Gizli Üye(25-29)5 ayBu his evlilikte sandığından çok daha yaygın ama “normal” diye sineye çekilmesi gereken bir şey değil. Monotonluk ve sürekli kavga genelde sevgisizlikten değil, konuşamamak ve anlaşılmadığını hissetmekten çıkıyor. Aynı döngüde dönüp duruyorsanız önce kavgaların konusuna değil, nasıl kavga ettiğinize bakmak lazım; suçlama, savunma, susma varsa mesele büyür. Küçük de olsa rutini kıracak ortak zamanlar yaratmak, beklentileri açıkça söylemek önemli. Ama şunu da dürüstçe söyleyeyim: tek taraflı çabayla bu iş yürümez. Sen uğraşıyor ama karşılık görmüyorsan, sorun monotonluk değil ilişki yükünü tek başına taşımaktır. Gerekirse destek almak da bir zayıflık değil, ilişkiyi ciddiye almaktır.
21 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim güzel yorumun için
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşinle az ilgilenip daha çok işlerine önem verdiğin için bunlar yaşanıyor. Bir gün olsun hiç dışarıda romantik bir yemek yemeye çağırdın mı, birlikte aktivitelere katılmak istedin mi? Eşine de yeterli vakti ayırman lazım. Birlikte zaman geçirdikçe monotonluktan kaynaklanan kavgalarınızda azalacak.
01 Yorumla
Soran5 ayYemek mı o en basit şey bizim için haftada bir yemeğe çıkardım zamanında kıymet bilmeyin e ne fayda
5 ayMonotonluk tamamda sürekli kavga varsa bir yerde sıkıntı var demektir söylenmemiş şeyler, aşılmayan konular, çözülmesi gereken konular vardır önce bunlara bir el atın. Bazen monotonluk huzurdur
03 Yorumla
Soran5 ayHaklısın bı çiçek alarak başladım bı yumuşama oldu
- 5 ay
Hadi bakalım inşallah daha iyiye gider
Soran5 aySağol
5 ayEvlendikten sonra flörtleşmeyi bırakmamak lazım sevgiliyken yaptığınız şeyleri yine yapmayı deneyin örneğin haftada 1 sinemaya gidin ya da yürüyüş yapın beraber baş başa kalın ilişki canlanır
87 Yorumla
Soran5 ayÇocuklar var küçük oda olmuyor işte belki de ondan böyle olduk birazda aktivite falan yok
- 5 ay
Çocuk var diye birbirinizi aksatmayın bence çocuk büyür evlenir evden uçar gider günün sonunda sen ve eşin kalıcaksınız. Zaman yaratın. Kayınvalide varsa ona 1-2 saat emanet edebilirsiniz ya da çocuklar uyurken film gecesi yapabilirsiniz veya cinsellik yaşayabilirsiniz. Odaya biraz mum koyarsınız vs maksat hava değişir
Soran5 ayOlabilir denicem cinsellik te de haz yok o beni hiç tahrik etmiyor ki
- 5 ay
Sen başlat o devamını getirir karşıdan bekleme
Soran5 ayHep ben başlatıyorum zaten ama ben biraz da tahrik edilmek istiyorum
- 5 ay
Eşinle bu durumu konuştun mu
Soran5 ayKonuştum dedim biraz seksi biseyler giy beni tahrik et diye ama yapmıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Mutsuz hissetmen gerçekten zor bir durum, bunu buraya yazman bile ne kadar bunaldığını gösteriyor 💔 Sürekli ev-iş-ev döngüsü insanı robot gibi hissettiriyor, hele bir de kavga varsa iyice yoruyor.
Eşinle sakin bir zamanda “suçlama” moduna girmeden, sadece kendi hislerini anlatarak konuşman çok önemli. Küçük de olsa ortak bir aktivite eklemek, haftada bir dışarıda kahve, evde film gecesi, birlikte yürüyüş bile ruhu değiştirir 💫
Kafanda “bu evlilik nereye gidiyor” sorusu varsa bir evlilik terapisti desteği de ciddi anlamda iş görür, ikinizi de duyan üçüncü bir göz iyi gelir. Kendin için de mini kaçışlar yarat, tek başına hobiler, arkadaş buluşmaları, yürüyüşler bile nefes aldırır 🌿
Şu an en çok neyi değiştirsen “bir tık daha iyi hissederdim” diyorsun, onu merak ediyorum 🙏✨03 Yorumla
Soran5 ayOyun oynuyorum kendim için sadece başka bişey yok
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayOyun candır ama tek kaçış olunca yetmez be 🥺🎮 Kendin için başka ne isterdin mesela? 🌸
Soran5 ayGezmek iyi geliyor aynı şehirden uzaklaşmak ama ona da işten fırsat yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 ayBununla başa çıkmanın birinci yolu karşılıklı anlayışla başlar. Ardından da sabırla devam eder. Evlilik demek her şey güllük gülistanlık olacak demek değildir. Evlilik demek sabır ve anlayışla olur. Montonluk, sıkıcılık bunları çözmek sizin elinizde. Cevapları bulman veya bulmanız lazım anca bu sayede çözülür. Oturup konuşmanız bütün konuları ele almanız lazım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
27 güEvlilikte bir süre sonra monotonluk yaşanması normal olabilir ama buna sürekli kavga, kırgınlık ve mutsuzluk ekleniyorsa mesele sadece “alışmak” olmaktan çıkıyor. Genelde sorun, zamanla biriken iletişimsizlik ve görülmeme hissi oluyor.
05 Yorumla
Soran27 güOlup gidiyor ya şimdi iyiyiz bakalım arada bozulup duzeliyoruz 😀😀
- 27 gü
Sizin adınıza çok sevindim. Hep böyle mutlu olun 😊
Soran27 güTeşekkürler hanfendi😀
- 27 gü
Rica ederim 😊
Soran27 güSiz evlimisiniz
Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. Yeniliklere açık olmalısınız mesela sürekli evde oturmak yerine çıkıp beraber gezmek , beraber sinemaya gitmek yemek yapmak gibi aktivitelere başlayın.
01 Yorumla
Soran2 ayYapıyoruz da çocuklar var işte olmuyor her şey
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Değişiklik iyidir esin ile rutin yapıp hep sohbet etmeyi deneyin
10 YorumlaCevabını sizde vermişsiniz, aktive olmadan yaşam biraz zor gelir insana.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 4 ayEvli olupta mutlu olan yoktur zaten
01 Yorumla
Soran4 ayKaç yıllık evlisin?
Evlilikte bu hissettiğiniz "boğulma" hissi, monotonluk ve sürekli çatışma hali, inanın sadece sizin evinize has değil. İlişkilerin, özellikle de uzun süreli olanların doğasında "kış mevsimleri" vardır. Ama kışın gelmesi, yazın bir daha gelmeyeceği anlamına gelmez.
İşte bu zorlu döngüyü kırmak için, klişe tavsiyelerin ötesinde, psikolojik temelli bazı yol haritaları:
1. Monotonlukla Savaş: "Ev Arkadaşı" Modundan Çıkış
Monotonluk, aşkın bittiği anlamına gelmez; sadece "ezberin" başladığı anlamına gelir. Beyniniz eşinizi artık "keşfedilecek bir heyecan" olarak değil, "oradaki mobilya" gibi kodlamış olabilir.Ritüel Değişikliği (Küçük Dokunuşlar): Büyük tatillere gerek yok. Her akşam TV karşısında oturuyorsanız, bir akşam sadece müzik açıp sohbet edin. Eve geliş yolunuzu değiştirin. Birlikte daha önce hiç yemediğiniz bir yemeği yapmayı deneyin. Beyne "Bak, burada yeni bir şey oluyor" sinyali gönderin.
Bireysel Alan (Özlemek Gerek): Çok iç içe olmak bazen tutkuyu öldürür. Eşinizden bağımsız bir hobiniz, bir alanınız olsun. Siz dışarıda kendinizi besleyip eve döndüğünüzde, anlatacak yeni hikayeleriniz olur. İnsan, kendine yetebilen ve hayattan keyif alan birine tekrar aşık olur.
2. Kavgaları Yönetmek: "Haklı Olmak mı, Mutlu Olmak mı?"
Sürekli kavga ediyorsanız, muhtemelen ikiniz de "duyulmadığınızı" hissediyorsunuzdur. Kavgalar genelde konuyla (bulaşık, para, aile) ilgili değil, alttaki "Beni önemsemiyorsun" mesajıyla ilgilidir."Sen" Dili Yerine "Ben" Dili:
Yanlış: "Sen hep böylesin, beni hiç dinlemiyorsun, bencilsin." (Bu cümle karşı tarafı savunmaya ve saldırıya geçirir.)
Doğru: "Sen telefonla ilgilendiğinde ben kendimi değersiz hissediyorum." (Kendi duygunuzdan bahsederseniz, karşı taraf bunu inkar edemez ve gardını indirir.)
Mola Yöntemi (Timeout): Tartışma alevlendiğinde mantık devreden çıkar, ilkel beyin devreye girer. O an söylenen hiçbir şey çözüme hizmet etmez, sadece can yakar. Nabzın yükseldiğini hissettiğiniz an; "Şu an çok öfkeliyim, seni kırmak istemiyorum. 20 dakika ara verelim, sonra konuşalım" diyip o ortamdan (başka odaya) geçin. Ama mutlaka geri dönüp konuşun.
3. "Sevgi Deposu" Boşalmış Olabilir
Gary Chapman'ın "5 Sevgi Dili" kavramı çok gerçektir. Belki siz sevgiyi "hizmet davranışı" (ütü yapmak, yemek hazırlamak) olarak gösteriyorsunuz ama eşiniz sevgiyi "onay sözleri" (takdir edilmek, iltifat duymak) ile alıyor.Siz ne kadar çabalarsanız çabalayın, onun anladığı dilden konuşmuyorsanız o kendini sevilmiyor hisseder, hırçınlaşır. Onun sevgi dilini keşfetmeye çalışın.
4. Profesyonel Bir "Hakem" (Terapist)
Bazen düğümler o kadar sıkılaşır ki, içeriden biri (siz veya o) bu düğümü çözemez. Çift terapisi, "biz delirdik" demek değildir; "bizim iletişim aracımızın rot balans ayarı bozuldu, bir ustaya gösterelim" demektir. Tarafsız bir göz, o kısır döngüyü (vicious cycle) görmenizi sağlar.Sonuç Olarak: Mutsuzluğunuzu bir "kader" olarak kabul etmeyin. Bu bir süreç. Ama değişim, "O değişsin, her şey düzelir" diyerek başlamaz. Maalesef değişim, "Ben bu denklemin neresini değiştirebilirim?" sorusuyla başlar. Siz dans adımlarınızı değiştirdiğinizde, partneriniz de mecburen o yeni ritme ayak uydurmak zorunda kalır.
Kendinize ve ilişkinize biraz şefkat gösterin. Bu zor bir dönem ama çözümsüz değil.
10 Yorumla
4 ayAslında şu anda senin yaşadığın duyguları ve sıkıntıları birçok insan yaşıyor yani sadece sana özel olduğunu düşünmeye ne yazık ki şu anki ekonomik krizde insanların sadece geçim odaklı hayat yaşamaları işte işten eve evden işe Bu gerçekten kolay bir durum değil seni anlıyorum ama mesela izinli olduğun bir gün farklı bir şey yapabilirsin içinde işte gidip bir yerlerde gezebilirsin farklı bir aktivite deneyebilirsin
12 Yorumla
Soran4 ayTeşekkürler
- 4 ay
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Gerçekten çok yorucu bir döngü bu, insan kendini yalnız ve sıkışmış hissediyor. Monotonluk çoğu evlilikte oluyor ama konuşulmadığında kavga olarak çıkıyor bence. Küçük de olsa birlikte yapılan şeyler, açık iletişim ve kendine alan açmak biraz nefes aldırabiliyor. En azından hissettiklerini bastırmaman çok önemli.
11 Yorumla
Soran4 ayEvet sem ne güzel aciklamissin
Gizli Üye(30-35)28 güEşinizle guzel vakit geçirmeyi, iltifat etmeyi birlikte ev işi yapmayı, sohbet etmeyi, gezmeyi deneyin. Herkes evlenince hayat festival olacak sanıyor. Öyle degil. İyi günde kötü günde, bos bos yatmak istedigin günde, yürüyüş yapmak istediğin günde, ofkelendiginde, mutlu olduğunda, her halinle evlisin artik. Bundan sonra da her gun gülücükler sacarak geçmeyecek. Hicbir sebep yokken hormon degisimi yüzünden suratına kapi bile çarpılacak ama evlilik idare etme sanatıdır.
13 Yorumla
Soran28 güAyakta alkışlıyorum sizi teşekkürler şimdi iyiyiz biz soruyu sorali epey zaman oldu
Cevap sahibi28 gü😄 hic bakmadım. Keşfette ne varsa önümde ona yazıyorum. mutluluklar dilerim
Soran28 güTeşekkürler çok sağolun 😀😀
2 ayAşk bir kaç yıl mutsuzluk ömür boyu sürer derler 🫡 Ben 9 yıl evli kaldım ve 39 yaşıma geldiğimde sorguladım kalan ömrümü bu kadınla mı geçirmek istiyorum? Cevabı Hayır dı 👍🏻
13 Yorumla
Soran2 ayÇocuk yoksa haklısın reis ama çocuklar varken iş değişiyor düzelttik biraz iyiyiz ama tabi yaşlılıkta iyi olur mu her şey bilemiyorum zaman gösterecek
- 2 ay
Oo Allah bağışlasın 🙏🏼Anlıyorum çocukları düşünüyorsun fakat mutsuz ve gergin bir aile ortamında çocuk büyütmek te akıllıca değil hele ki çocukların bu ortamda araç olarak kullanılması..
Soran2 ayO kadar kötü değiliz biz duzeldik niraz benim mutsuzluğun biraz daha kendi içimdeydi
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Ağa evliliğin doğası bu zaten monotonluk kavga gürültü ama cozum olarak mesele neyse onu masaya yatırmak karşılıklı konuşmak etekteki taşları dökmek olabilir monotonluk tan çıkmak istiyorsan al hanımı bir yerlere çıkın yemek yeyin üstüne birer türk kahvesi içersiniz sonra çay içmek için başka bir mekana geçilebilir ya da beraberce sinemaya gidilebilir
03 Yorumla
Soran2 aySağol kral aşıyoruz yavaş yavaş
Soran2 ayEyvallah
Ne tür konularda kavga ediyorsunuz acaba? Ve kavgayı siz mi yoksa eşiniz mi başlatıyor? Bunlara cevap bulmalısınız. Siz başlatıyorsanız kendinizi biraz değiştirmeye ve daha alttan almaya, idare etmeye uğraşın. O başlatıyorsa sorunun sizde mi yoksa eşinizde mi olduğunu iyice düşünün. Sizde ise onu rahatsız eden davranışlarınızı değiştirin, onda ise ikinizin de hem fiziksel hem duygusal olarak stabil ve rahat olduğunuzu hissettiğiniz ve yalnız olduğunuz bir zamanda onunla konuşup asabiyetinin sebebini öğrenin, yapabiliyorsanız çözmeye çalışın. Yapamıyorsanız da ona her zaman arkasında olduğunuzu ve onu sevdiğinizi hissettirin. Monotonluk içinse; eşinize sevimli sürprizler yaparak bunu düzeltebilirsiniz bence.
01 Yorumla
Soran2 ayHarikasın teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
4 ayeşinle konuşarak , ya da evlilik terapisti , zor şeyler ama konuşmaktan başka care yok ama kaybetme duygusunu tatmak lazım bence
10 Yorumla Bence çok vakit geçirip beğenmediğin huylarının seni ondan soğutmasına izin verme şeninde muhakak zor olan tarafların vardır çok vakit geçirerek cidden sıkıldın mı yoksa yeteri kadar duygu aktarımı vakit geçirme yapıp yapmadığınızı farkına var ondan sonra kendin çizersin yolunu
11 Yorumla
Soran4 aySadece akşamları beraberiz aslında ama çocuklardan kendimize vakit kalmıyor ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 5 ayEşin ile belirli konularda ve belirli zamanlarda sohbet etmen size çok iyi gelecektir bir birinizi her zaman tanımaya çalışın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBirbirinize zaman ayırın birlikte aktivitelere katılın
11 Yorumla
Soran5 ayDenicem bakalım da çocuklarla biraz zor işte
5 ayÇok uzucu. Bu zamanda evlilik kolay kurulmuyor dagilirsa herkes icin zor. Bunun yerine esine suprizler yap onu kadin gibi hissettir ki seni adam gibi hissettirsin mesela pat diye cicek al / ic camasiri al veya cinselligi arttirici yiyecekleri mutfakta arttirin hem evlilik alevlenir falan emek verin yuva kurmak zor.
13 Yorumla
Soran5 ayHaklısın teşekkürler tabi bende çiçek falan almıyorum bı denemek lazım iç çamaşırı hiç almadım anlamam ki nasıl bişey Alcam
- 5 ay
Gül al kirmizi. Pahali paralar harcama devir ekonomi. Internette trndyl da 100-200 civari hem gül hem cesit cesit dantelli ic camasirlari var. Hem senin zevkine hem karinin zevkine gore. Hediyeler heycanlandirir yeni seyler deneyin. Aşk her zaman uzun surmez ama sevgi bakidir. Unutma aldatan veya bosnan erkekler her zaman pisman. Disaridaki kadinlar da da senin karindaki ayni şeyler var. Ama senin karinda senin cocuklarin da var bunu unutma. Muhtemelen onun monotonlugu yorgunluktandir. Erkekler eve ekmek getiriyor evet takdir ediyoruz ama gercekten ev toplamak ve cocuklarla ugrasmak cok yoruyor. Belki cocuklari hafta sonu annanelere vs birakip arada kucuk bir kacamak tatil yapabilirsiniz ikinize de dinlenme olur.
Soran5 ayÇocukları bırakıp kaçamak tatil fena olmaz denicem sağol
Bir yerden sonra evlilik aynı döngüye girince insan sıkılıyor. Ev iş derken ilişki sadece alışkanlığa dönüyor gibi oluyor. Sürekli aynı şeyler yaşanınca da en küçük konu bile kavgaya dönüşüyor. Bence biraz birbirinize zaman ayırmak, birlikte bir şeyler yapmak lazım yoksa insan kendini sadece aynı hayatı tekrar ediyormuş gibi hissediyor.
01 Yorumla
Soran1 ayYa biseyler de yapıyoruz arada ama dediğin doğru bı sure sonra erkek arkadaştan sıkıldığın gibi kadından da erkek sıkılıyor aynısı kadın içinde geçerli kadınları en sevdiği arkadaşına gidiyor cok durdu mu kadın arkadaşı bile batıyor sanırım hikaye aynı hikaye
1 ayOnu arkadaşın olarak görmeye devam et eminim eger evlendiyseniz güzel bi sekilde sohbet edebiliyorsunuzdur. Eger biraz sıkıldığını hissediyorsanız ayni şeylerden birbirinizin ortak arkadaşlarınızla buluşun mümkünse evli olmayan arkadaşlarınızla onlarla evlilik hakkında sohbet edin eminim arkadaslarinizin size özendiginizi gorursunuz. Sizin yernizde olmak isteyen cok kisi var bu sohbet belki birbirinizi ne kadar sevdiğinizi hatirlatabilir
01 Yorumla
Soran1 ayTabi herkes olmayan şeyi istiyor olan boşanmak istiyor değişik bı hayat 😀şuan iyiyiz ama arada sorunlar yaşanabiliyor
5 aymuhabbet sarmıyosa evde başka bir insan göze batabilir yaa bilemedim
31 Yorumla
Soran5 ayOnu idare ediyoruz da tabi kafa uyumu olmayınca zor oluyor
Yeni şeyler deneyin durumunuz varsa mesela kayak yapmaya gidin partilemeye falan gidin aktivite bulun yapabiliceğiniz
11 Yorumla
Soran3 ayher şey olmuyor işte çocuklar var
Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Bence terapist desteği alın kanka ikiniz için en iyisi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sürekli kavga iletişimsizlikten kaynaklı ve cinsel anlamda birliktelik eksik ise olur. Monotonluğu birazda siz elinizle yapıyorsunuz
13 Yorumla
Soran5 ayNasıl yapcaz peki
Soran5 ayPeki deniyecegim sağol
Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Dans severmisin? Denedin mi? Yengeyi de al dans kursuna gidin. Birlikte birşeyler öğrenin. Hergün flört et. Keşfettiğini sanıyor olmalısın.
