Bugün benden 2 yaş büyük insanlarla aynı ortamdaydım. Bir konu üzerine konuşuyorduk. Bir erkek arkadaşımız sesini yükseltti. Ben de ağız hareketleriyle (ses bile çıkarmadım) "bağırma, bağırma" dedim. Önce bir şey demedi bir kaç saniye sonra sesini daha da yükselterek "BAK BUNU KAÇ KERE YAPTIN?" dedi. O an ortamda utancımdan yerin dibine girdim. Ortamdaki diğer insanlar "ne yaptı ki?" gibisinden sorular sordular. Ben de "Bağırmamasını söyledim." dedim bunun üzerine bir arkadaşımız beni destekler nitelikte "Bağırma kardeşim" gibi tabirler kullandı. Bana bağıran erkek arkadaşımız da ondan sonra ortamı terk etti.
Hata bende miydi? Oruç tutmamızdan dolayı mı gerginlik vardı? Gerçekten bilmiyorum ve çok düşünen biri olarak bunu aşırı kafaya taktım. Ortamda kendimi aşırı küçük düşmüş hissettim. Lütfen fikirlerinizi belirtir misiniz?
Hata bende miydi? Oruç tutmamızdan dolayı mı gerginlik vardı? Gerçekten bilmiyorum ve çok düşünen biri olarak bunu aşırı kafaya taktım. Ortamda kendimi aşırı küçük düşmüş hissettim. Lütfen fikirlerinizi belirtir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer