Eski sevgiliniz sizi mezhep farkı ve ailesi yüzünden böyle terk etse hakkınızı helal eder misiniz?

Eski sevgilimle aramda mezhep farkı vardı. Ben, bunun bir sorun yaratacağını en başından kestirebildiğim için ona bunu düzgün bir şekilde belirttim. O da “ Seninle ailem değil, ben sevgili olacağım.” dedi. Sonra beni ailesi öğrendiğinde beni tam tahmin ettiğim gibi ben Alevi değilim diye istemedi. O da normalde her şey iyi hoş giderken beni ailesinin ağzına bakıp terk etti. Engelledi. Kestirip attı. Bir anda beni çok sevdiğini diyen kişi benden daha ayrılalı bir ay bile olmadan vazgeçti. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.

Sonra engelimi bir açtı bir geri engelledi. Kafamı karıştırmaya çalıştı. Ben de ne açıp açıp geri engelliyorsun dediğimde beni tanımazdan geldi. Numaramı sildiğini dedi. Günde 400-500 kızla konuşmuş olduğunu dedi. Beni ondan birkaç gün sonra kendi arayıp “Kusura bakmayın. Yanlışlıkla aradım.” dedi. Ben de “ Günde 400-500 kişiden 4 günde 1600-2000 kişi eder. Zor olmadı mı o kadar kişiden aşağıya inip numaramı bulmak?” dedim. Böyle böyle derken en son Ağustos’un sonundan beri hiçbir iletişimimiz olmadı.
Numaramı bir engelleyip bir engelimi açtığı için ben de dün adını yazıp sildim. Bu defa eminim de numaramı silmiş olduğuna. Ben de sildim o silince. Sonra da beni bir numara aramış. Sözlenmiş. Ben bilmiyordum. Kıza da dedim sözlendiğini bilmediğimi, hayırlı olsun dedim. Sadece numaramın kayıtlı olup olmadığını anlamak için adını yazıp sildim dedim. Önemli bir şey demedim dedim.

Benim bildiğim en son bir sevgilisi vardı. Kızın biriyle de birbirlerini bir takip edip bir geri takip ediyorlardı instagramda. Sözlüsünün kim olduğunu bilmiyorum ama o olduğunu düşünüyorum. Ben de bilmeden adını yazıp sildim. Sonra muhatap olmamak için vatsapta geri engelledim. Bir de ben yine ayrıldılar sandım adını yazıp silerken ikisinin instagram profilinden de kalp kalkınca birkaç gündür. Birlikte profillerinde sözde çekilmiş bir fotoğrafları da yok. Ne bileyim ben söz yaptıklarını? Yani sözlüsüne numaramı verip beni aratmak nedir? İkimizi birbirimize düşürüp egosunu tatmin etmek mi amaç?

Eski sevgiliniz sizi mezhep farkı ve ailesi yüzünden böyle terk etse hakkınızı helal eder misiniz?