Beni aldattı. Sevgisi gerçek olmaması canımı yakıyor nefessiz kalıyorum?

6 senelik sevgilimdi ve inanılmaz cok seviyordum. Ben almanya o türkiyeden olduğumuz icin benim ailem karşıydı en baştan beri. İlk sevgilim, ilk konuştuğum erkekti bende romantik biryim bu benim hayatımda tek ve son erkek olucak diye diye 6 sene boyunca elimden geleni yaptım ilişkimiz için. İşsizdi tanıştığımızda ve iş görüşmelerinde saat 4 de kalkıyordum saat farkı olduğundan ve sabah güne başlasın diye en tatlı seyleri yazıp dua ediyordum. Ikimizde muhafazakar ailede büyüdük ama o benim tam tersi, küfür sever, dinine inanmaz, içki içmişliği var falan. Neyse ben ilerde düzeltirim diye emindim bana kür kütük aşıktı her yarım saatde en az bi yazıp napıyosun diyip resim atıyordu ve ailesine direkt benden bahsetmişti. Kardeşlerinin numaralarını verdi iletişime soktu bizi. 2 sene sonra ilk buluşmamız oldu ve babamla tanıştı. Bu arada kavgalarımız cok oluyordu ve beni engelleyip duruyordu kavgalarda. Ben bin tane fake hesap açıp barışmamız için çabaliyordum ve gercekten barışiyorduk. Ya inanılmaz cok seviyordum ve güveniyordum ona. Okulum vardı diye evlenme hayalim olsada hiç ciddi adım atmıyorduk. Kendi ailesiyle de arası bozuktu isteme falan zor olucaktı diye bende anlayışlıydım. Bu zaman içinde maddi manevi hep destek oldum. Kirasını ödeyemedi yardım ettim, ruh hali bozuktu geçer hayatım dedim ve hep yanındaydım. Neyse okul bitti annem kanser olduğunu öğrendim. 2 sene tedavi gördü. 6 senelik ilişkimde son yaz 2. Kez buluştuk. Başbaşa ve ilk öpücüğümü aldım ve her şey bence çok güzeldi. Evlenme teklifi gelir sandım - gelmedi. Olsun yinede her sey cok güzeldi seneye artık nişan nikah hepsi arka arka olur sonuçta engel kalmadı. 1.5 ay önce kavga etmiştik. Dedim tamam gönlünü alayım özledim. Şifrelerini ilişkimizin ilk zamanda verdi ama ben değismiştir sanıyordum ilk girişimde direkt bağlandım kod istemeden. Baktım hep kadınlarla sohbetler. Benim ki hep flört ediyor falan inanamadım. Sanki yabancı birinin hesabı sürekli kontrol edip durdum inanamadım. Arkadaşlarıyla sohbetleri okudum hepsine cinsel tecrübelerine falan anlatıyor. Baktım kum. ar, iç. ki, uyu. şturucu hepsi var. İnanamadım. Beni onca sene kandırmış resmen. Beni hiç sevmediğini düsününce deli oluyorum kalbim çok kırılıyor. Haberi var her şeyi bildiğmden kavga ettik o akşam. Bana küfür ve tehdit etti. Ertesi akşam özür diledi önce ki gün ki kavga için ama hiç aldatmayla alakalı falan bir şey demedi. Cevap vermedim. 3 gün sonra kriz geçirdim sen nasıl aldattın sana güvendim, hayallerimizi yıktın, tek masumluk bendim hayatında dedim ve savaşım bitti seninle diyip tekrar sustum. 1 ay oluyor. Hiç çabalamadı, hiç gönlümü almaya çalışmadı. Kendi olayını basitleştirip beni kandırmaya çalışmadı. 1 gün sonra dul ve torunlu 55 yaşlarında ki kadına seni özledim yazdı. Beni hiç sevmemiş hiç değer vermemiş olması canımı inanılmaz yakıyor

Beni aldattı. Sevgisi gerçek olmaması canımı yakıyor nefessiz kalıyorum?