Arkadas anlamıyorum esc değilim açık saçık değilim evimde kendi halinde biriyim evlenmek istiyorum karşıma evlenilecek adamdan çok takilmalik çıkıyor yoruulldduummmm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayYazını okudum. Aşağıdaki aşağılık yorumlara verdiğin düzgün cevapları da okudum. Ben senin iyi bir kız olduğuna inanıyorum. Sana önerim şudur. Düzgün erkek arama. Hatta erkek arama. Hayırlı eş, hayırlı yuva, hayırlı çocuklar için dua et sadece. Göreceksin, hayalindeki düzgün adam, seni eliyle koymuş gibi bulacaktır.
32 Yorumla
Soran4 ayZaten ediyorum her gün ama her gün ediyorum hadi bu sefer iyi birisi çıkıyor desem daha kötüsü oluyor anlamıyorum
- 4 ay
Peygamber Efendimiz (sav), Mekke'de küfür rejiminin yıkılması, putların kırılması için 24 yıl dua etti. Suriye halkı, katil Esed'in yıkılması için 47 yıl dua etti. Bunlar büyük meselelerde.
Senin durumun tamamen bireysel. Edeceğin 2-3 yıllık ihlâslı dua, nasibini karşına çıkaracaktır.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Takılmakıl isteyen erkeklerin olduğu ortamdasındır, ortamını değiştir.
Senin evlenme istemen senin için ne kadar normalse, onların takılmak istemesi de onlar için normal, iki ilişki şeklinde de sorun yok, sadece sen yanlış ortamdasın gibi geliyor bana.
Türkiye'de erkekler zaten 30'undan sonra maddi özgürlüğe ulaşabiliyorlar ve buna ulaşıncada evlilik değil, biraz hayatlarını yaşamak değişik tatlar tatmak istiyorlar.
Senin burada 2 seçeneğin var, ya 35 sonrası, 40 ların başı olan yaş grubunda olan adamlara bakıcaksın ya da biraz sabırlı olup senin yaşına yakın ama erken olgunlaşmış birini bekleyeceksin. Bunun için de farklı ortamlara bakman lazım, ama kaliteli ortamlar olsun.
Kalite derken zengin insanların olduğu ortamlardan bahsetmioyorum, entelektüel seviyesi yüksek insanların olduğu ortamlardan bahsediyorum.
14 Yorumla- 4 ay
40 yaşındaki erkekler çoğunlukla evli oluyor beyefendi ikinci kuma olarak getirmek istiyorlar
- 4 ay
Günümüzde halen kuma olayları var resmi olmasa bile imam nikahı diye bir şey var
4 ayGünümüzde insanlar herkese değersiz bakmaya alıştı… bu değerlerin yok olmasıyla alakalı bir şey… senin şahsın alakalı bir durum asla değil… sen kendine odaklanıp hayatına kendine yatırım yapıp parlamaya bakacaksın…. O ışıktan anlayan insan ( adetleri az çok az insan ) o ışığa çekilecek … değersizlerde o ışıktan farenin ışığı gördüğümde kaçtığı gibi kaçacak….
Kendini sorgulamayı bırakıp hayatını o hale getirme vakti …
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayNeden bunu şahsi algılıyorsun? Dönem böyle bir dönem. Çoğunluğun haliyle evlilik değil cinsellik istediği bir gerçek ve bu durumda yapabileceğin şey, denk geldiğin kişilere bu konuda net olup kalanını da zamana bırakmak.
