İlişkiler ne kadar zorlu?

Erkekler hafif ve rahat kızları nefsine hitap edenleri seviyor ben mesela ciddi karakterim ya benimle kimse flört etmiyor sanalda bile dikkat çekmiyorum en fazla görüşlerimi onaylayıp haklısın diyorlar ama bana haklısın dedikleri onayladıkları görüşlerin tersini yaparak yine o sözde eleştiriyor gibi görünürken o eleştirdiklerini takip edip onlarla flört peşindeler benimle flört peşinde olan yok mesela 😄 sadece çok haklısın en kibar görünen erkek bile aynı kimse bağ peşinde değil beni taşıyabilecek birisi olduğuna inancım 0 zaten bende onları taşıyamam sürekli gözü dışarıda abaza ilgi peşinde flört peşinde doyumsuz erkekle olamam tükenirim ve erkekler çoğunlukla böyle yakışıklı zengin elit kesimden geleni de aynı ilgi için şov yapıp ilgi topluyor normal kesimde abazalık yalakalık yaparak özünde aynılar ve kimseye güvenim kalmadı birde seçiciyim hem tip hem karakter arıyorum ikisi aynı anda çok zor yalnız olmak istemiyorum ama yalnızlaşıyorum bu gidişin sonunu tahmin edebiliyorun birisini elde tutmaya çalışarak ilişki istemiyorum yani belki de ben çok otoriterim bilemiyorum sizcede zor değil mi

Güncellemeler
4 ay
Hala kavga peşinde sataşma peşinde ben bu soruyu gerçekten düzgün bir fikir almak soruyla alakalı cevaplar almak için yazdım ve hic kimse ile çatışacak halim yok başka kapıya uğraşamam ya adam gibi yazın ki burada o kalmamış ya da hiç yazmayın salın
Güncellemeler
4 ay
Kötü insanlar var diye biz suçlu olduk
İlişkiler ne kadar zorlu?