Ailesinden vazgeçmesini asla istemem ama ilişkimizi istemeleri adına çabası olmalı ailesinden çabucak vazgeçen insanla hayat birleştirmemek gerek onlara bunu eden sana ne yapmaz
Şayet öyle bir şey söz konusu olursa o raddeye getirmeden ben giderim zaten. Ailesini silen beni niye bıraksın hayatında 😀
Ayrıca ilişkinin devamı içinde hiç sağlıklı değil. En ufak şeyde ısıtıp ısıtıp önümüze sereceği şey “ben senin için ailemi sildim” sözü olacak. No no no olmaz.
Tabiki de şüpheyle yaklaşırım bir insanın en değerli varlığı ailesidir, benim için ailesinden vazgeçen kişi yarın benimle bir aile kurunca benden de pekala vazgeçer bence, hayatta hiçbir şey aileden değerli olamaz, olmamalı.
Bu soruda kalp de mantık da alarm veriyor aslında 😅 Ailesinden tamamen vazgeçen biri benim için kırmızı bayrak 🚩 Çünkü sınırı bilmeyen insan, yarın öbür gün aynı radikalliği ilişkide de yapabilir.
Ama her aile aile değil, toksik aile bambaşka konu. Onlardan mesafe koymak başka, “sırf aşk için” köprüleri yakmak bambaşka. Sen böyle bir durumda olsan, sevgilinin ailesiyle arasına mesafe koymasını ister miydin? 💭💬
Yaklaşmam. Belki de beni başka bir yerde tutuyor olabilir kalbindeki yeri başka olabilir. Ben de sevince o, kişiyi ailemden üstün tutuyorum bazen, çünkü o kişi bazen ailemden çok o benim yanımda her konuda oluyor.
Aile var, aile var şimdi. Ona göre değişir. Pamuk gibi aileyi bırakırsa bi şüphe ederim. Ama çok kötü bir aileyi bırakırsa şüphe etmem, daha çok severim.
Ya aslında ailesinin ikimize de çok zararı olmuştur o yüzden onları silmiştir desem neyse de en ufak bir sorunda onları silerse pek de güven vermez açıkçası
Ailesinin yapısına göre değişir. 0evladı aileler çok. Ama normal ve kabul edilebilir bir sıkıntıda ailesi varsa ve bunu yapabiliyorsa, işler orada değişir.