektiflik yapıyor olabilirim ilişkilerimde fakat gözüme ilişiyor bazı şeyler hemcinslerime üzüldüğüm oluyor
Aaa sen baya radar gibi geziyorsun ilişkilerde 🕵🏼♀️😂 Ama farkındalık kötü bir şey değil.
Başkasına üzülmen de kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu gösteriyor 💔✨ Ama unutma herkesin dinamiği farklı. Bazı çiftler flörtöz enerjiyi tolere ediyor bazıları için kırmızı çizgi.
Kendi ilişkin özelinde şunu yap bence: Seni tetikleyen şeyleri içinden büyütmek yerine açık açık konuş partnerinle. “Ben böyle şeyler görünce huzursuz oluyorum” demek baskı değil sınır çizmek 🧠💬
Hemcinslerine üzülmek yerine onlara içinden “kız uyan” deyip kendi ilişkinde standartlarını yüksek tut yeter 😎💅💕
Cevap
88Cevap
Çok güzel anlatmış 😅
😂😂
Nerde karaktersiz var aşık oluyorsunuz, sonra her erkek öyle midir diye soruyorsunuz... hayır her erkek öyle değil, sadece siz karaktersiz seviyorsunuz.
Sevmiyoruz kim demişşş
Kadınlar paraya erkekler kadına doymuyor güzel devrimde herkese hayırlı işler dilerim🤣 ben elendim
😅😅
Evet erkekler gözlerini önünü görmek için kullanmaz çünkü
Her erkeğin değil ama çoğu erkeğin gözü dışarıdadır
Her erkeğin değildir diye düşünmek istiyorum
Ben de 😅
Her erkeğin değildir yaa...😀
Neee
Hayır benim gözüm sevdiğim kadında olur sadece. ama bazı karaktersizlerin gözü dışarıda olur çünkü gerçekten sevmezler.. amaçları kullan at mantığıdır. böyle kişilerin sevgilisi oluyor zaten.
Kıymetini bilmiyorlar kuzuşş
Senin de kıymetini bilmediler ablam, neyse onlar üzülür
Allah bizi korudu 😂
Çok şükür kesinlikle 😂 en iyisini hak ediyorsun çünkü
Sen de yavruşş 🫰
💚
Odaklanmaya inanıyorum… Sevgililik adımını attığın an gözün herkese kör olmalı…enerjiyi bir kişide toplamak gerekiyor …
Genelde değer vermeyi bilmeyen Erkekler karşı tarafa değerli bakmadığı için sevgili de olsa evlense de yanlış davranışlardan korkmaz o kişiyi üzmekten korkmaz …değer vermiyor çünkü
bir kısım değer vermeyi bilen erkeklerinde erkenden … bir kıza ortada hiçbir şey yok iken … platonik şekilde herkesten soyut ve sadece o kişiyi gözünün görmesi… itici… ezik… takıntılı olarak algılanır veya o çocuğu beğense bile o kız bir adım atmadan o çocuk gibi erkenden tüm kapıları kapatmaz… Adam dişi sineğe bile mesafeliyken kızın (ki kızlara gelen mesaj sayısını hepimiz biliyoruz ) başkalarıylada konuşuyordur…
O yüzden sevgili olduğundan önce tamamen o kişiye odaklanmak gerekiyor… sevgili olmadan erkenden de tek taraflı platonik bağlamalara girip kasmamakta da önemli
Öyle söyleyeyim hayatım boyunca doğru düzgün bir ilişki durumum söz konusu olmadı gözümde hiç dışarıda olmadı Ne yalan söyleyeyim bilmiyorum ya öyle hevesli istedi diyelim şöyle anlaşabileceğim beni kabul edip gidecek Ne bileyim mutlu olabileceğim bir insan karşıma çıkmadı sanki bir buldum gözümüzün dışarıda olması kaldı. Aman Allah korusun kimseyi ihanet olmaz
Erkek poligamiktir.
En sadık erkek ya tercih etmediği için ya da cinsel performansı yeterli gelmediği için 2. bir kadın düşünmez.
Ortalamaya göre çoğu erkek, bütün kadınlarla mutlaka 1 kez de olsa cinsellik yaşamak ister.
Soyun devamının teminatı bu erkeklerin kadın düşkünlüğünde gizlidir.
Eğer erkekten kadın düşkünlüğü çıkarılsın, bütün erkekler kadınlardan uzak bir hayat yaşar. Zaten bunun deneyi de yapılmış.
Ayrıca bknz aseksüel erkeklerin kadınlarla iletişiminin sıfır denecek kadar az olmasına dair görünen köy.
Gözümün ne işi var dışarda gül gibi yarim varken 😍😅 normalde bile değil dışarda benim 😒
Sadık burç boğa hsjd
Aslında yok. Tek kişiye bağlı kalıp bir ömür tüketmek islerine gelmediği için buna benzer çıkarımlar yaparak konuyu erkeğin genetiğine kadar endekslediler. Zaten genetikleri böyle denilerek geçiştirilir sandılar ama, geride bize örnek olacak vefalı ve sevgi dolu erkekleri görmezden geldiler.
Şimdilerde azdır belki ama kendisine saygısı olan adamlar hala tükenmediler.
Herkesin tipi zaten klonlanmış birbirine benziyor hepsi aynı uzun çene Hollywood estetikleri. Ha eski sevgiliye bakmıssın ha yeni hele ki KS de çoğu kız program kullanıyor pp de yapay yüzde 20 si sadece doğal. Safım erkekler de bunları güzel sanıp birbiriyle aldatıyor. Onlar da ayrı bir karakter yoksunları.
Hayata zayıf tutunmuş, amaçsız insanların durumu..
Atasözleri bile var, düşün yani. Atalar dediyse yüzyıllar süren gözlem neticesinde oluşmuş, boş değil yani.
İşte insanlık tarihi öğretileri felsefe psikoloji bunlar için var.
Ne diyelim hayat!
Sevgilisinin veremediği ne olabilir ki diğer kadınlar veriyor. Elde edince tekrardan başkasına yönelecek. Bu döngü bitmez ki. Seni sen olduğun için seven birisi varken fiziksel olarak seni cezbediyor diye başkasına yönelmek garip. Fiziksel zevk uğruna ruhuna iyi gelen birisini aldatmak, partnerinden önce kendine saygısızlık olduğu kadar aciz bir varlık olduğunu da gösterir.
Boşuna el etek çekmedik be jdjf
Şaka bir yana öyle bişey yok ya sadık beyefendiler vaaaar
Aşık olursa bakmıyor :D
Yeniden mayalayalım hahsja
Hayır, her erkeğin gözü dışarıda değildir. bu tamamen kişinin karakteri, değerleri ve ilişkiye bakış açısıyla ilgilidir. Sadakati önemseyen, sevgisini ve bağlılığını öncelik yapan biri için dışarıya bakmak söz konusu bile olmaz. Genelleme yapmak yerine kişinin tutumuna ve ilişkiye verdiği emeğe bakmak daha doğru olur.
Hepsi değil ama %99 u böyledir. Aslında aklı başında her kadın da bunu rahatlıkla görebiliyor. Ama sanırım sevince insanlar aklı başından atıyor...
😅 atıyor hıhı
Yok ya kim ifşa ediyor pardon kim uyduruyor bunları
🤦🏼♀️ seni pis herif seni
Ne yazmışsın ki 🙄
Ne bileyim ne yazdın
Bence ilişkide kadın da adam da kendini salıyor, bakım olarak, davranış olarak, saygı olarak, fazla samimiyet ve yakınlık ilişkiyi bozuyor, daha sonra taraflardan biri sıkıldığında aldatma eğilimi artıyor, ilişkide sınır olmalı, her gün birlikte sarılıp uyuduğun eşinde olsa sınırlar olmalı.
Bunu ben de düşünüyorum. Ama çok nadir de olsa gözü dışarıda olmayan vardır herhalde, yani inşallah 😂
Amin ecmain skfj
Geçmişimiz eskitip attıklarını toplasa Niksar kalesini yeniden yapacak kadar kalabalık olanlar kadar değil şükür.
Vay vay :D
Güzeldi
🙏
Tabii.
Seven erkeğin gözü sevgilisinden başkasını görmesine ne hacet😃 ne mutlu ki sevdiği kadın yanında bırak sevgilisi tarafından aransın kdkd
😅
Olabilir, ilişki monotanlaşmaya ya da artık toksik hale gelmeye başladığında ya eski konuştuklarına kayar göz ya da çevresinde olan birine...
Saçmalıkk
Ama gerçek
Erkek ve adam olmak arasındaki fark, sevgilisi varken dışarıya bakmayana adam denir. Geri kalanlar erkektir işte. Öyle düşünüyorum ben 😊
Evet bunu çözdüysek tamamdır
Zamanla insan çözüyor 😄
İlişkim olduğu dönemler herkes kapı dışarısında kalıyor , şimdi herkes kendimi övmüştür ayrı mesele 😂
Tabii hiçbirinin gözü dışarda değil hiç ama hiç jsjd
Tabi ki değildir. Fakat kaderin cilvesi olsa gerek, gözü dışarıda olan erkeğin ilişkisi oluyor, sadık erkekler yalnız geziyor. Günümüz samimiyetsiz ve toksik ilişkilerini açıklayan on numara bir durum bu.
Bu tamamen kişilikle alakalı bir durum yani benim bir ilişkim olduğunda şahsen çevremi görmüyorum bile ki benzer birçok arkadaşlarım da var. Sadakatin kadını erkeği yok ki mesela gözü dışarıda kadında çok fazla ve sıkça karşılaşıyorum.
Yok ya her erkeğin değil bence günahımıza girme lütfen..
90%'ınız öyle
Demekki her erkek değilmiş..
Çoğu sadece öyle
Her erkek diyebiliriz çünkü çok az bir kısım öyle değil 🤦🏼♀️
Peki öyle olsun sizi mi kıracam..
Evet her erkeğin gözü dışarıda sayılır sizin için görüşümü güncelledim herkese bunu yapmam oncin değerimi bilin. İyi günler size..
Eyvallah iyi günler ✌️
Değildir. Seven adam için tek dişi, kendi kadınıdır.
Siz sevmeden de sevgili oluyonuz jsdj
Shfkdjdk orası doğru ama herkeste olmaz yani bir kadın gelir gözlerimizi kör eder
Ben dağlamayı düşünüyorum jddj
Yok yavrum az oldu o sök çıkar yerinden shdkdjdl
Gerekirse söküp çıkarırım 😕
Dünyanın en güvenilesi tehlikesi misiniz acaba Sosyetik Hanım? 😑 ama mantıkli yani sökersen artık kimseye bakamaz dhkxjdk
yanımda bir kadın yokken bazen gözüm kayabiliyor. ama bu demek değil ki gidip baktığım kişiyle konuşup geceyi geçireceğim. sonuçta güzel bir araba görsek ona da baktığımız oluyor öyle bir şey bu :D
Adama bağlı bacım. Çoğu pzvg ama adam gibi adamlar toz gibi görünmüyor.
Güzel sözdü djd
Yazıklar olsun püü size cidden ama gerçekten yani 😒
Gözlerini gördüm yollarda skdj
Dedim bu ne ki vıcık vıcık jsfj
Cinsiyet farkmaksızın herkesin gözü her an dışarıda olabilir yav
Olabilir ama erkeklerin net dışarda
Her erkek değildir ya sende burjuva hepimizi gömdün 🤣🤣
İstisnalar kaideyi bozmaz genelliyoruz djf
Yok ben kabul etmiyorum bansne yav🤣🤣
Ne diin yaw :D
İki tane soru sormuşsun
Birisi başlıkta
Diğeri açıklamada
Ben ikincisine cevap verdim🤣
Harem kursalar yine gözleri dışarıda olur bunlarınki biraz açgözlülük skjf
Allah hemcinslerimi korusun bu tiplerden jsjd
Aminn skjx
Görseldeki bana yapılırsa ben bakarım şahsen. 🤫
Şş çaktırma sjjd
Karakteri olanın gözü fıldır fıldır olmaz bu net. Sadık olur. bu yüzden genelleme yapmam. 😄
Onlar çok nadir olduğundan, genelliyoruz kdjd
Evet sende haklısın barbie 😅katılıyorum
Katılalım birbirimize bal 😂
Her erkek değil tabi genelleme doğru olmaz 👉🏼 👈🏼
Çok fazla olduğundan genelliyoruz
Gözüm dışardadır
Önüme bakmazsam Önümü göremem Engellere çarparım 😅
Çarpın
Hepsinin değil bunun kadını erkeği yoktur karakter meselesi. 🙄
Ya yaaa
Genelleme yapmak yanlış her kes aynı olamaz. gözü anca ailesinde olan o kdr erkek var ki 🤷♀️
Erkeğin gözü doymaz bu yüzden kadınlar bir ton istekle tek bir erkek arar ama erkeğe hayvan ver onunla bile işini görür
Sevgilime bayılırım muhteşem bir insan ondan ayrılamam ama o yokkende caddede gördüğüm kızlara ayılamıyorum işte
İlişkisi olsa da her kadinin gözü dışarıda mıdır? Sorusunun cevabi ayni
Değil
O halde erkeklerinde degil 😊
Yooo
Evet, bir defa yaşıyoruz hayatı, ömrümü sadece birine adayıp yaşayamam.
O da sana adayarak yaşamaz, mis gibi hayat
Öyle, hata yapmadan suç işlemeden insan istediğiyle takılmalı gerek cinsel gerek arkadsşsal karşı cins olarak sorun olmamalı
Tabii, maşallah genişliğinize. Boncuk takın da nazara gelmeyin ☺️
Rahat kafalı ve serbest olmalısın, birine bağlanıp sahiplenip bir ilişki kurarsan üzülürsün
Tamam
Sevgilisi varken aramasada erkek, atılan pası asla geri cevirmez. Kadın güzelse gecelik takılır. Bunu çok görmeyin erkeğe
Buna katılmam mümkün değil.
Çünkü kimi ne istediğinden emindir ,
Kimi ise sürekli denemek ve bununla beraber yanılmak ister.
Her erkek diye bi genelleme yapamam ama çoğu sahip olduktan sonra sahip olamadıklarında kalıyor
Gözümüz dışarıda olmasa da bizi tavlamaya çalışıyorlar
Çünkü görüyorlar nasıl sevdiğimizi değer verdiğimizi
Değildir benim hep arkadaydı
yani gözü dışarıda biraz dramatik kaçar, gözü dışarıda değildir, anlık olarak gözü kayar v. b ama gönül işi bambaşkadır.
Olmaması lazım madem gözü dışarda olacaksa hayatında neden kadın var 🥴
Henüz güzel ve seksi kız görünce dönüp bakmayan erkek görmedim bu aldatmak mıdır tartışmaya açık kimine göre aldatmak kimine göre ise değil
Göz aldatması
Bakmanın ötesinde off kıza bak ne yaparım bunu diyene de rastladım sözde sevgilisi olan bir erkekti bu bir de
Evet işte tam da o ırz düşmanlarından bahsediyoruz dkfk
Oyledir ama nadir ADAM sayilanlarda olmayabilir
İlişkim olsa zannetmem ki gözüm dışarıda olsun, çünkü yalnız hâlde bile hevesim kalmadı...
Canim şimdi cok güzelse göz ucu ilede bakalim dimi :D
Çoğu erkek bana gözümüz dışarıda evet ama alıcı gözüyle bakmıyoruz diyor
Bunlara inandırırsanız kendinizi daha çok canınız yanar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?