Cinsellik isteyenler (kandırma/yalan olmadığı müddetçe kötü insanlar değiller ve sen de basit sanılmıyorsun, sadece sayıları çok olduğu için sıkça bu tarz kişilere rastlıyorsun normal olarak. Bunda gücenilecek bir şey yok, akışa bırak.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Kendini bu kadar savunmak zorunda hissetmen çok yorucu olmuştur, hissediyorum… 😔 Seni kesinlikle basit biri gibi hissettirmemeliler. Sorun sende değil, denk geldiklerinde. Enerjini yanlış kişiler görüyor olabilir, sınırlarını daha net koyman işine yarar. Mesela tanışınca niyetini baştan söylüyor musun, “ben ciddi ilişki istiyorum” diye? Bir de şu ana kadar gelenlerin ortak özelliği neydi, fark ettin mi? 🙃💭💕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
4 ayJwjxnwj evinde duran birini heralde basit görürler, zor görülecek neyi var ki
19 Yorumla- 4 ay
Askm kolay görülüyor ugrasilmaya degmez gibi
- 4 ay
sende eve girmiyosun herhalde jdhjsjshj
- 4 ay
Dışarda sürtsün mü senin gibi kız verici değil demekki
- 4 ay
Valla siz sürekli evde duran bir erkek istiyorsanız buyrun, mesele sadece gezmek değil aktiflik. Pasif birini kadın erkek fark etmez kimse istemez, istese de sonu boş
- 4 ay
Valla alakası yok her gün evdeydim adam bastı nikahı evlenecek olan her şekilde evlenir. Şimdi beraber gezip tozuyoruz. Maddi gücü de yerinde. Gitmediğim yerlere eşimle gidiyorum mutluyum evde olmak kötü bir şey değildir. Şimdi ehliyetimi alacağım ikinci arabamızı aldık birini ben kullanacağım. Mutluyum saçma canım yorumlar uapmayşn
- 4 ay
Owjizwn allah mutu etsin ablam ne diyelim tamam en mutlu sensin
- 4 ay
Yok kız ghostinglendim geçen wkndiwns
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 4 aytakma bence onları
00 Yorumla Basit düşündükleri için öyle görüyorlardır. (Seni basit değil, düşünce yapıları basit.)
50 Yorumla
4 ayErkeklerin seni basit görmesi çoğu zaman seninle ilgili değil onların bakış açısıyla alakalıdır. bazıları kendi önyargılarını yansıtır bazıları da iletişim tarzını yanlış yorumlayabilir. İnsanların seni nasıl gördüğünü belirleyen şey senin değerinden çok onların algısıdır bu yüzden en sağlıklı yol kendi duruşunu korumak sınırlarını net koymak ve seni gerçekten anlayan kişilerle bağ kurmaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayErkekler seni basit görmüyor. Onlar takilmalik olduğu için öyle yaklaşıyor. Bu seni basit birisi yapmıyor. ya da basit gördüğü anlamına gelmiyor. Eger basit gördüğünü düşünüyorsan. İlk buluşmada niyetinin evlilik olduğunu takilmalik birisi olmadığını söyle. Söyle ki onlarda ona göre davransın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Basit görmek deilde genel olarak maddi manevi herkes evlilikten zorunlu olarak uzak duruyo bu yuzden aslında farklı nıyette olucak kişilerde artık kötü niyetle gelmiş olabilir çünki iki tarafta artık birbirinden mantık evliliği beklio ve o mantık bi ortak yerde bulusamıo bitürlü umarım musmutlu günler herkesle olur hoşçakalın 🌺🎈🤗
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Acık değilim esc değilim ama karşıma takılmalık çıkıyor derken ne oluyor evlenmek isteyen bunu neden yazar iyice erkeklerimiz takılmaya devam et bu şekilde basit görmeleri normal sen kendini basitleştiyorsun bu son yazdıgının okuyana kadar ne kadar üzmüşler bu kızı morel vereyim demiştim ahırın önünde gezen ancak öküz bulur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çünkü evdesin. Kapalı kutudasın. Ve muhtemelen kimseye adım atmıyorsun, hep karşıdan adım bekliyorsun.
Evlenilecek adamlar atılgan olmadıkları için gelip seni bulamazlar tabi ki.
Arsız yüzsüz bulaşık yılışık it köpek bulur anca.37 Yorumla- 4 ay
@1Değişik evet öyle yapacaksınız bir zahmet. :)
Değerli olanı isteyen taraf, biraz çabalamak zorunda. Veren tarafın çabaladığı nerede görülmüş?
Mesela bedava seks isteyen adam sizin peşinizden koşar.
Ama evlenilecek adam sizden bedava bir şey istemiyor, aksine büyük bir yükün altına girmesini siz ondan istiyorsunuz. - 4 ay
Abi sana bişey sormak istiyorum bu konuyla ilgili bir genç kız olarak
- 4 ay
Değerli olanı isteyen derken batırmışsın sanki ben de değerliyim. İki tarafta çabalayacak en nihayetinde. Ama erkekler daha bir atılgan olmalı. Daha ilişki başlatmaya hevesli değilse ileride yuvanın sorumluluğunu nasıl alacak bu adam? Pek makul gelmedi kulağa. Kadınlar çoğu zaman daha ağırdan alan taraf olacak. Erkeğe aşıklık kadına maşukluk yakışır.
- 4 ay
@1Değişik Tabi ki her iki taraf da değerlidir ama zamanla erkeğin değeri iyice diplere düşürüldü. Sanki biz hep alan tarafmışız da, ilişkiye hiç bir şey vermiyormuşuz gibi sürünmek zorunda bırakıldık, aşağılandık.
Son yıllarda hem erkekler değerli olduklarını anladılar, hem de nasıl bir maddi yükün altına girdiklerini fark ettiler. Üstelik boşanınca bile bu yük bitmiyor, ömür boyu sürüyor (nafaka). O yüzden kusura bakmayın, Hem sizden daha fazla şey verip, hem de peşinizden çok fazla koşamayız. Erkek bir adım atarsa siz de bir adım atmalısınız. "Erkek 10 adım atsın, peşimde sürünsün, ikna olursam ben belki 1 adım atarım" devri geçti maalesef.
Yukarıda belirttiğim gibi, siz adım atmadığınız halde erkek adım atmaya devam ediyorsa bedava seksten başka amacı yoktur. Evlilik düşünen düzgün erkek o kadar da peşinizden koşmaz. - 4 ay
@Geologicalengineer Tabi ki sorabilirsin.
İsim hiç yabancı gelmiyor, daha önce de konuştuk galiba. :)
Gizli Üye(25-29)4 ayErkeklerin çoğu öyle karaktersiz zaten ama kadınlar da özgür yaşam adı altında istedikleri kişilerle yatabilmeyi normalleştirince bazı erkekler için evlenmenin anlamı kalmadı çünkü zaten istedikleri zaman kadın bulabiliyorlar niye evlensinler düşünce bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkek olmayı adamlık zannediyolar o yüzden evlenmek bir hayat kurmak istediğinden kendini ağırdan satmadığından direk konuya bağladığından sanıyolar ki herkese aynısın sendeki ciddiyeti gevşeklik sanıyorlar
05 Yorumla
Soran4 ayGarip bir bakış açısı ciddi olmak kötü bir şey mi
Soran4 ayAma anlatıyorum böyle böyle diyorum kendimi ifade etmeye çalışıyorum bu neden yeterli gelmiyor
Soran4 ayKeşke o kdr konuşup tanısam tamam diyorum tanıyorum akşamında tatlı tatlı daha iyi tanımak için sesli konuşalım diyorum veya araşıyoruz işte yarım saat sohbet iyi giderken sonra adam sanki onun karisiym gibi o mevzulara giriyor veya pis pis hal hareket konuşma ee noldu senin ciddiyetine yani bende direkt Çok kötüsün diyip konuşmayı kesiyorum ha bak ne oluyor bazı zamanda da tanışıyorum cafede görüşüyoruz adam kalktı dedi gidelim otele pansiyona ben şok oldum istemeyince de ertesi gün evlilik korkutuyor beni diyerekten ayrildi daha cook var da ben utanıyorum 27 yaşıma giricem Allah rızası için bir tane düzgün adam tanıyamadım.
Belki de takılmalık izlenim veriyorsundur ya geleceğe yönelik plan kuran veya o kişiyi hayatına alabilecek söylemlerin enerjin vs. yoktur illa açık giyinmek gerekmez tabi doğru insana denk gelebilmek de çok önemli
04 Yorumla
Soran4 ayOf kendimi anlatmaktan cidden yoruldum
Soran4 ayBakın karşımda ki erkeği tanıyamadım için direkt kendimi niyetimi anlatıyorum ki bozuksa uzak dursun benden diye onlarda haliyle mağduru oynuyor ayy bizde evlenmek isteriz ama işte kadın yok falan ama sen öylesin falan fisto ee bi bakiyosn akşam cinselliğe giriyor veya 2. gun ortadan kayboluyor bıktım vallahi billahi bıktım 27 yaşına giricem yok sanki herkes toplanmış bu kıza kötülük edin diyor bi insan hiç mi sevilmez arkadaş
4 ayGiyim kuşam, tavır ve hareketler, konuşma tarzı, takıldığın ve vakit geçirdiğin yerler, vücut dili ve göz teması... Bu yazdıklarımı bi gözden geçir kendinde..
15 Yorumla- 4 ay
En önemlisini yazmayı unuttum, arkadaşlarını ve arkadaş ortamını da gözden geçir diyecektim.
Soran4 ayHiçbirinde sorun yok ve bunları bana sosyal medyadan tanıştıklarim yapıyor ben kolay kolay biriyle yüz yüze gelmem düzgün olduğunu anlarım ancak
- 4 ay
"""" Sosyal medyadan tanıştıklarım... """" Sorun tanıştığın erkeklerde sanıyordum ama sorunun kendisi senmişsin meğer..
Soran4 aySanki dışarıdaki tanıştığımız insanlar başka bir boyutta da ben tanışıyorum Zaten ben dışarıdan kimseyle tanışamıyorum bu arada çok sık dışarı çıkan bir insan değilim gıcıksam da arkadaşıma Bir kahve içip geliyorum ortama mı yok ortamlara girmiyorum
- 4 ay
Sosyal medya ayrı bir algı, gerçek hayat ayrı bil algı... Bunu sen de adın gibi biliyorsun. Sosyal medyadan tanıştığın erkekleri ince eleyip sık dokumak zorundasın. Özellikle 7/24 sosyal medyada takılan ilişkilerini sürekli sosyal medyada yapan erkeklerden uzak durmak zorundasın. Bilmem anlatabildim mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 ayBu devirde evlenmek isteyen pek az adam var artık çünkü günümüz ilişkilerinde seks dahi her şey doyasıya yaşanıyor ve erkeklerde neden evleneyim ki diyor Ayşe olmazsa Hatice, Hatice olmazsa Kübra var diyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
4 ayEvlenmek isteyen bir çok erkekle düzenli cinsel hayatın olsun diye evlenmek istiyor veya aile baskısı vs.
Kadına gerçekten değer verdiği için aşık olmak sevmek sevilmek istediği için evlenmek isteyen erkekler çok az…00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Ben de mesaj attığım kadınlar genelde dönüş yapmıyor, yapan da esc çıkıyor.
Ben de beni basit görmelerinden bunaldım. Bıktım artrık yazmıyom.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayDoğru zaman doğru mekan ve doğru insan denk geldiğinde sorun ortadan kalkacaktır
Bu senin çabanla olacak bir şey değil20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayErkekler bozulmuş diyorum inanmiyorlar bilmiyorum ya Allah iyilerini çıkarsın karsimiza valla ben de yoruldum yaş gsciyor evlenecek adam yok
20 Yorumla
4 aySenin için sakıncası yoksa erkeklerin neden bu şekilde kadınlara yaklaştığı hakkında anlatabilirim özelden mesaj atarsan yardımcı olurum saygılarımla
00 YorumlaBirilerini tercih ederken hemen kabulleniş yerine dışarıdanda olsa iyi tanımak izlemek gerekiyor bence.. kişiler nelerimiz ortak ne yanlış ne doğru önce tartabilmeli hemen bir tipe bir kaç havalı lafa kapılmak yapılacak en basit işlem.. kendiniz madem iyi tanıyorsunuz ozaman bazı şeylerdende iyice emin olmadan o bu şu denk geldi dememek lazım bence..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkek seçimlerin yanlış olabilir🤷🏻
Bu anlattığın özellikleri düşünürsek basit görüleceğin bir sebep yok çünkü. Nasıl adamlarla nasıl yerlerde tanışıyorsun mesela00 Yorumla
4 ayErkekler artık evlenmek istemiyor.
Maddi gelirleri iyi degildir. Veya FB di vardır evlilige gerek duymuyor dur. Anlaşamazda boşanırsak ömür boyu nafaka ödemek istemedikleri için vs...00 YorumlaSenlik bir şey değil erkeklerin çoğu öyle oldu onlar yüzünden düzgün duran erkeğide öyle zannediyorlar
10 YorumlaGünümüzün erkeği öyle. Senden kaynaklı değil problem.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yanlış yerde arıyorsun demekki çevreni değiştir..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Bu senlik bir şey değil ki erkeklerin çoğu güzel kızları öyle sanıyor maalesef devir bozuk
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendine haksızlık etme. Sana negatif gelenlerden uzaklaş. Hayatı akışına bırak. Zamanı gelince her şey düzelecek. 😎
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayKendileri adam olamadığı , g. tleri sağlam bir ilişkiyi yemediği için sana da kendi alçaklıklarıyla yaklaşıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aybana göre tüm kızlar kadinlar basit son 3 ayda 3 sevgili yaptim hepsi ile kafama gore hiç zorlanmadim avantajim boyum posum altimda arabam birde işim var kim red eder tipimde var miss red yemedim cok sukur ilişkilerim sonuna kadar gitti surekli
014 Yorumla- 4 ay
Kızlar seni değil paranı istiyor paran bitince sen de bitersin bunun nesi güzel 3 ayda 3 sevgili olmaz basitlik sende
Cevap sahibi4 ay@Melllmorrr vala basitlikmi bilmem zevkli :)
Cevap sahibi4 ay@Melllmorrr taniş-eğlen-seviş-engele
Soran4 ayHayata Bak çok güzel olduğunu sanıyor sanki yıllarca genç kalacak yıllarca bütün kadınlar ona bakacak Sen yaşlandığın zaman tek kalacaksın şimdi sana hoş güzel geliyor Ama yıllar geçtikçe göreceksin neyin ne olduğunu anlayacaksın Tabii iş işten geçmiş olacak
Cevap sahibi4 ayyoo 30 da işim gücüm deneyimim olacak gidip bir kızı isteyecem en temizinden ailesi hemen verecek cünkü kim parali adami sevmezzzz süanda bile evlenmek isteyen var ben yanaşmadim daha var maks 27 yaşima kadar hal ederim bu mevzuyu :))
Soran4 ayKomiksin : ) Allah sana temizini yar eder mi inşallah etmez : ) sen böyle saçma parana güven dur bakalım ne olacak nereye kadar kuldan kaçarsın ama Allahtan asla hadi burada paran seni kurtardı ya öbür dünyada da diyeceğim o ki bununla övünme gözümde şu an sende evlenilecek adam değilsin
Cevap sahibi4 aybilemesin her insan hata yapar sanki biz sevmedikmi acisini cektik bu hale geldik Allah kaderime ne yazmiş ise odur temiz insan arayişinda değilim nasibimde kısmetimde ne varsa odur
temize temiz
kirliye kirli diye bişi yok kaderinde ne varsa odur kaçarin yoktur- 4 ay
Kirli olarak temizin hakkına girersen Allahın kuralını hiçe saymiş olursun. Hadiste bu tür zinaya bulaşmış kirli erkeğin evliliğinde eşler arasına anlaşmazlık veririz yuvalarına geçim sıkıntısı olur. Çocuguyla ve hastalıkla imtihan ederiz diyor. Sen temiz kadının günahına girersen o kadına da yazık olacak sende mahvolacaksın. Hadisler Allah kelamının açıklanmamiş anlamlarını bize bildirir. Dikkat etmeni öneririm. Mutlu olanı görmedim anca kadın alttan alarak ömrünü tüketiyor erkekte belasını farklı şekilde buluyor. Hiçbişey uzun süre gizli kalmaz
Cevap sahibi4 ay@Nemalazım tekrar evleniriz kardeşş
Cevap sahibi4 ay@Nemalazım ne demiş oflu hoca dünyada karidan cok ne var malmiisn demiş :)
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
4 aySana denk gelenler de demek ki evlenilecek değil de eğlenilecek erkekler. O yüzden herkesi kendi gibi görmeleri doğal.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayBeğendiğin tercihin yanlış olmalı ki sonuç hüsran oluyor. Senin beğendiğin değil sana değer vereni görürsen mutlu olursun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayTakılmalık çıkmıyor aslında sen öyle hissediyorsun. Kendini aşırı korumacı yapmışsın
010 Yorumla
Soran4 ayYa Doğru diyorsun ya ilk mesajlarında ücretin ne kadar vücudun çok güzel Buran Güzel şuran güzel demeleri benim suçum doğru diyorsun benim kendi korumacılığım
- 4 ay
Bu siteden bahsediyorsan zaten bu siteden kimse ile tanışma tavsiye etmem hatta mümkünse mesaj kutunu kapat. Ben reel hayattan bahsettim. Yanlış anladın
Soran4 ayBen buradaki insanlardan bahsetmiyorum başka platformdaki insanlardan bahsediyorum ki dışarıdaki insanlar da sosyal medyadaki insanlar bugüne kadar dışarıdan birisiyle tanışmadım Çünkü ortamım yok çevrem yok
- 4 ay
Sosyal medyada herkes her şeye cürret edebilir. Sonuçta bir ekranın arkasında. Reel hayatta imkan olsa zaten mutlaka tanışırsın böyle saçma şeyler daha az başına gelir. Neden ortamın yok arkadaş vs?
Soran4 ayBilmem yok olanlarda evlendi gitti zaten 1 tane arkadaşm tek var onunla da sadece belirli zamanda görüşüyoruz oda bi çay içip eve geliyoruz
- 4 ay
Küçük bir şehirde vs mi yaşıyorsun. Kendini sosyal medyaya endeksleme çünkü en son bakacağın yer burası olsun. Aynı adamı reelde görsen ne kadar kibar beyefendi dersin ama sana mesaj yazıp ücretin ne diye sorar işte.
Soran4 ayVanliyim ben yaşadığım şehir küçük değil insanları uyumsuz nasıl anlatayım bilmiyorum ama genelde uzak şehirden tanışmak için mesaj atiyolar onlarda zaten garip insanlar çözemiyorum
- 4 ay
Van çok güzel ve büyük bir şehir. Dediğim gibi sosyal medyadan tanışmanı tavsiye etmem. tercih senin
Soran4 ayBüyük ve güzel bir şehir evet ama kafama göre birileri yok nasil desem denk gelemiyorum
- 4 ay
Sana bol şans diliyorum 🍀🍀🍀
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Basit görüyor derken tam olarak nasıl anlatabilir misin
07 Yorumla
Soran4 ayMesela tanımadığın etmeden bile ilk mesajlarında senin ücretin ne kadar diye soruyorlar bile sen düşün profilime baksan uzun böyle cici bici hanım hanimcik bir elbise giymisim ya da basitinden bir tişört bir pantolon Giymişim ya da ikinci olarak tanışmak istiyorlar Ne hikmetse aynı gün kuduruyorlar
- 4 ay
Hmm valla çok kötü. Hani bazı kızlar da öyle bir giyiniyorlar ki cidden çocuğumun anası yapmam dediğim tarzda giyinebiliyorlar o yüzden bazı kızların kombinleri o tür erkekleri kendilerine çekiyor maalesef.
Soran4 ayDiyorum öyle öyle olsam hak veririm ama değilim cidden degilim
- 4 ay
O zaman şansın yok aşk konusunda. Bana da çok iyi kişiler gelmedi sonuçta. Nasip kısmet işleri bizde geldik 27 ye bu devirde doğru düzgün insan yok denecek kadar az. Annem babam zamanında 20 yaşında evlenmişler şimdi 20 yi geç 25 27 bile erken gözle bakılıyor devir öyle uçtu gitti yani. Ortalık kötü. Hayırlısı olsun zor günlerden geçiyoruz. Ekonomisi ayrı dert yalnızlık korkusu ayrı dert maddi manevi her türlü lanetin içindeyiz.
Soran4 ayGerçekten haklısın geceleri bazen uyuyamıyorum nasıl hayırlı birini bulup evlenicem diyorum
- 4 ay
Şuna emin ol, birileri sana ilgi gösteriyor, 20-22 yaşlarında hayatının baharında belki erkeklerin ilgisi sana daha çok motivasyon özgüven kaynağı olarak sağlıyordu kendini güzel buluyordun falan, şimdi ise anladın ki gösterilen ilgilerin çoğu sahte. Elde etmeleri için gösterilen çaba ve amaçları cinsellik. İşte bunu 20-22 yaşlarındaki kızların çoğu anlayamıyor. Bide erkekler 30 una kadar olsa bile hiçbir kadından aynı erkeklerin kızlara sahte de olsa ilgi göstermesi gibi ilgi göstermiyor çünkü kızlar erkekler gibi abazan değil fakat kızlarda yakışıklı bulduğu veya kendisine yapıştırdığı erkeği çok fazla istiyorlar ve namaza bile bunun için başlayanı gördüm inan ki. Çok değişik bu insanlar. Hakkımızda hayırlısı olsun
Soran4 ayHer halükarda işimiz zor ne yapacağımızı bilmiyorum
4 ayEmin ol çarşaflı kızlara bile öyle davranıyorlar sorun karakterlerinde
11 Yorumla- 4 ay
Merhaba senin için uygunsa özelden mesaj atabilir misin bi konu hakkında sorum olacaktı @vahsikelebekgeldi
4 aySenle ilgisi yoktur onlar ulaşabildiği her kadını basit buluyor salla gitsin🥴
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayaynen be bende aynı sorun var Evlenmek isteyen de zengin çalışan istiyor kendine bakıcı arıyor.
11 Yorumla
Soran4 ayHer şey çok degisti
4 ayAslında basit görüldüğün için değil artık evlilik kurumunun anlamını yitirmesi ve insanların birbirini sadece çıkar amaçlı düşünmesinden kaynaklanıyor sosyal ilişkiler artık çok yıkıcı bu yüzden herkes sadece eğlencesine bakıyor
20 Yorumla
4 ayGünümüz erkeklerin çoğu öyle sadece yanlış zamanda yaşıyorsun o kadar çok takma yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySeninle alakası yok erkekler kafasında ki profili bulana kadar her kadını basit gurur kendini kucumseyi bırak ona bakilirsan erkeklerde beni kuma olarak görüyor ben ne yapayım şimdi
05 Yorumla- 4 ay
Olanak fazla olunca cogu kisi artık ciddi bakmiyo bunda sosyal cevrenin cok etkisi var
Cevap sahibi4 ay@sessizadam2525 ve en çok ilişkiyi yaşadığıya evlenir
- 4 ay
Cinsel olarak diyosan kimisi de onunla cok yasadigi icin ayriliyo o da var
Cevap sahibi4 ay@sessizadam2525 hayır çok yaşayınca evleniyor tam tersi
- 4 ay
Sen gecmie önem verir misin bi erkekte
4 ayen kötüsü iyi kızlar kötü erkeklere , kötü kızlar ise iyi erkeklere gidiyor
00 Yorumla
4 ayBen de evlenebileceğim kafa dengi birini arıyorum ama ne kadar düzgün varsa kapmışlar gibi.
00 YorumlaDemek ki takılmalık bir konuşma tavrın olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu zamanda doğru adam bulmak zor. İşiniz çok zor abicim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayevlenilecek adam kalmadı ama giyim tarzın çok önemli açık saçıklıktan bahsetmiyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
4 ayTatlımm tatlııım herkese karşı böyleler. Mesele onların zihniyet sorunu. Şahsi algılama
01 Yorumla- 4 ay
Bütün erkekler aynı değil ama
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayGiyimin esc çağrıştırıyordur.. illa çok açık olmasına gerek yok 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Valla bende evlenmek istiyorum ama karşıma güvenilecek biri çıkmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ayŞunu öğrenebilir miyim? Aradığın kriterker neler karşı cinste?
01 Yorumla- 4 ay
Soru misali oldu ama kusura bakma 😌🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
4 ayÇok samimi olma, mesafeli ol, gülücükler saçma etrafına..
00 Yorumla
4 ayO onların basitliğidir sabret nasibin kendi gelir inşaallah
00 YorumlaDevir böyle seninle alakası yok kurma kafanda boş ver herşeyi hepsini 😉
00 Yorumla
4 ayÇoğu erkek lay lom cinsellik peşinde takılmalık peşinde bunun seninle ilgisi yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkekler kendileri basit olduğu için herkesi basit görüyorlar
00 Yorumla
4 ayErkekler artık herkesi basit görüyorlar ve şanslarını deniyorlar sana düşen görev sağlam durman
00 YorumlaHerkese, her iyi gelene kanmanı tavsiye etmem, elbet var dediğin'den ancak taramak gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. seni tanımıyoruz, otur düşün nerede hata yapıyorum diye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Evlenecek birisi Cidde’n yok herkes menfaatçi olmuş
00 YorumlaErkeklerin geneli evlenmek istemiyor o yüzden sorun sende değil hayat şartları ve hayatın gerçekleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayKarşına çıkan bir sürü erkeğin hepsi haksız bir sen haklısın öylemi. Mutlaka vardır basit görünmeni sağlayan bir şey
04 Yorumla
Soran4 aySuç benim değil ister tanımadan günahımı al ister basit de ben kndimi yasantimi biliyorum
Cevap sahibi4 ayPeki neden hiç sormadın neden sadece takılmalık düşünüyorsunuz benimle diye.
Soran4 ayBen diyorum soruyorum bana neden basit laflar kullanıyorsunuzben esc değilim diyor e diğer kızlar böyle diyolar senin fiziğin iyi başka niye yaklasinlar sana diyolar açık saçık dekolte mini asla giyinmiyorum
Cevap sahibi4 ayDekolte giymek senin tercihin ama vücudun senin tercihin değil yaratılışın. Düzgün fizikli yaratılanların kaderi bu olmamalı o zaman. Fiziği iyi diye o şekilde yaklaşılması çok yanlış burada seni destekliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
4 ayYani bilmiyorum. Halin tavırların konuşmaların nasıl. Sen nasıl birisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBu senlik bir sorun değil bence o yüzden çok canını sıkma şu anda insanların gerçekten niyeti bu takılmalık birini arıyorlar gerçekten sevmek aşık olmak çoğu insan umrunda değil ki
00 Yorumla- Devamını Gör (142)
Devamını Gör(187)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem