Bana kızın daha önce İmam nikahı yaptigini söyledi teyzem bende inandım çünkü teyzem olduğu için ve bunu annemede anlattı.
Kızda ben sana güveniyorum sen bana güvenmiyormusun, öyle bir şey yok kanitlasinlar dedi. Ben geldim teyzeni çağır dedi. Çağirdim teyzem gelmedi ama yinede kabul etmedim kizi çünkü ailem ve akrabalarım teyzeme inanıyor. Kız benim için Avrupa'dan geldi, evime geldi ve annemle benlen ve babamla konuştu. Böyle bir şey yok diye ama bizimkiler kabul etmedi benimde aklıma girdiler bende kızı geldiği günün akşamı aradım sen ülkene dön bu iş olmaz diyip engelledim. Sizce o ne hissetmiştir? Ve sizce ben hata mı yaptım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biriyle evlenceksen güven olmalıdır kimse kimse için başka bi yerden gelip konuşmaz teyzen doğru söylüyor olsaydı yüzlesmeye gelirdi yalan söyleyen kız olsa yüzlesmek istemezdi. Sevgine sevdiğin kıza sahip çıkman gerekirdi. Teyzen niye böyle bişi çıkardı bilemem ama akrabamız olan herkes iyi niyetli değil maalesef
Anlıyorum, aslında burada mağdur olan benim. Bu yazdıklarımi nişanlım yaptı bana. Yani olay tam tersi aslına. Gittim, herkesten habersiz kapılarını çaldım. 4 saat boyunca dil döktüm ailesine dedim teyzesini getirin ben ta isvecten geldim o 2 sokak gelemiyormu diye. Aradılar ama teyzesi dedi ben gelmem, isim var dedi sonra hastayim dedi yani bahane. Ama her ne hikmetse eski nişanlım hala teyzesine güveniyor ona inanıyor. Ben ordan elim boş döndüm. 5000 kilometre yol gittim sırf onun için. Kız bana yalnızken dedi teyzemler annemler aklimlan oynuyor bana karar verme şansı tanimiyorlar ama ben seni istiyorum dedi ama aynı akşam aradı veni ülkene dön, ailem karşı bu işe bu iş olmaz dedi bana. 2 gün sonrada teyzesinin resmini paylaşmış iyi ki varsin teyzem ne zaman yanlış bir yola girsem beni doğru yola koyan sensin seni çok seviyorum diye yazı paylaştı. orada bitirdim ben artık
İyi yapmıssın bitirmekle tebrik ederim 😊
Evet hata yaptın ama türünün ilk örneği değilsin son da olmayacaksın doğru yapan erkek görülmedi daha
Etrafımdaki herkes iyi yaptığımi söylüyor, teyzem neden yalan söylesinki?
Teyzen yalan söylemediyse neden yüzleşmeye gitmedi o zaman ben de birine iftira atmıştım hadi yüzleşin dediler ben de olmaz dedim neden çünkü yalanım ortaya çıkar diye düşündüm
Anlıyorum, aslında burada mağdur olan benim. Bu yazdıklarımi nişanlım yaptı bana. Yani olay tam tersi aslına. Gittim, herkesten habersiz kapılarını çaldım. 4 saat boyunca dil döktüm ailesine dedim teyzesini getirin ben ta isvecten geldim o 2 sokak gelemiyormu diye. Aradılar ama teyzesi dedi ben gelmem, isim var dedi sonra hastayim dedi yani bahane. Ama her ne hikmetse eski nişanlım hala teyzesine güveniyor ona inanıyor. Ben ordan elim boş döndüm. 5000 kilometre yol gittim sırf onun için. Kız bana yalnızken dedi teyzemler annemler aklimlan oynuyor bana karar verme şansı tanimiyorlar ama ben seni istiyorum dedi ama aynı akşam aradı veni ülkene dön, ailem karşı bu işe bu iş olmaz dedi bana. 2 gün sonrada teyzesinin resmini paylaşmış iyi ki varsin teyzem ne zaman yanlış bir yola girsem beni doğru yola koyan sensin seni çok seviyorum diye yazı paylaştı. orada bitirdim ben artık
Hayır
Bana kızın evlendigini söyledi teyzem, neden yalan söylesinki?