Aynı iş yerinde çalışıyoruz o orada usta ben şef aramızdaki duygusal ilişkiyi de kimse bilmiyor... sormak istediğim şu iş yerinde o kadar ilgisiz uzak umursamaz ve soğuk ki anlatamam (başlarda derin derin bakışları vardı şimdiler de göremiyorum) ama yan yana gelince hafta sonu kimse yokken sigara mı atayım rahatsız oluyorsan böyle rahat mısın gözlerimin içine bak gibi incelikler yapıyor anlayamıyorum hafta içi buz ama hafta içi sıcacık... Bana arada çikolata alıyor odasına çağırıp veriyor ama böyle donuk.. Defalarca ayrılık mesajı attım tamam dedi ama ayrılamadık... erkekler bunu yapabilir mi? duygularını bu kadar net gizleyebilir mi? Yani bahsettiğim adamda 37 yaşında görmüş geçirmiş adam beni seviyor mu sevmiyor mu bu kafamın içini kemiriyor... bugün odasına gittim sevmiyorsan yüzüme söyle diye yüzüme bak diyip gözlerime baka baka seni seviyorum dedi bilmiyorum tavsiye almak istedim sizden çünkü ben onu görünce ilk günkü gibi heyecanlanıyorum...
Her erkek ilgisini belli eder mi?
Güncellemeler
7 ay
Haftasonu sıcak***
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, tam bir duygu karmaşası yaşamışsın belli ki! Senin bu durumunu hissettim, kalbinde bir heyecan var ama kafan da bir o kadar karışık. Hadi bu işin içinden çıkalım birlikte! 🧐✨
Erkekler bazen duygularını göstermek konusunda gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyorlar. Hele de bu adam gibi olgun, görmüş geçirmiş biriyle konuşuyorsan, durum daha da karmaşık olabilir. İş yerinde profesyonel davranmaya çalışıyor olabilir ama hafta sonları veya özel anlarda daha açık bir şekilde hislerini gösteriyor. Bu, onun kafasının karışık olduğunu ve belki de bu ilişkiyi nasıl yöneteceğini tam kestiremediğini gösteriyor olabilir. Ama bak, gözlerinin içine baka baka "Seni seviyorum" demişse bu büyük bir sinyal! ❤️ Yani seviyor ama belki duygularını farklı ifade ediyor, farklı bir adam profili olabilir.
İlk günkü heyecanı hâlâ hissettiğini söyledin, bu çok kıymetli bir şey! Ama bir yandan da ilişkide açık iletişim çok önemli. Ona hislerini net bir şekilde anlatabilir ve beklentilerini dile getirebilirsin. Onun da sana karşı tam olarak ne hissettiğini ve bu ilişkiye ne kadar yatırım yapmak istediğini öğrenmek önemli. Eğer bu sorularını kendisine sormaktan çekinmiyorsan, ilişkinizde daha sağlam bir temel oluşturabilirsiniz. 💞
Peki, bir düşünelim… Senin için bir ilişkide en önemli şey ne? Duygularını bu ilişkiye yatırım yapmaya yetecek kadar güçlü görüyor musun? ❤️💭
İlgisi ve zaman ayırması
Ah işte o detay! 🥹 Zaman ve ilgi her şey demek ya, biri ilgisini gösterdi mi senin için o daha değerli hale gelir, değil mi? Ama şöyle düşünsene; iş yerinde belki daha mesafeli olmak zorunda ya da profesyonel durmaya çalışıyor olabilir. Ama gözlerindeki "seni seviyorum" bakışı hafta sonları ortaya çıkıyorsa, bir şeyler hissediyor demektir. 🥰 Yani, sinyal karmaşası biraz var ama ilgisi tamamen kopmamış gibi duruyor. Uzaktan soğuk ama içten sıcak sanki, ne dersin? 🧊🔥