03 Yorumla
Soran5 ayDans severim eğlenceli fikrin için sağol ama çocuklar var küçük onu da onlar engelluyor
Soran5 ayOda etkiliyor tabi o yüzden pek üstüne gitmiyorum
4 aybu iş zor , karşılıklı oması gerenken şeyler dostum, öncelikle aktivite yapmanız gerek spor, gezi ya da spontane şeyler , yatak odanızı da renklendirecek şeyler olur ama önce normal yaşantınızı düzene koyman gerek , çoğu çift yaşıyor zaten
10 YorumlaAbicim kavramlar ele geçirmiş evliliği. Bireysellik kalmamış.
02 Yorumla
Soran2 ayNasıl le
- 2 ay
Duygun sana aittir ve ona. Ama kavramlar bizde öne geçer. Karın olması ve kocan olması. Bu kavramlar üzerinden yaşarsın evde. İnsanların bireysel duygu ihtiyaçları kalır. Karı ve koca olmaya bu kadar abanırsanız biter. Yalnızlık başlar özellikle kadında. Kadının birey olması sorunu var Ortadoğunun.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
3 ayÇıkın bir cafede oturun bir iftar yemeğine çıkın beraber hep evde oturmayin
04 Yorumla- 3 ay
Ya da tiyatroya gidin workhsop yapın
Soran3 ayDeniyoruz biseyler biraz düzene girdi gibi workhsop ne?
- 3 ay
Böyle beraber seramik yapma heykel yapma resim boyama ya da çanta dikme gibi el işleri
Soran3 ayAnladım güzel hobi de benim ona zamanım yok esnek mesaim var
4 ayKavga sadece konuşularak başa çıkılır kavga da gayet normal bir şey
01 Yorumla
Soran4 ayYani arada normal de sürekli olunca napcaz
4 ayHepimiz böyleyiz takılma şükredecek o kadar çok şey var evladının sağlıklı olması gibi
03 Yorumla
Soran4 ayEvet çok haklısın evlat sağlık çok önemli işte bazen doyumsuzluk kötü bizimki de senin gibi sukretse
- 4 ay
Takılma rütin nimet tır
Soran4 ayHaklısın teşekkürler
Gizli Üye(18-24)5 aySürekli kavga ev savaş alanı gibi olmaz sizde cinsellikte yoktur o zaman
315 Yorumla
Soran5 ayCinsellikte azaldı tabi
Cevap sahibi5 ayOoo olmaz ki öyle abi cinselik evliliğin özüdür sürekli kavga sanki karakol bi çözüm bulun
Soran5 ayYa böyle olunca tahrik te olmuyor ki insan cinsel Arzum da kaçıyor böyle dışarda bı ilişkim de yok nasıl çözüm bulcaz
Cevap sahibi5 ayKaçar tabi gürültü kavga olunca olmadı boşsn başkasını al
Soran5 ayYani ciddi ciddi konuscam yoksa oraya gidiyor yol ya da bı sevgili yapcam ne hali varsa görsün diyorum
Cevap sahibi5 ayYap valla hakkınız bu
Soran5 ayAma aldatmak da kötü değil mi
Cevap sahibi5 ayKötü ama başka çare kalmazsa artık mecbur erkek için zor olur aksi yani eşden hayır gelmezse
Soran5 ayHaklısın sağol sen evli misin
Cevap sahibi5 ayRica ederim değilim
- 5 ay
Kadin kadinin dusmanidir gercekten ne hakla karini aldat hakkin dersin? Calma kapini calarlar kapini haberin olsun.
Bir gun o kadin aldattigini yakalayip evliligi bitirirse cocuklarin yuvasiz kalmasinda seninde vebalin olacak.
Soran5 ayAnladım peki sen de sevgilin varken başkasıyla bı heyecan falan yaptın mı
Soran5 ay@kaybolmusruh383848 ablam sen baya şert çıktın ya
Cevap sahibi5 ayHayır
Soran5 ayPeki teşekkürler
Gizli Üye(18-24)3 ayYa hafta sonu elinden tut bı restorana götür ne bilim manzara izlemeye götür.
11 Yorumla
Soran3 ayRestoran basit iş bizim için kafa esti mı gidiyoruz ama şehir dışı geziler yok
5 ayBir uzman desteği alabilirsiniz
11 Yorumla
Soran5 ayBakalım belkide alicaz önce diğer tavsiyeleri bı denicem
Gizli Üye(36-45)5 ayİlişkiyi canlandırmak ve heyecan katmak sizin elinizde.. Bunun için iki tarafında keyif alabileceği ortak aktiviteler bulmanız gerekiyor..
11 Yorumla
Soran5 ayHaklısın reis ortak noktalar da bulmak sıkıntı biraz işte
Gizli Üye(30-35)5 ayKelin ilacı olsa kafasına sürermiş ah.
230 Yorumla
Soran5 aySana ne oldu ya aynı sorunlar mı?
Cevap sahibi5 ayBenzer ya.
Soran5 ayEee napcaz cinsellik iyi mı bari?
Cevap sahibi5 ayEvet benim için normal ama hep kavga mutsuzluk olayını çözemedim
Soran5 ayİyide benim durumları yorumlara yazdım biraz senin de çocuklar falan mı
Cevap sahibi5 ayVar evet de benimkiler okula gidiyor. Yine tabi esnek değil her şey ama daga stabil
Soran5 ayAnladım sizde mutlu olursunuz umarım ne deyim konuşmak istersen burdayım
- 5 ay
Çocuk varsa sıkıntı
Soran5 ayKellere ilaç çıkmış
Cevap sahibi5 ayNeymiş
Soran5 ayKonuşmak diyorlar
Cevap sahibi5 ayYalan söyllemişler
Soran5 ayYok ya ikimiz konuşsak belki çözüm buluurz sorunlara
Cevap sahibi5 ayEşinle çözebilirsin sorunlarını ancak
Soran5 ayBen çözmek için çabalıyorum bı çiçek alarak başladım bı yumuşama oldu bakalım
Cevap sahibi5 ayHadi inşallah olursa ewşinden fayda olmazsa yok kimseden
Soran5 ayEvet sen naptın bir adım attınız mı
Cevap sahibi5 ayHayır ben geri adım atıyorum
Soran5 ayNeden peki?
Cevap sahibi5 ayDüzelsin istemiyrum umut yok
Soran5 ayAnladım gizliden çıkmak ister misin 2 dk
Soran4 ayNeden düzelsin istemiyor sun
Cevap sahibi4 ayDüzelecek bir yeri yok çünkü
Soran4 ayUmutsuzluk ta zor ayrılacak mısın o zaman
Cevap sahibi4 ayAyrılmıyor ayrılmıyom bende
Soran4 ayOda zor ya cinsellikte ölmüştür o zaman sizde
Cevap sahibi4 ayNe ölecek ki her gün istiyor
Soran4 ayEee o yapıyor sen de eziyet gibi olur öyle sen zevk almazsın ki
Cevap sahibi4 ayYa saçmalıyorsunuz gerçekten. Niye almayayım alıyorum.
Soran4 ayTm da niye kızdın sen istemsiz olunca haz almazsın diye düşündüm sadece
pozisyon değiştirip acıma duygunu ortadan kaldırırsan kendini ona karşı tutkulandırmış olursun. Madem çocukta var önlemini alarak doya doya zevkine bakın işin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayEşinle ortak aktiviteler planlar işe yarar
11 Yorumla
Soran4 ayDenicez de çocuklar zorluyor küçükler
2 aymutsuzsan devam etmemelisin sonrasında çok üzülürsün
03 Yorumla
Soran2 ayAh abim öyle kolay değil
- 2 ay
kolay değildir tabii ama ne anlamı var ki böyle birlikteliğin güzelce konuş onunla gerçek hislerini düşüncelerini eğer düzeltmek için çabalayacaksanız bir şans daha verin. ailemden biliyorum biraz daha ilerleyince mahvolacaksınız
Soran2 ayİyi bakalım şimdilik sonrasını zaman gösterir
2 ayEşinize yardım edin bulaşık yıkama da ev temizlemede
02 Yorumla
Soran2 ayYapmam benim tarzım değil
- 2 ay
Sadece fikir sundum
Gizli Üye(36-45)4 ayNe yaparsan yap bazen düzelmiyor.. destek almak şart
01 Yorumla
Soran4 ayToparliyoruz bakalım ağır ağır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
13 güBekarlarda mutsuz
10 Yorumla
3 ayBen hiç evlenmedim, kız arkadaşım da olmadı yine mutsuzum 😁
00 Yorumla
4 ayCinsellik bitmisse her şey bitmiştir demektir net
00 Yorumla
4 ayFarklı şeyler deneyin
13 Yorumla
Soran4 ayNe gibi
- 4 ay
Normalde yapmadıgınız ikinizinde hoşuna giden şeyler
Soran4 aySosyal bı hayat yok tabi denicez biseyler
5 ayEvlilik terapisine gidin
11 Yorumla
Soran5 ayDenemek lazım
Yazık oluyor hem sana hem ona
13 Yorumla
Soran5 ayÖyle reis
Soran5 ayYok be reis zamana bıraktım
5 ayAktiviteyi sen oluşturacaksın dostum
16 Yorumla
Soran5 ayİsim dengesiz esnek olmuyor ona da
- 5 ay
Zamanı da sen yaratacaksın
Soran5 ayHeves olmayınca olmuyor işte zamanım olsada uyuyorum ya da oyun oynuyorum
- 5 ay
Oyunu bırakacaksın o oyun evliliğine zarar verir eğer evdeki kuşa ilgi göstermezsen başkaları sever o kuşu
Soran5 ayYa ya sende saçmalıyon bizde mı başkasına gidelim
- 5 ay
Saçmalık ile alakası yok dostum oyuna kendini veripte evdekini kendinden uzaklaştırma zaten akşama kadar evde bunaliyor az ilgi göster çıkart gezdir böyle şeyler evlilik bağını güçlendirir
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
5 ayAy evli değilim allahtan
01 Yorumla
Soran5 ayAhaha😀sende geçersin bakalım bu kervandan
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçti cicim ayları
01 Yorumla
Soran5 ayOnunda etkisi var tabi de ama çözüme gitmek lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
5 ayÇift terapisine gitmek iyi gelebilir
07 Yorumla
Soran5 ayDenicez biseyler siz evli misiniz?
- 5 ay
Değilim
Soran5 ayBenim gibi olayları goruncede hiç evlenmez insan dimi ya da boşanma falan mı oldu
- 5 ay
Evet evliydim ayrıldım
Soran5 ayOlur ya çok oldu mu böyle mi daha iyi?
- 5 ay
Böyle iyi
Soran5 ayAnladım aklımı bulandirma ama sende o zaman 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayisin baya zor nedne pyle oldunz
02 Yorumla
Soran5 ayÇocuklarda küçük onlarında etkisi var
- 5 ay
merk ettigim seyler var isterdim sormak
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eşinle gezin bir yerlere gidin
01 Yorumla
Soran5 ayHaklısın reis biraz da ondan bunaldım çocuklarda hasta şimdi öksürük var oda biraz etkiledi tabi gece onlar düzgün uyumadikca bizde etkileniyoruz
3 ayTürk halkı böyle maalesef
00 Yorumla
3 ayBir zaman sonra her şey ölüyor insanın içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayİletişim
11 Yorumla
Soran4 ayDeniyorum bakalım şimdilik daha iyi azaldı kavgalar bide gezi planı yapcam bakalım
Gizli Üye(18-24)3 ayterapiste giderek
01 Yorumla
Soran3 ayTek ben mı gidecem
Gizli Üye(25-29)4 ayFarklı şeyler denemeye çalışın, renkendirin
01 Yorumla
Soran4 ayCinsellik olarak mı?
Gizli Üye(30-35)5 aySihirli cümleyi söle haklısın karıcım
01 Yorumla
Soran5 ayAhahha bu en doğrusu sanırım itiraz etmezsen mesele yok 😀😀
Evlilik sabretme sanatıdır
17 Yorumla
Soran5 aySen evlenme abisi
Soran5 ayAllah Allah yaş kaç o zaman buradaki doğru değil?
Soran5 ayKaç yaş merak ettim sadece
Soran5 ayHimm yine de yeni evlisindir heralde
Grup seks yap hepsi geçer
11 Yorumla
Soran5 ayTamam harun abi
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem