6 senelik sevgilimdi ve inanılmaz cok seviyordum. Ben almanya o türkiyeden olduğumuz icin benim ailem karşıydı en baştan beri. İlk sevgilim, ilk konuştuğum erkekti bende romantik biryim bu benim hayatımda tek ve son erkek olucak diye diye 6 sene boyunca elimden geleni yaptım ilişkimiz için. İşsizdi tanıştığımızda ve iş görüşmelerinde saat 4 de kalkıyordum saat farkı olduğundan ve sabah güne başlasın diye en tatlı seyleri yazıp dua ediyordum. Ikimizde muhafazakar ailede büyüdük ama o benim tam tersi, küfür sever, dinine inanmaz, içki içmişliği var falan. Neyse ben ilerde düzeltirim diye emindim bana kür kütük aşıktı her yarım saatde en az bi yazıp napıyosun diyip resim atıyordu ve ailesine direkt benden bahsetmişti. Kardeşlerinin numaralarını verdi iletişime soktu bizi. 2 sene sonra ilk buluşmamız oldu ve babamla tanıştı. Bu arada kavgalarımız cok oluyordu ve beni engelleyip duruyordu kavgalarda. Ben bin tane fake hesap açıp barışmamız için çabaliyordum ve gercekten barışiyorduk. Ya inanılmaz cok seviyordum ve güveniyordum ona. Okulum vardı diye evlenme hayalim olsada hiç ciddi adım atmıyorduk. Kendi ailesiyle de arası bozuktu isteme falan zor olucaktı diye bende anlayışlıydım. Bu zaman içinde maddi manevi hep destek oldum. Kirasını ödeyemedi yardım ettim, ruh hali bozuktu geçer hayatım dedim ve hep yanındaydım. Neyse okul bitti annem kanser olduğunu öğrendim. 2 sene tedavi gördü. 6 senelik ilişkimde son yaz 2. Kez buluştuk. Başbaşa ve ilk öpücüğümü aldım ve her şey bence çok güzeldi. Evlenme teklifi gelir sandım - gelmedi. Olsun yinede her sey cok güzeldi seneye artık nişan nikah hepsi arka arka olur sonuçta engel kalmadı. 1.5 ay önce kavga etmiştik. Dedim tamam gönlünü alayım özledim. Şifrelerini ilişkimizin ilk zamanda verdi ama ben değismiştir sanıyordum ilk girişimde direkt bağlandım kod istemeden. Baktım hep kadınlarla sohbetler. Benim ki hep flört ediyor falan inanamadım. Sanki yabancı birinin hesabı sürekli kontrol edip durdum inanamadım. Arkadaşlarıyla sohbetleri okudum hepsine cinsel tecrübelerine falan anlatıyor. Baktım kum. ar, iç. ki, uyu. şturucu hepsi var. İnanamadım. Beni onca sene kandırmış resmen. Beni hiç sevmediğini düsününce deli oluyorum kalbim çok kırılıyor. Haberi var her şeyi bildiğmden kavga ettik o akşam. Bana küfür ve tehdit etti. Ertesi akşam özür diledi önce ki gün ki kavga için ama hiç aldatmayla alakalı falan bir şey demedi. Cevap vermedim. 3 gün sonra kriz geçirdim sen nasıl aldattın sana güvendim, hayallerimizi yıktın, tek masumluk bendim hayatında dedim ve savaşım bitti seninle diyip tekrar sustum. 1 ay oluyor. Hiç çabalamadı, hiç gönlümü almaya çalışmadı. Kendi olayını basitleştirip beni kandırmaya çalışmadı. 1 gün sonra dul ve torunlu 55 yaşlarında ki kadına seni özledim yazdı. Beni hiç sevmemiş hiç değer vermemiş olması canımı inanılmaz yakıyor
5 ayYa ileride düzeltemezsin dinsiz adamla nikah düşmez, seni bilet olarak görmüş, bir erkeği sırtında taşımak zorunda değilsin, Allah ı inkar eden seni mi kabul edicek saygı duyacak, hayatına bak lütfen bırak onu, seni anlıyorum emin ol ve geçecek her şey, sakın affetme engelle her yerden numaranı değiştir, ben nişan attım hayat bu her şey başımıza geliyor
11 Yorumla
Soran5 ayEngellemek istemiyorum numarası kayıtlı kalsın falan istemiyorum. Arşive attım onu. Engellesem acaba yazdi mı diye tedirgin olurum. Zaten yazmadıği icin bak beni hiç sevmedi diyebiliyorum kendime
En İyi Cevaplar
Benden sana tavsiye, asla affetme. Adamda her şey var ve sen hala peşinden gitmek istiyorsun. Bende almanyada yasıyorum kendinde buradasın, yarın evlenip buraya getirsen yoldan çıkması 3 gün sürer. Yazık edeceksin kendine. Unut gitsin...
09 Yorumla
Soran5 ayBiliyorum aslında.. sevgim bitmiyor. Gelsin istiyorum ama gelse de bir şey değişmeyecek affedemem. Canım çok yanıyor ve her şey yalan olması öyle bi sızı yapıyor ki sanki nefesim kesiliyor, ruhum böyle sıkışıp kalıyor ya tarifi yok bu acının. Birine yazmış biliyor musun benim almanya da bi hatun var 6 senedir dindar diye evlenmekten korkuyorum falan. Arkadaşına öyle yazıyor ve 2 mesaj sonra arkadaşı senin dul da vok fena falan yaziyor ve benim ki yatak perfomansları hakkında yazıyor. İçim öyle bi yandı ki inanamadım onun böyle bir şey yazdığını. Tekrar tekrar okudum. Ölseydim de hiç görmeseydim onum bu halini bilmeseydim hiç dedim
- 5 ay
Maalesef yaptığı şerefsizlik. Bizleri hep, Almanya ya kapak atmak için görüyorlar. Zor geliyor şu an her şey sana, ama inan değmiyor. Unut ne olursa olsun, şansda verme, arayıp sormada. Allahın sevdiği kulusun, bak bunları gördün evlenmeden. Yarın evlensen, yutkunmak zorunda kalacaksın. Almanyaya getirsen, ne eve girerdi, nede düzelirdi. Benimde benzer ilişkilerim oldu. Hepsi bizi Tr den çıkış bileti görüyor. Arada mesafe olunca orada her halti kurcalıyorlar. Bence aile çevrenden, akrabalarından Almanyadan birisine şans ver. Yazık etme hayatına.
Soran5 ayBen ailem de ona o gözle bakacak diye diyordum türkiyede yaşayalım. Benim eğer burada yaşasak yüküm ağır olucak ve kendi annem babamı türkiyeden getirdi. Annem evin erkeği gibi hep koşturuyor. O da tamam diyip call centerlarda almanca konuşabilceğim işler bulmuştu maaşı falan da iyidi. Meğersem benimle ciddi düşünmemiş. Çevremde benim kimsem yok. Sevgilim var diyr sınıf veya arkadaş ortamından uzak durdum. Rastgele sosyal medyadan da tanismam. Sevgilimle tanışmam öyle bi rahat ve güzel oldu ki şimdi korkuyorum. Onca zaman ve emek vardı ki üzülüyorum bir daha bu gönül işlerine bulaşmak istemiyorum ama evlenip ilerdr çocuğum olsun istiyorum. Canım gercekten çok yanıyor. Bide burdakilerin almancasını ve tavırlarını biliyorsun az çok. Ben türkcesi düzgün, adetlerimize uygun, efendi, beni koruyan askerliğini yapmış biri istiyorum. Ben hayatımda hep kendi çabamla ilerledim öyle babamdan para alayım falan yok hep tırnaklarımla kazıdım. Ayrıca annem kanser diye maalesef insanlar bizddn uzaklaştı sanki bulaşıcı hastalıkmış gibi
- 5 ay
Çok geçmiş olsun annen için üzüldüm. Allah şifasını versin inşallah. O şekilde uzaklaşan eş dost kim varsa Allaha havale et. Kimin başına ne geleceğini asla bilemezsin. Ne demek hasta uzak duralım. Şimdi beddua etsem değmez onlara. Sen ona öyle bir güven vermişsin ki, kafası rahat o Türkiyede istediği gibi takılmış. Yazık cidden 6 sene heba olmuş. Yine diyorum zamana bırak ama asla affetme. Geçecek zamanla bazen ağlayacaksın ama iyi olacaksın sonunda. Yazdıkların gibi bir hayatı varsa, emin ol ondan koca olmaz. Sen Tr ye gelmekle en büyük hatayı yapardın. Uzaklaşmanı tavsiye ediyorum ondan. Yazık edeceksin hayatına
Soran5 ayO günden beri konuşmuyorum. 1 ay oldu en son konuşmamız o da yazmıyor. Belki de gerçekten hiç sevmedi. Güveni bana tamdı hiç şüphe yoktu. Bende maddi manevi yanında oldum hadi yaparız ederiz dedim. Kirada yardım ettim, cafelerin sosyal medyası bendeydi, sürekli dua ediyordum. Ya bildiğin her şeyimi onun için feda ediyordum. Ailemle bilene kaç kere karşı karşıya geldim. 6 sene dile kolay ama sanki hayatımda hep o varmış gibi. Akıl hocam gibiydi en ufak şeyde akıl alıyordum onun yorumunu dinliyordum. Şimdi içimde bi yalnızlık hissi var. Sürekli namazdan sonra dua ediyorum allahım neden ya neden 6 sene beni kandırmasina izin verdin diye ağlıyorum. Biz bir çok kez kavga ettik, beni engelledi ve ayrıldık falan ama hep dua ediyordum, hesaplar açıp instagramdan barışmak için yazıyordum. Ya canımı istese onu bilene verebilirdim öyle çok seviyordum ki tarifi yok. Ailesini de çok seviyordum emindim orada yaşarsak bana göz kulak olur hepsi, ailem uzak diye o bana daha düşkün olur falan diye. İçimdeki o hayal kırıklığın tarifi yok
Soran5 ayEğer özür dilese, peşimde pervane olsa pişman olsa falan affetmeyi çok isterdim ama affedemem. Kendimi biliyorum en ufak şeyi kafama takıyorum ve görmezden gelmiyorum. Ben kişileri kolay kolay silemem ama affedemeyeceğimi fark ettiğimde ben o kişiyi hayatımdan çıkartıyorum ve bir daha hiç bir şekilde hayatımda adı bilene geçmesine izin vermiyorum. Gerçekten bana bunu nasil yapabildi aklım almıyor. Ya ben gercekten 4/4lük biriydim. Kendim gibi biri çıksa karşıma çıksa direkt nikah basardım. Güvenilir, sadık, destekci, çok seven, anlayışlı ve şefkatli biriyim. Şaka gibi bi olay. Kendisi diyordu senin güvenilirliğinde bir kadınla her erkek evlenmek ister diye. Nasıl bu sözüne rağmen beni aldattı aklım almıyor
Soran5 ayYa şok içindeyim ben 20 yaşında tanıştım ve bu bana sırılsıklam aşık dedim. Tamam ben saftım ilk sevgilimdi, yaşım kücüktü. 55-60 yaşında kadınlar bilene kanmış ona. Bitane reels var mesela diyelim "dünyanın en güzel kadına yolla", bakıyorum 4-5 kişiye yolluyor aynı reelsi. Hic uğraşmıyor teker teker yollamaya ya da başka bir sey bulmaya. Yani sorun bende diyecem ama kaç kisiyi kandırmıs. Annesi yaşında kadınlar bilene onları sevdiğine inandırmışsa, onlarla evleneceğini güvendirdiyse ben ne yapayım. 20 yaşimdan beri bir tek onu biliyordum hiç başka kimse yoktu olmadı. 27 yaşıma gircem. Bi tek ben vardım kadınlar arasında ailesi kabul edebilceği ve evlenmeye uygun. Ya kadınlar cidden evlenilecek gibi değil. Biri esc., diğeri evli, bir kaç tanesinin en az bir çocuğu var, çoğu dul, yaşca büyük, torunlu bile var. Bakıyorum bi ben vardım uygun olucak. Belki de o yüzden 6 senedir cepte tuttu bi gün evleneceksem cebimde dursun diye. Resmen her şey yalanmış. Ben onun tek bir lafına bilene inananamam ki artık. Beni hep kandırmış
- Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.
5 ayÜzücü bir durum, ama aşılır her şey hayatımdaki tek erkek olsun demek ve onu kutsallaştırmak kimse ilk ve son olamaz :) herkes nereyi hak ediyosa oraya kadar gelir
02 Yorumla
Soran5 ayÖyleymiş. Ben hep bizim ki başka beni hiç görmeden sevdi ve 2 sene hiç yan yana gelmeden de ilişkimiz ilerlediği için onu başka görüyordum. Çok inanılmaz cok sevdim
- 5 ay
Bunlardan bir ders çıkartmak gerekiyor işte
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın şey o kadar ağır ki, okurken içim sıkıştı resmen… 💔 6 sene emek, ilk aşk, ilk her şey… Üstüne annenin hastalığı, uzak mesafe, aile baskısı… Sen bu ilişkiye gerçekten ruhunu koymuşsun.
Bak, burada eksik olan asla sen değilsin. Adam hem karakter olarak hem duygusal olgunluk olarak çok geride kalmış. Küfür, tehdit, aldatma, uyuşturucu, içki, üstüne bir de 55 yaşında dul kadına yazmalar… Bu sadece “aldatma” değil, komple kişilik sorunu. Böyle birine “beni hiç sevmemiş” diye üzülmen o kadar anlaşılır ki ama aslında şanssız değil, kurtulmuşsun. 🥀
Sevgi, seni aşağı çekmemeli. Sen sabah dörtte kalkıp dua ederken, o başkalarına yazıyordu. Sen saf, temiz bir sevgi verirken o bunu suistimal etti. Bu, senin sevgi kalitenin onun kapasitesini aştığı anlamına geliyor. Sen fazla iyisin, o az insan. Aradaki fark bu.
Şu an nefessiz gibi hissetmen çok normal. 6 senelik hayal yıkıldı, yas tutuyorsun aslında. Yasın evreleri var: inkâr, öfke, pazarlık, çöküş, kabullenme… Sen şu an kırgınlık ve öfke karışımı yaşıyorsun gibi. Zamanla kalbin hafifleyecek ama gerçekten zaman lazım. Kendine bu süreçte acı çekme hakkı tanı, bastırmaya çalışma. Ağla, yaz, içini dök, ama ona dönme.
Hiç çabalamaması da aslında cevabı veriyor: Senin kadar derin hissetmemiş. Bu çok acıtıyor ama bir yandan da “iyi ki onunla evlenmemişim” dedirten bir gerçek. Evlenip çocuk yapsaydın, bu mesajları o zaman yakalasaydın düşün… Şu anki acı, ileride yaşayacağın daha büyük felaketlerin önüne geçmiş olabilir. ✨
Bundan sonra bence mutlaka bir terapistle konuş, hele Almanya’da yaşıyorsan destek bulmak daha kolay. Ailene her şeyi anlatmak zorunda değilsin ama en az bir güvendiğin arkadaşına içini dökmen, seni çok rahatlatır. Ayrıca kendini suçlamayı bırakman lazım, “ben düzeltebilirim” diye düşünmen, sevginin gücüne inanmandan. Bu kötü bir özellik değil, sadece yanlış kişiye denk gelmişsin.
Şimdi en önemli kısım: Onu tamamen blokla. Numara, Instagram, WhatsApp, her yer. Geri gelip zihnini bulandırmasına izin verme. O adamla ilgili öğrendiğin son şeyler, aslında gerçek yüzü. Çelişkiye düşüp tekrar eski “hayalindeki onu” hatırladığında, 55 yaşındaki kadına yazdığı o “seni özledim” mesajını aklına getir. İşte o gerçek.
Sen hâlâ çok sevgisi temiz, romantik, tek kişilik insanlardan birisin ve bu dünya buna aç. Bir gün birisi çıkacak, senin bu masumiyetini sömürmeyip sarmalayacak. Şu an bunu hayal etmek imkânsız gibi, biliyorum, ama kalp kendini yeniliyor. Sadece biraz zaman ve kendine şefkat. 🌿
Şu an en çok neyi yapmak rahatlatır sence? Yazmak mı, konuşmak mı, ağlamak mı, dikkat dağıtmak mı? İstersen duygularını biraz daha anlat, burada seninle teker teker çözmeye hazırım. 🫂✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)5 ayKıyamam nasıl dolmussun. ALLAH kurtarmış canını yakarakta olsa buna derinden inan. Çabalamanla olmuyorsa demek ki o senin için doğru kişi değil kabullenmekle başlarsan acın zamanla hafifleyecek inan bana
046 Yorumla
Soran5 ay6 sene ama ilişkimiz sürdü. Hani bende inanıyorum nasip kısmete ama neden 6 senem onunla geçti. Bana ne kattı? Ailemle kavga ettim o kadar onun icin. Ben o nu anlamıyorum. 4 senedir falan aldatıyormuş beni hep tek gecelik ilişkiler yüzünden. Bunu anlayamıyorum bide gercekten beni sevdiğine inanmıştım ya
Cevap sahibi5 ayBenimde senin gibi benzer sürec geçti basimdan her kizin başına geliyor uzun iliskiler de erkek yeni heyecan arar hep ve bunu sana sezdirmez yakaladığına şükret. Sezmeseydin evlenince basina gelecekti bosanma vs kolay mi o daha da zor. Bunu düşün kiminle olursa olsun onuda aldatır zaten
Soran5 ayYaşanmamışlığın kibri cok kötü bir şey biliyor musun. İnsanda bi ego oluyor benimle evlense aldatamazdı ben onu çok mutlu ederdim başkasına ihtiyaç duymazdı falan diye beynimde sesler çıkıyor sonra kendime kızıyorum aldatan her şekil aldatır kendini bir şey sanma diye kendimle kavga ediyorum
Cevap sahibi5 ayÖyle bir şey asla olmazdı bak asla demekten nefret eden biri olarak ilk defa sana kullanıcam kesinlikle olmazdı o dediğin. Sevgililik döneminde aldatan ilerde evlenince daha çok aldatır nasıl olsa evlendim benide deli gibi seviyor bu ruhu duymaz der. Aldattığı an sende bitmesi gerekirdi bende aldatıldım geri de döndü duygularım onu istese de kendime saygımdan affetmedimm seni aldatan insanı miden almaz. O yüzden hırs yapma yok öyle olsaydı şöyle olurdu diye kendi kendine onu haklı gösterecek güzellemeler yapma. Farklı olmayacaktı daha da beter olacaktı ki Allah kurtardı kalk ayağa göbek kordonun onunla bağlı mı doğdun biri gider zaman geçer çok daha iyisi gelir aklın şaşar Allah'a kendini dua ederken şükrederken bulursun valla ben iyi ki aldatıldım diyorum çok daha iyileri varmış bama değer veren seven.
Soran5 ayBarısmadım zaten. Gelsin isterim ama affedemem biliyorum zaten gelmiyor da. Verdiğim zaman ve emeği düşününce kendime üzülüyorum. Biliyorum bu kadar takıntılı ve bağımlı kalmak sağlıklı değil ama benim ruh halim çok bozuk. Annem kanser hastası ve sürekli ölmekle alakalı konuşuyor. Annem ölmeden evlendiğimi ve çocuğumu görsün isterim. Acele ediyordum kendi kendime baskı yapıyordum şimdi evlenecek adam bile yok hayatımda
Cevap sahibi5 ayHayatında yer edinmeyecek insanın gelmesini bekleyip yeni gelecek insanın önünü tıkadığının umarım yakın zamanda farkedersin şu an taze sanırım o yüzden biraz zaman ver kendine. Anneniz adına üzüldüm benim de teyzem kanserdi bilirim o süreçleri çok zor. Fakat bizim yarına çıkacağımız belli değil kim erken ölür ölmez bilemeyiz kanserin kaçıncı evresi ve ne kanseri?
Soran5 ayMeme kanseri. Başta basit yeni falan dediler ama 2 kere ameliyat ettiler ilerlemiş diye. şu an aldılar her şeyi. Kemo ve ışın bitti. İlaç tedavisini bırakmak zorunda kaldı ilaçların yan etkiler çok hasar veriyordu. Ayrıca gelecek kimsenin önünü tıkamıyorum, gelen kimse yok ki. Biri gelse sohbet etse falan direkt terslemem de o kişi yok işte. Tabi Instagram da falan hep selam lar yazan oluypr ama sosyal medyadan kimseyle tanışmak istemiyorum. Bana yazan herkese yazar sonuçta. Başka çevremde de kimse yok
Cevap sahibi5 ayAnneannem de gecirdi meme kanseri cok sukur zorlu surec sonunda atlatti en önemlisi motivasyon iyilesecegine inansin. Zihin cok etkiliyor. Sen hazir degilsen doğru kisi karşına çıkmaz herhangi kişiler çıkar ama doğru insan sen hazir oldugunda gercekten karsina çıkıyor. Sosyal medyadan zaten olmaz. Akışa bırak zorlama kabullen potcast dinlemekte iyi geliyor öneririm. Meşguliyeti demeyim zaten ne kadar meşgul olurdan o kadar az düşünüyorsun ve bir müddet sonra bu senin rutinin oluyor. Yeter ki atlatacağına inan sen cok umutsuzsun gozunde kucult o insani alt tarafı bir insan dışarıda tonlarcası var
Soran5 ayGeçmis olsun allah hayırlı uzun ömür versin.
Gün içinde meşgul olmaya çalisıyorum ama artık müzik dinleyemez oldum. Her şarkı böyle aşk/ aşk acısı/ ayrılık falan. Gün içinde meşgulum aslında ama böyle bi an bazen kriz gibi tutuyor. Aldatıldım ben ya o bana bunu nasil yapabildi ben bunu hak etmedim veya ya ben çok iyi bi sevgiliydim neden demeye başlıyorum. Ya resmen ben çirkinmiyim diye komplexe girdim hepsi yaşlı kadınlar, onlara güzelim diyor bana güzelim fazla demezdi. Kadınlar böyle modern ve bol makyajlı. Banu alkanın şimdiki hali gibi. Bende daha natürel, soft, kahverengi saçlı, kahverengi/ela gözlüyüm. Kadınlar hepsi minyon tip, göbekli. Ben 1.75 boyundayım, göbek olmasada fazla balık etliyim. Hani acaba beni tatlı güzel falan bulmuyor muydu diye komplexlerdeyim. Fit değilim ama kadınlara bakınca da bana şişmanım diyemem. Ya resmen annemden büyük kadinlarla kendimi kıyaslıyorum. Daha fazla makyaj mı yapsam. Kadınlar benden acık giyiniyor, ben muhafazakar ailede büyüdüm acaba tarzımı mı beğenmiyor. Sürekli böyle tuhaf karşılaştırma yapıyorum bende ne eksikti diye karakter olarak 4/4lüktüm. Kibirli veya egolu durmak istemiyorum ama gerçekten şefkatli, sevgi dolu, tatlı, güvenilir, neşeli ve anlayışlı biriydim hep yani ben erkek olarak kendimle tanışsam evlenirdim sonuçta elimden geldiğinden de fazla her şey yapardım onun için. Offf sacmaladım mı biraz
Cevap sahibi5 ayYok saçmalamadın aldatılma psikolojisinin başındasın bir travma tepkisi verdiğin tepkiler kıyaslama da bu yüzden aldatımayı beynine kabullendiremiyorsun bu yüzden sürekli sorgulama halindesin. Bende de böyle işledi süreç sürekli karşı tarafla kendimi kıyasladım bambaşka kişiliklerdeydik karşı tarafla dediğin gibi süslü cilveli makyajlı bir kızdı kime sorsam attan inip eşeğe binmek derdi :) bin kat iyiydim sorun burada işte erkek bir zaman sonra seni elde edince sana alışıyor bir heyecanı kalmıyor onay arayışını başka kadınlarda arıyor bu yüzden şu an ona heyecanlı geliyordur ama bir iki sene sonra kafasına denk edecek sende o zaman unutacaksın onu aldatma tamamen karşı tarafın suçu ve aldatılan her kadın bir kusur yüzünden aldatılmıyor. Buna inan
Soran5 ayTemiz kalplisin o bu konuşmamızda bile belli oluyor ve hemcinsini koruyup kolluyorsun. En azindan kendi yasına uygun biriyle aldatmıştır ama benim ki yaşlı, annesi yaşında, torunlu kadınlarla. Yani benim özgüvenim iyice yerle bir oldu. Çekinmesem kendi ve o kadınların resmini sana gösterip ben güzel miyim diye sorarım 😂 ya psikolojim bozuldu ya. Gencecik yasina uygun, kendinden hariç hiç başka erkeklerle konuşmayan kadın varkene, sırılsıklam aşıkkene nasıl öyle kadınlarla aldatır aklım almıyor
Cevap sahibi5 ayTeşekkür ederim 🙏🏼 dediğim gibi amaç belli yenilik arayışı ve cinsellik. Yüzde 90'ı bu aslında çok basit bir şey için gidiyorlar. Kendinden yaşca büyük kişilerle belli olan erkeğinde kalitesi bellidir çok leş bir insandan kurtulmussun şükret 🙁
Soran5 ayÇok seviyordum ya. Yaşca büyükler benden ilginc mi, benden güzel mi fslsn diye kendimi yıpratıyorum işte yinede. Kum. ar, uyu. şturucu ve içkiyi öğrenince daha ds çok imkansızlaştı. Tek birinden biri olsa belki affedebilirdim ama hepsi birleşince ben bu adamı nasıl sevdim nssıl göremedim diye kendime kızıyorum
Cevap sahibi5 ayKendine karsı öz sefkat videolarını izlemeni öneririm. Anlattığına göre gayet güzel ve ahlaklı temiz bir kişisin neden biri olsa dahi affederdim diyorsun ki.. kendini daha fazla seversen çok basit şekilde umursamamaya başlarsın zamanla evet acını yaşarsın yokluğuna alışmak zor olur sonuçta uzun bir zaman geçirmissin fakat böyle kumarı uy*sturucu vs olan bir insanı ne ailene damat diye getirebilirsin ne de çocuklarına baba yapabilirsin evlilik böyle bir şey değil.
Soran5 ayBen nasıl bu hale geldim inan anlamıyorum. Hiç bağımlığım olmayan biriyim ama konu o olunca elim ayağım titriyor. Anlayamıyorum. Çok dua ediyordum her ayrılığımızda ve karşıma onunla alakalı şeyler çıkıyordu hep. Mesela böyle hiç aklıma gelmiyor önümdeki araca bakıyorum plaka bizim baş harfler. Arkadaşımın bebişi olucak isim secmekte yardım ediyorum, ilerde bebeğimiz olsaydı ikimizin harf sonunla başlayan bi isim vardı (hafsa) öyle çok wow ve modern isim değil ama arkadaşım o ismi beğenmiş. Bende o anımı anlatınca vazgeçti arkadaşım. Devam isim aradık bi baktım onun ismi ve soyismi arka arka. Ya böyle absürt olaylarda bilene karsıma geliyor. Bundan önce de öyleydi. Ayrı zamanımızda call centerda çalışıyordum ve müşterilerden onun ismiyle fazla kimse yoktu, ayrılık zamanımızda her gün ben denk geliyordum o isimleri başka kimseye devretmeme rağmen. O benim nasibim diye peşinden koşturdum hep. 2022 de biz büyük bi ayrılık yaşadık 3 ay konuşmadık. Dedim ben soğudum bitti. Rüyalarıma giriyordu. Sonra tam memleketinde deprem oldu yerimde duramadım yazdım. Hep hep hep böyle oldu. O da zaten ilk adımi attıktan sonra kendisi geri geliyordu ben bir daha yazmasamda. şu an mesela iyi misin yazsam ve sonra sussam o adım atacak biliyorum. Benim için çok berbat bi duygu. Hem cok seviyorum onu hem beni aldatıp hep kötü şeylere bulaşmış olması canımı inanılmaz yakıyor. Ben kimseyi hayatımda silmeyi sevmem ama o farkındalık geldikten sonra cocukluğumdan beri tanıdığım arkadaşlarımı sildim onları sevmeme ve özlememe rağmen. O benim için ama bambaşkaydı. Kendimden bilene beni iyi biliyordu o
Cevap sahibi5 aySeni senelerdir kim tanısa zaten iyi bilir ki herhangi bir insanda olsa yine durum aynı olurdi sen giden yıllarına verdiğin emeğe üzülüyorsun fakat yutulur şey değil aldatılmak üstelik yaşlı kadınlarla zaten kötü bağımlılıklarına laf etmek dahi istemiyorum. Onunla mutlu olmayacağın aşikar çünkü sen onunlayken kendini zerre sevmiyormussun. Hep veren taraf sen olmussun ve az buluştuğunuz için uzaktan ilişki diye hep kafanda onu üst seviyelere koymussun hayal ettiğin durumlar bir zaman sonra gerçekliğin olmaya başlamış. Oysa ki o öyle biri değil tam tersi sadece senin bakış açın onu öyle görmek istiyor ki affedebil. Umarım sende bunun farkına varırsın. Kötü özelliklerini düşün sürekli bir zaman sonra soğursun
Soran5 ayHaklısın. Onu hayal ettiğim gibi biri sanıyordum hayal kırıklığımı anlatamam. O gün şifreyi hatırlayıp, direkt deneyip ve kodsuz bağlanmam hepsi gercek yüzünü görmem içindi yoksa ben devam her şeye inanırdım. Öğrendiğim şeylerin yükünü ama atlatamıyorum. Ben o güne kadar kumarı ve diğer şeyleri bilmiyordum. En kötüsü annesi ve kardeşleri bir şey bilmiyor. Durumlarımızı görüyoruz ve annesi benimkilerini genelde hep beğeniyor. Annesi de çok tatlı resmem bi melek. Anlatmak istiyorum oğluna sahip çıkıp düzeltir belki diye ama bi yandan da ben söylemek istemem yaptığı şeyleri kadının yüreğine iner. Beni de seviyordu annesi ya🥺 diyordum anneme bir şey olsa annesi kızı gibi sahip çıkar bana diye. Yani tek sevgilimi sevmiyordum, annesi çok kıymetliydi benim için
Cevap sahibi5 ayBirebir benzer olayları yaşadım seninle 😄 benim tabi uzun süre geçti o yüzden bu kadar rahat ve umursamaz haldeyim senin gibiydim bende başlarda... Yani onunda ailesi bilmiyordu kumarını alkol içtiğini vs uzun mesele ama emin ol ailesi de sezimlemiştir illa ki ama umursamıyorlardır sen temiz saf olduğun için bizim oğlanı bu kız düzeltir kafasına girmişlerdir o yüzden iyidirler sana karşı.
Soran5 ayYok babası sanırsam farkından. Babası biz sevgili olduktan 1 sene sonra bunu evden attı. Terbiyesiz evden defol demis. Lafta evde sigara içmesini bahane etmiş ama bence konu farklı. Borçlarından ailesi haberi var eve mektup gelmiş. Sanmıyorum içki, uy. şturucu ve kumarı bildiğini. Teyzesi story görmüs galiba içkiyle ama annesine haber verdi mi bilmiyorum. Annesi çok tatlı kadın ya yazık telefon faturasını ödeyip arada para gönderiyormuş. Evde kalmıyor. İş yerindeki abisiyle anlaşmış orada kalıyor bi odada. Ondan önce İzmir'de bi beachte çalışiyordu içkili mekan, akşam dj falan oluyordu. orada zaten komple bozmuş kendini. İçkili kadınlar buna yazılıyormuş, benim ki de dünden razı orada kız götüruyordum falan yazmıs arkadaşına. Pis pis işler. Benim de tabi ilk sevgilim safım.
Cevap sahibi5 ayKurtulduğuna sevin sevin Allahın sevdiği kuluymussun ciddiyim. İçerleyebilirsin bu duruma üzülebilirsin o ayrı ama hani içine de çok atma insanlarla çevrenle konuş zamanla atlatılıyor. Ben atlattım kendimden biliyorum korkma kendi gibi ipsiz sapsız birini bulucak sende kendin gibisini bulacaksın o yüzden yollar ayrıldı
Soran5 ayKimseye anlatamıyorum sorun orada. Annemler baştan karsıydı. Şimdi hayırdır deseler aldatmayı ben nasıl anlatırım. Annem zaten kanser en ufak şeyde hastalanıyor bide benim derdime yansın istemiyorum. Gecen kaza yaptım ama iyidim. Annem ben korktum diye ağlamış. Ben aileme kıyamam. Ne yapıyorsam kendime yapıyorum içime ata ata
Cevap sahibi5 ayAnne sozu dinlemek gerekiyor bazen... Anlatma ama içinede atma arkadaşlarına anlat burada arada soru sor insanlardan fikir al. Ben sırf burayı o yüzden açmıştım zamanında anlattıkca insan rahatlıyor
Soran5 ayBende öyle. Teşekkür ederim bu arada çok uzun mesajlar attım umarım sıkılmamışsındır benden hakkını helal et. Seninle dertleşmek gercekten iyi geldi 🥰
Cevap sahibi5 ayEstağfurullah sıkılmadım dedim ya aynı yollardan geçtim anlarım seni o yüzden dert etme yazabilirsin 🎀
Soran5 ayTeşekkürler iyi ki varsın🥰 tekrar kriz geçirecek olsam da yazabilirim dimi
Cevap sahibi5 ayYaz yaz en azından ona yazmanı önlerim
Soran5 aySürekli beni öpmesi aklıma geliyor. O an ki parfümüm kokusu çok yoğun geliyordu ve o parfümü kullanamıyorum artik o an hep gözümün önüne geliyor. İlk öpücüğümü 26 sene saklamışım 6 sene sevgili olmamıza rağmen, öptükten 3 ay sonra ayrıldık resmen. Keşke hic öpmeseydim sarılmasaydım ona
Cevap sahibi5 ayİnsanlar evlenip çocuklu şekilde boşanıyorlar da eşlerini unutuyorlar bu kadar duygusal bakarsan çok üzülürsün. İlk değil son önemli bende bir çok şeyimi ilk sevgilimle yasadım ama son önemli her zaman bunu unutma
Soran5 ayUnutabildin mi ama ilk sevgilinle yaşadıklarını
Cevap sahibi5 ayUnutmak istedim diyelim. Sonuçta aldatıldım adam benden sonra başka kadına dokundu beraber oldu aklıma geldiği an iğrenç bir durum aklıma gelmesi diyerek hemen başka işe koyuldum böyle böyle unuttum zamanla başka kişilere karşı hissiyatım olduğunu görüncede kuş gibi hafiflemiştim.
Soran5 ayBaşka birinin sana ondan daha iyi davranması zaten direkt etkiler gibi. Benim ilk öpücüğüm daha 3 ay önceydi. Şimdi onun kokusu ve o dudakların hissi aklimdan cıkmıyor. Bazen gözümün önüne geliyor ve içimde tekrar kelebekler uçuyor. Onun dokunuşu çok güzeldi. Normalde birinin bana dokunmasını hiç sevmem.
Cevap sahibi4 ayÖyle olmuyor işte zamanla için soğuyunca gayette seveceksin. Birde neden sende soğuma olmadı onu anlayamadım ben kendini hiç mi sevmiyorsun. Öz saygın yüksek olsun kendine seni yaşlı kadınlarla aldatmış bir sürü kötü aliskanligi olan insan yeni kisilerle konuş muhakak yoksa sana geri donerse sen affedersin o hissiyati aldim bama geri döndü cevap dahi vermedim. Aman diyim az kendini sev
Soran4 ayBenim sevgi gösterisim biraz farklı. Sarılmayı öpülmeyi sevmem. Güzel söz söylemem. Anneme en son seni seviyorumu ne zaman söyledim bilmiyorum belki de 3 sene olmuştur. Ailemden de böyle şap şup öpülüp büyütülmedim. Annem hep çalısıyordu. Babam da soğuk biri. Ben yaptığım "fedakarlıklarla" sevgimi gösteriyorum. Mesela annemle alışverişe gidince ağır eşyaları ben taşırım, ablama ağır iş yaptırmam, kağıt/telefon işlerini ben yaparım. Sevgilimle de öyleydi. Maddi yardim ediyordum, iş yerlerin sosyal medyasını ve reklamlarını hazırlıyordum, kardeşiyle arası bozuk oldu diye düzeltmek icin çabaladım. Kendimden o kadar çok fedakarlıklar ettim ki bu benim sevme şeklim oldu. Çok sevdim. Gercektrn gelse mantıklı açıkla yapsa affetmek isterim belki de gercekten yaparım. Ama o içimdeki kirgınlik geçmiyor. şu an gözümde yabancı oldu ben o kişiyi tanımıyorum. Sevdiğim adam sanki gitti. Ölmüş gibi arkasından ağlıyorum çünkü gerçekten tanidigim hali yok artık bu benim sevdiğim insan değil. Affetmek istememde o kaybettiğim adamı geri getirmek için. Bu kırgınlıkla ama affedemem onu da biliyorum. O giden adam beni aldatan adam değil
Cevap sahibi4 ayGenel olarak fedakarlık yaparsam sevilirim inancı var sende ama sevmek sevilmek böyle değil. Bir erkek seni sevecekse kusurlarınla da seviyor hatta onu kırsanda üzsende seviyor tıpkı senin onu her kusuruna rağmen sevdiğin gibi o yüzden kendin böyle fedakarlıkları yapabiliyorken bırak biraz da karşı taraf senin için yapsın hakediyorsun bence hakettiğine inan. Bir noktada şunu de ya ben böyle ahlaksız aldatan adamı haketmiyorum o beni kaybetti ben değil. Arkasından ağla ölmüş say onu. Geri dönmesini bekleme dönerse affederim düşüncesi olmasın. Gezip tozup eğlenip en son sana dönecek adamdan hayır gelmez. Hayatını rezil eder. Ben bunu aldattım bu beni affetti tekrar aldatabilirim nasıl olsa affediyor beni köpek gibi seviyor bu der. İlişkide her zamam erkek daha fazla sevicek ki sorunsuz yürüsün. O yüzden seni seveni seç kadınlar sevildikçe çicek açar.
Soran4 ayHer kelimende haklısın bunu biliyorum. O değer verme dengi benim bozuldu. Nasıl düzelecek bilmiyorum. Kendimden çok sevdiklerimi seviyorum
Cevap sahibi4 ayZamana bırak çok irdeleme kafaya takma
Soran4 ayBen sabırsizim biraz hemen her sey olsun istiyorum
Cevap sahibi4 ayÖyle olmuyor. Sabrı öğrenmen için belki de sınanıyorsun. Neyi beklersen o olmaz akışa bırakınca da önüne serilir her şey dene gör beklediğin şey olmayacak
Soran4 ayNasıl yapıcam hiç düşünmeden. O akısta kalıp bir şey yapamam çok kötü. Dua ediyorum ama herhangi bir şey yapamıyorum harekete geçip. Beklemek bir şey yapamadıkca deli oluyorum burada kendimi buluyorum
Cevap sahibi4 ayBen ilk aldatıldığımda kpss dönemimdi 4 ay etkisinden çıkamadım boş boş dururdum heves her şey gitmişti sonra atlattım senin cok taze bence o depresyonu yaşa yaşamayıp kabullenmezsen atlatması daha zor
Soran4 ay6 senedir en az her sene bi kavga edip beni engelliyordu. Yani gitmelerine istemsizce biraz alışığım. Bu sefer ama komple bitmiş olması beni bitiriyor inanamıyorum. Bazen 1 gün bazen 1 ay. Hatta yaklaşık 3 ay ayrı geçirdiğimiz zamanlar oldu. Her zaman geri gelceğini biliyordum. Simdi bi boşluktayım. Geleceğin endişesini yaşıyorum. Eskiden evlenecem onunla, orada yaşayacaz, ne iş yapıcağim belliydi, ailesi ev almışlar ona. Yani her şeyimiz belliydi. Şimdi geleceği göremiyorum hayal edemiyorum
Cevap sahibi4 aySen kabullenmiyorsun acıyı sadece kendini oyalıyorsun. Ben acı çektim gelmeyecek bitti benim için dedim o yüzden 4 ay uzadı. Sen hala olmayışına kafayı takıyorsun. Seni aldattığını unutma biraz olsun nefret besle içinde ben tüm arkadaşlarıma anlatmıştım o dönem çevremde herkes nefret ettirdi içimi soğuttu. Geri gelmesi ne ifade eder sende bittikten sonra başka kadınlara dokunduktan sonra şu an dahi aldattigi kadinla neler yaşıyordur. Seninleyken dahi yaşamış ruhun duymamış. Hala geçmişi yâd ediyorsun bem aldatıldığım dönem senin şu dediklerini deseydim arkadaslarim iki tane tokat atar kendime getirirlerdi ciddiyim. Kendine gel iyi ki arkadasim degilsin silkelerdim seni... Yazık ediyorsun kendine.
Soran4 aySorun şu tek kadınla aldatmadı. Yoksa nefret ederdim. Herkesle geçici süre vakit geçiriyor falan. Bakıyorum bağlanti yok duygu yok. Diyorum bizim ki duygusal bi bağdı. Nefret ediyorum kendimden böyle düşündüğüm için ama ciddiyim hayatımda hiç başkasını bilmedim hep o vardi sanki. Kimseyi daha önce hic sevmemiştim. Off bende benim gibi bi arkadasim olsun istemem delirirdim heralde. Normalde o silkeleyen kişi ben oluyorum çevremde. Hiç böyle ezik hissetmemiştim. Tanısan beni mantıkla ilerleyen biriyim normalde her konuda bi bu konuda takıldım
Cevap sahibi4 aySeni gerçekten sevseydi hiç kimseye ihtiyaç duymazdı 3 ay buluşmamazlık yaşamazdınız yanına gelmek için çabalardı. O seni değil senin ona verdiğin ilgiyi desteği sevmiş. Bu yüzden de aldatmış barışsan dahada aldatacak sana karşı duygusal bağı vs yok. Buna kendini inandırman ancak yaşanılan şeyi hafifletmektir. Şayet seni sevseydi 6 sene içinde seninle işi ciddiyete dökerdi. Aldattığı insanla duygusal bağ yaşayıp yaşamama detayı anlamsız seninle de yaşamamış sen yaşamıssın onu hayal ettiğin için öyle görmüssün o kadar.
Cevap sahibi4 ayŞayet pişman olsaydı aldattığına şu an kapında köpek gibi ağlaması gerekirdi. Sana kendini affettirmek için elinden gelen her şeyi yapardı aldattıktan sonra zamana bırakmazdı o seni çoktan gözden çıkarmış şu an da gayet memnun senide çabalayacak kadar sevmiyor. Kabullenmeni öneririm. Acı olsada...
Soran4 ayHaklısın hemde çok. Beni sevmemesine inanmak çok acı sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
5 ayZor ama geçecek bi şekilde . Asla iletişim kurma bidaha. Olmayanda da bi hayır vardır
01 Yorumla
Soran5 ayO bana aldatıldığımı öğrendiğim gün her seyi bildigimi öğrenince yazdı. Tehdit etti küfür etti ve baya kavga ettik. Ertesi akşam özür diledi tehdit ve kavga için. Geri cevap yazmadım. 3 gün sonra ben kriz geçirdim nasıl aldatırsın, aldattığın kadınların hiç biriyle bi gelecek bilene kuramazsın, sen ikimizin hayatını mahvettin yazdım. 1 ay oldu ve hiç iletisime geçmedim. Geçen hafta instagram hesabından çıktım. Hic bi yerde takip etmiyorum. Gelmesini çok inanılmaz çok istiyorum ama aynı anda da gelmesini hiç istemiyorum. Affetmek istesemde kalbim affetmez. Hiç çabalamaması da ama kalbimi kırıyor hiç mi sevmedi beni diye. Kalbim ve kafam çok karışık ruhum daralıyor. namaza ibadete yoğunlaştım ama silemiyorum icimden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayGercekten çok kötü ya insanlar bu kdr agir seyler yasamasina çok üzülüyorum
00 Yorumla
5 ayOf sıkıldım ama ya
018 Yorumla
Soran5 ayNiye ya 🥺 burada en suçsuz kişi benim napim çok sevdim böyle bi ihaneti hak etmedim
- 5 ay
Gerçekten seveni uzmenızden bıktım kafanızda kı bir şey var ona takılısınız kızların geneli böyle
Soran5 ayHayatımda beni seven kimse yok ki. Ben beni seveni üzmem. Hayatıma tek giren insan o du ben oraya kadar hiç kimseyle görüşmedim. Ben daha çok masum insanlara düşkünüm. O öyle biri olduğunu sandığım için sevgili oldum sürekli peşimden koşuyor beni özlediğini söylüyordu bi yarım saat geri yazmayınca. Böyle biri olduğunu bilseydim en baştan hiç sevgili olmazdım
- 5 ay
Sorun da orada ya zaten işte inanıyorsunuz onu diyorum ben yine söylüyorum erkekleri adam ederse kızlar adam eder
Soran5 ayPeki nerden anlayabilirim öylr biri olmadığını ve nasıl adam ederiz? Ben canımı bilene verebilecek durumdaydım. Maddi manevi ya her konuda yanındaydim ailesi bilene yanında olmadığında
- 5 ay
Anlatsam var mı önemi
Soran5 ayBenim için var
- 5 ay
Bak ben 24 yaşındayım belki benden büyüksündür bilmiyorum etrafımda arkadaslarım var üniversitede çocuklar ailesi ile beraber yaşıyo birinin babası namazında dînine bağlı diğerinin babası dın kültürü öğretmeni birinin sevgilisi var kız akşam 6 dan sonra dışarı çıkamıyormus ama benim karaktersiz arkadaşım günde 100 tane kıza yazıyo o kızın bundan haberi yok diğer arkadaşım birini seviyorum der 100 tane kıza yazar hepsinede aynı laflar tanışalım mı vs vs erkeklerin geneli böyle bende fakülteden bir kıza yazdım utana sıkıla kızın yanından geçerken heyecandan yüzüne zor bakıyorum kıza yazdım önceden de ilgimi biliyordu kız mesajı açmadı bildirimden okudu watsapta kimse kimseyı sevmek zorunda değil tabiki de ama belirsizlikte bırakmaya hakkı yoktu bide babam kanserken o kıza ilgimi belli ettim düşün ne kadar değer verdiğimi mesajıma cevap vermedı diye 1 hafta üzüldüm kız beni nerde görse yere bakıyor normalde öyle değil 2 aydir böyle
- 5 ay
Bu arada seninde annen kan sermiş geçmiş olsun Allah şifa versin
- 5 ay
Şimdi söyle bana ben mı yanlışım yoksa diğerlerimi
Soran5 ayÇok geçmiş olsun allah acil şifa versin babana. Kendi annemde kanser olduğundan durumunu çok iyi anlayabiliyorum. Ruh halini de tahmin edebiliyorum. Anlayamıyorum hayatında biri varken bunlar başka biriyle nasıl görüsüyorlar. Ben bi yerle anlaştım diye başka iş görüşmeye bilene gitmeyen biriyim. Sosyal medyadan bana istek atan veya mesaj atan kisilere cevap vermem bende. Bana atıyorsa demek ki başkalarına da atıyordur diyorum ve okumuyorum bilene. Belki o da öyle kafadadır. Sevgilimle oyunda tanıstık. Kızlar hepsi bi aileymiş tek erkek vardı o da birisinin kocasıydı diye tamam dedim girdim gruba. Sevgilim 2 ay sonra girdi o gruba ve görev için yazdi bana. Kafalarımız uyuşuyordu ve bana her gün yazmaya başladı soğum cevap yazmama rağmen. Ben kimseyle öyle sekilde tanışmak istemezdim
- 5 ay
Peki anladınız mı şimdi sevenle sevmeyeni benim anlatmama göre
Soran5 ayAnladım ama su var sevgilim beni sevdiğine inanmıştım. Sonuçta bana sürekli yazıyordu resimler atıyordu nerde olduğndan ve annesine kardeşlerine hep benden bahsetmis. Bana diyordu ikimizin adına kurban kestim kurban bayramında ve hayır yaptığında benim adımlada yapıyormus. Mahallede çocuklara ilk maaşıyla çikolata alan, kedilere markette sosisler ucuzmuş diye alıp dağıtan biri. Dedim ya bu tam evlenilecek adam
- 5 ay
Valla kendimle gurur duyuyorum ya sıgaram yok alkol yok kumar yok kimseyi kandırmadım ayrılmak istediğim zaman bile kızın psikolojisı ile 1 ay ugrastım kendimi övmüyorum yanlış anlama
- 5 ay
Allah'a havale et üzülme beddua etme ama kötülüğünü de isteme sakince Allah'a bırak o halleder
Soran5 ayYok beddua etmem ben hatta annesini çok sevdiğim için onun doğru yolu bulması ve kötu alışkanlıklarını bırakması için dua ediyorum. Annemin ameliyatları önce annesi dua ediyordu hep halimizi soruyordu gerçekten anneme bir şey olsa annesi beni kızı gibi sahiplenir diyordum ve kayınvalide gibi değil anne gözüyle bakıyordum. Ahım çıkmasındsn çok korkuyorum. Sevgilim annem ameliyat falan olunca beni ciddi almıyordu umursamıyordu. Annesinde kötü hastalık olmasın diye dua ediyorum. Kardeşlerine çok değer veriyor, onlarda aynı acıyı çekmesin diye dua ediyorum. Sevgilimde ah çıkacak bir şey kalmadı o kendi kendine hayatını mahvetmiş bilene kötü alıskanlıklarıyla. Sen beni nasıl biri olarak görüyorsun bilmiyorum ama ben kötü niyetli veya kimseye zarar verecek biri değilim. Annesi ayrıldığımızı bilmiyor diye aldatıldığım gün bana yazdığı icin anne/kızımlı konuştuk ve bir kaç gün sonra kandildi diye kandilini kutladım. Bu kandil kutlamadım diye içimde bi hüzün vardı
- 5 ay
Kapat şu defteri bence artık
Soran5 ayÇok zor. Uyandığımda ilk yaptığım sey ona yazmak oluyordu günüme onunla başlıyordum ve uyumadan böyle uykulu yorgun kafa yerinde bilene olmadıgı halde iyi geceler yazmadan uyumuyordum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar