Bir cocuk seviyordum.20 yasinda 1.83 biyunda kasli kumral cok yakisikli bir cocuktu neyse. gel gelelim bunu bir kizla gordum. kiz sarisin mavi gozlu boyu 1.65 civarlarinda balik etki gogusleri kalcasi iyi bir kizdi belide ince degil halbuki. bebde 1.72 47 kiloyum kumralim. neyse cocugun beni reddetme gerekcesi o kizin guzel ve balik etli olmasi zayif kizlari sevmiyormus sarilinca kemikleri kirilacakmis gibi geliyormus. ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Cevabın nedir?
sen benden zayıfmışsın.173 boyum var kilom 53.. bana da 3 defa denk geldi. niye dedim hani bende mi hata var diye dedim sonuncusunda... işaret parmaklarını birleştirip birbirine sürttü. bu ne demek yaa herşey cinsellik mi? hayır yani kendime de güveniyorum da bu ne arkadaş?:S.. bir zahmet sither olup gitsin öyleleri, boşver takma onu. ama o günden beridir yalnızım ve yıllaaaaar oldu.
02 Yorumla
Soran+1 yılKiz cok guzel kizi cok seviyor gozu baskasini gormuyormus arkadaslarina ove ove bitiremiyor o kiz 1 hafta istanbula gitti diye cildirmis ozleminden hemde cok temiz namuslu kizmis
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bir görüşü var onun sevme nedeni tamamen fizik. Fiziği kullanacak çünkü sen zayıf olduğun için ckalça göğüs olarak kullanamayacağı için onu seçti zayıf olman bahane..
010 Yorumla
Soran+1 yılKiz cok guzel kizi cok seviyor gozu baskasini gormuyormus arkadaslarina ove ove bitiremiyor o kiz 1 hafta istanbula gitti diye cildirmis ozleminden hemde cok temiz namuslu kizmis
- +1 yıl
Erkekler öyle temiz namuslu istiyolar kendileri kirletecekler çünkü o kızı kullanacak görürsün..
Soran+1 yılSanmiyorum bir kere cocugun annesi kiz okulun kafeteryasinda oturuyorlardi kizin annesi nasil seviyor kizi buximkide kizin avuclarininopuyor alnini opuyor
- +1 yıl
Nasıl bir cıvıklıktır o ya.. kızın annesinin yanında yapmacık tavırlar hiç sevmem..
Soran+1 yılYanlis yazmisim cocugun kendi annesi kizi seviyordu o da elini opuyor alnini opuyordu
- +1 yıl
onun yaptığıda abartılı ve yapmacık amaa :D
Soran+1 yılEvet ams iste kiz ayaga kalksa kizi izliyor yanina otursa sagina soluna baktirmiyor cok kiskanc
- +1 yıl
Çok sevdiği ve değer verdiği için aşırı kıskanç. Sende öyle bir izlemişsin ki :D
Soran+1 yılEvet dikkat ettim o yuzden gozu beni gormuyor
- +1 yıl
Ahahah aynen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım 47 kilo nedir ya çocuk haklı kilo al az o ne öyle ben de 1,72 boyundayım 54 kiloyum halbuki en aşağı 60 - 70 kilo olmak gerekiyormuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim kilo almak cok mu zor diye kizim ben onu seviyorum bunu kafana sok dedi :(
+1 yılSen fazla zayifsin 55 olsan fistik olursun. Duruma gelince seni dis gorunus icin birakani sen hic takma
02 Yorumla
Soran+1 yılKiz 1.65 boylarinda 59 kilo sisko olmuyormu ki?
- +1 yıl
Hayir balik etli
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
44Cevap
+1 yılboş ver ya insanın görünüşü degil canım kalbinin temizligi önemli benım için seni seven seni anlayanla ol canım takma.. seni seven her halınle sevsin
04 Yorumla
- +1 yıl
boş ver senin degerini bilmiyosa degerini bilen insanın yanında ol bunu unutma güzelik gelip gecicidir o sadece gözleriyle gördügü seye tapıyo ama şunu bilmiyo sevgiyse bitmez bir ömür sürer ah şu insanları anlayamıyorum senin gibi bir insan benı sevecem vallah dunyanın en güzel kızı cıksa dönüp bakmam bir insanı ayakta tutacak olan sevgisi ve saygısı ve sadık olmasıdır..
Soran+1 yılTamamda kizda onu cok seviyor kiz sevmese neyse
- +1 yıl
anlamadın sanırım seni takan yok diyorum onun aklı bir karış havada kendini dahada yıprtatmadan uzak dur cocuktan sende cocugun yakışıklıgına aldanıp yanacan haberin yok diyom
biraz haklı gibi siz sende çok zayıfmışsın ama 55-60 kilo olsan daha iyi olurdu çocuk için değil sağlık için
07 Yorumla
Soran+1 yılKizin bitu bebden kisa 59 kilo sisko degil mi sizcede
Soran+1 yılKiz 1.65 boylarinda 59 kilo sisko oluyor bencede
Soran+1 yılYoo kizi cok seviyormus asik kiza
Soran+1 yılYabi zayif oldugumuda ekledi reddederken tipi olmadigimi yani kizida cok sevdigini etraflarinda golge etmememi soyledi
Cocuk demek etine dolgun seviyor bazisisa ele kucaga gelsin ister zevk meselesi sende kasli kuvvetli vucutcu seviyon herkezin bir sevki var
02 Yorumla
Soran+1 yılDedim kilo almak cok mu zor diye kizim ben onu seviyorum bunu kafana sok dedi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bırak hoşlansaydı sana gelirdi. kilo almakta ne var? almayalım diye canımız çıkıyor burada. bir arkadaşımı sevgilisi evimiz çok uzak seni evine bırakınca eve dönmek uzun sürüyor diye bırakmıştı onu hatırladım güldüm gece gece
00 Yorumlavay anasını nalet ossun kaslı erkekler size hagsaghsd :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyke kadindan utansin
Soran+1 yılO kizda guzel ama masmavi gozleri var ! :(
+1 yılSende asiri zayifsin ya kilo al 55 falan ol cok daha iyi olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılGozu o kizdan baskasini gormezki
+1 yılBiraz saçma. Bir kızı red etsen bile sen zayıfsın o yüzden red ettim falan denilmez. Sevgilim vardi dersin ilişki düşünmüyorum dersin böyle salakça bir şey söylenmez ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle. Kiz 1.65 boylarinda 59 kilo sisko olmuyormu ki?
- +1 yıl
Hayır tam ideal kilosunda. Vucut kitle endeksi olarak yağ oranı fazla değil ise kötü bir vucut değildir.
Soran+1 yılEvet o da kizi sisko bulmadigini soylemisti
+1 yılSende yakisikli kaslilari seviyosun oda onlari seviyo
41 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
+1 yılAhahaaha bununda duyduk be genelde hep tam tersi oluyodu bu erkekler kafayi yemis
03 Yorumla
- +1 yıl
Seviyosa baska be gulum
Soran+1 yılAynen seviyorum golge etme bize dedi
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Canım tamam da sen de biraz fazla cılızsın. Sen de başla spora az dolgunlaştır hatlarını.
02 Yorumla
+1 yılBede balik etli sevmiyorum o ne oyle bıngıl bıngıl yağlar iykkk
06 Yorumla
- +1 yıl
Yani ben sevmem öyle koz dediğin zayıf olacak zarif olacak göğüsleri ufak olucakk ama genelde erkekler balık etli seviyor neden bilmiyorum
Soran+1 yılBende cozenedim birde kiz guzel diye galiba
- +1 yıl
Emin ol guzel olmasa bile balik etli diye olabilir cuknku erkeklerin geneli oyle sever ama sen merak etme zayifinda hastasi var ;)
- +1 yıl
Sen de başkasıni sevecen o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi ama koyun seçer gibi sevgili seçen biri iyiki seni seçmemiş sevinmelisin :)))
07 Yorumla
Soran+1 yılKizi cok seviyormus golge etmeyecekmisim etraflarinda
- +1 yıl
Bide ukalâ ukalâ konuşuyor demek aman sende salla gitsin ya sana sevgilimi yok :)))
Soran+1 yılVar tabide ben yakisiklimi seviyorum :(
- +1 yıl
Aman sana bunları söyleyeni nasıl halen seversin seni isteseydi bir bahane bulup sen ayrılırdın heralde yav biz insanlar bir garibiz bizi seveni sevmeyiz sevmeyeni severiz
Soran+1 yılSevgilsinden ayrilmak istemiyor demekki. ne bileyim seviyorum iste ama o kizi seviyor. saclarini kokluyor alnindan opuyor kizi
- +1 yıl
Unut sen onu en iyisimi alnından falan öpüyorsa aşıktır :)
+1 yıldemiştik ama o kadar iskelet olmayın diye.. 47 kilo ne abi haklı cocuk..
05 Yorumla
Soran+1 yılO kiz 59 kiloynus ana bana oyle demisti cok sisko degil mi sizcede
- +1 yıl
hayır ya cok fazla kilolu sayılmaz bikaç kilo belki siz 60 kilo olmaya bakın bence
Soran+1 yılBen ondan uzunum birde bence kilosu asiri
- +1 yıl
hayır kıskanıyosun :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıldef et boşver, bunu dıyen yakında o kızıda bırakır salla ,
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
dediğim çıkar bak gör.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende çok zayıfsın yahu. okadarda değil. s Ama terketmemesı lazımdı. ayıp etmış
09 Yorumla
Soran+1 yılO kiz cok guzelmis kilosuda cok degilmis ben kiskancmisim oyle dedi
- +1 yıl
Malmış o çocuk.. Ama boyuna göre çok zayıfsın..
Soran+1 yılKiz 59 kilo cok sisko degilmi sizce boyuda kisa benden
- +1 yıl
59 kilo çok abartı bir kilo değil taniki 1.40larda değilse.
Soran+1 yıl1.65 civarlarinda 59 mus iste sisko olmuyormu ki?
- +1 yıl
4 Kilo Verse İdeal Kilosuna Ulaşıyor. Derdiniz Ne Sizin 30 Kiloya İnip Çocuk Reyonundan Giyinmek Mi?
Soran+1 yılBen seviyorum zayifligi cok az yerim o yuzden
- +1 yıl
O zaman zayıf seven birini bul.
Soran+1 yılPeki
+1 yılBoşver canım kendi bilir. Ama kilon o boya göre az biraz kilo alman lazım
03 Yorumla
- +1 yıl
Evet o kız şisko boşver sen onu
Soran+1 yılAynen sisko
+1 yılzevk meselesi herkesin sevdiği beğendiği bir tarz var bende zayıf kızları daha çok beğeniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Bu yüzden reddedebilicek biriyle o iş yürümez zaten, seni mutsuz ederdi.
03 Yorumla
Soran+1 yılHinm anladim
+1 yılzevk için bakıyomus o demekki kendini tatmin etmek için
02 Yorumla
Soran+1 yılKizi alnindan opuyor gozunden bile kiskaniyor sinir oluyorum. Dedim kilo almak cok mu zor diye kizim ben onu seviyorum bunu kafana sok dedi :(
- +1 yıl
hadi ya kötü olmuş bu :(
Olabilir kimi zayıf, kimi balık etli sever genelleme yapmak yanlış olur bence
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılo çocuğun yaptığı hayvanlık ama sağlık açısından en azından bir 5-6 kiloya ihtiyacın var
04 Yorumla
- +1 yıl
yooo bence tam normal kiloda bir kız ve ayrıca 85 kilonun üstüne çıkmayanlara ben şişko demiyorum
Soran+1 yılOha 85 siskonun dik alasidir ya
- +1 yıl
benim için değil kilosu kendi hareketlerini çok engellemiyosa sisko değildir hem sisko olsada benim aşık olmama engel değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılShhsdhchd buldu bunuyor ben 177 kumral kasli zeki yakiiskli biriyim aliyimmi seni?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGoz rengim ela. d
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yıl:D nidennnnnnn sajsjsjsjsjsjsj
Bunlar bahane olmaz aga... eğlenmiş bırakmış.. boşver
08 Yorumla
Soran+1 yılEglenceye doymus kizinda yuzu bebek gibi masallah
Soran+1 yılAsk gozunu kor etti aski gectigi zaman gorurum
Ben bole sevgiye sevgi demiyorum bosver o picleri Adam bulmaya bak
07 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah o kizi oldurmek istiyorum sisko
Soran+1 yılKiz iyi biri ama birde cok temiz namuslu durust kiz diyor kizi hic kotuleyen gormedim birde cok guzel ya yuzu bebek gibi
seni sevmiyomuş zaten, o fizik olarak onla çıktıysa onu da bırakır. boşver unut gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKizi cok seviyir bence zerre laf soyletmiyor. onun gozlerine vurulmus gulusune falan oyle demisti
+1 yılBen zayıf seviyorum. :)
04 Yorumla
- +1 yıl
Bende seni severim:) ben hiç sevmedim ;)
Soran+1 yılAbaza
- +1 yıl
Ne alaka
boşver canım sende kilo alırsın daha hem bu halinlede hoşşsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHimm anladim
+1 yılAllah onu bildiği gibi yapsın :)
02 Yorumla
- +1 yıl
hayırlısı de geç kardeşm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafani taktigina degmez
04 Yorumla
- +1 yıl
Normal sayilir
Soran+1 yıl59 cok ya
- +1 yıl
Cok ama abartilacak kadar degil:) balik etli
Fantezi meselesi demek :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
+1 yılsen teklif mi ettin yoksa zaten sevgili miydiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen teklif ettim boyle reddetti iste
bence sen çok tatlısın iyiki o ayıolmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılKizin yuzu asiri guzel ama ya
Eğer o erkeği çok istiyorsan kilo al
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim kilo almak cok mu zor diye kizim ben onu seviyorum bunu kafana sok dedi :( ayrica kizin yuzu cok guzel
Güzel değilmisin peki
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo cirkin degilim ama kiz guzel gercekten
Soran+1 yılOylede kiskaniyorum kizi iste
+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz 😐
05 Yorumla
- +1 yıl
Balina seviyor demekki salla gitsin ona mı kaldın
Soran+1 yılBalina kadarda sisko degil ya kiskancliginda bu kadari :)
- +1 yıl
Kızı görmedim ki haha moral vermeye çalışıyorum yaranılmıyozda 😒
Soran+1 yılSaka yapiyom b :)
çocuk haklı yani bir boyu biraz kısaymış
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyuda kisa kilisuda 59 sisko bence
Öylesini takma onun işi götüntüyle
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo kilosuda olabikirmis kizin umrundada degilmis kizi seviyormus falan filan
+1 yılBegenmemiş seni oda bahanesi
01 Yorumla
Ben balık etliyi seçerdim... yalar yutarım
02 Yorumla
Soran+1 yılYani o sarisin kiz guzel diyemi onu secti
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılben zayif severim tercih meselesi
04 Yorumla
Soran+1 yılKiz cok guzel kizi cok seviyor gozu baskasini gormuyormus arkadaslarina ove ove bitiremiyor o kiz 1 hafta istanbula gitti diye cildirmis ozleminden hemde cok temiz namuslu kizmis kilodu umrumdada degil demisti
- +1 yıl
takma aman bir suru var erkek bitmezler :)
Soran+1 yılBende guzelim ama bekaret onemli bir kavram degil benim icin
- +1 yıl
ozelden yaz fikrimi anlatim sana buraya yazamam
Ben zayıf severim şahsen
02 Yorumla
+1 yılSen ona az gelirsin bebeğim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Az gelmişsin de zaten
+1 yılAptallıktan başka bişey değil kurban olsun sana
06 Yorumla
Soran+1 yılKizi cok seviyor bence beni basindan savmak icin bahanede bulmus olabilir
- +1 yıl
Kesinlikle şekerim aman sallla yaa öyle mallamı uğraşcan
- +1 yıl
Olmuyo fazla :)
Soran+1 yılFazlasi azi yok sisko iste
- +1 yıl
Doğrudur kuzum ama sen daha iyisin bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılKibarca seni begenmedim dememis.. garibim sende kendini mi avutuyorsun kendince.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimi avutuyorum
Cevap sahibi+1 yılBizde terk edildik halden anlariz. Avutma boşver. Bana eksi verince rahatladin mi
Soran+1 yılBen vermedim eksi
Cevap sahibi+1 yılTamam sende artı ver esit olsun:-)
Soran+1 yılYoo verneyecegim arti sadece yorumunu begendiklerimi arti atiyorum.
Cevap sahibi+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=WfKxNohlRik :-) :-) :-) :-)
+1 yılzayıf kız bırakılır mı ya..(
06 Yorumla
Soran+1 yılAma kizin yuzu gozleri cok guzel bebek gibi :(
- +1 yıl
bebek gibi kız bırakılır mı ya.)
Soran+1 yılAynen cocukta hakli kiz guzel
- +1 yıl
seni düşünüyo ama kemiklerine zarar gelmesin die bırakıyo.)
- +1 yıl
eeee sen farklımıısn.)
Nimete saygisizlik etmis p**evenk ya :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYani kizi sevdigi icin basindan savdi
Dis gorunus ve guzelige bakarmis yani kalbe degil
01 Yorumla
Soran+1 yılKizi seviyornus herkese cok namuslu cok guzel kiz diyormus o kiz icin
Gizli Üye(36-45)+1 yılGol atma sırası sende :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAmann o bebek yuzlu gizel kizi seviyor
Cevap sahibi+1 yılOna inat başkasını bul :)
+1 yılBahaneye bak ya
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen kizi cok seviyor bahane uretti basindan savmak icin
- +1 yıl
İnsallah kız ona çektirir
Soran+1 yılYok valla mutlularmis duyuyorum sagdan soldan cok temiz namuslu kizmis okul biter bitmez evlenirim diyormus
- +1 yıl
Böyle evlenirim diyenlerden korkcan asıl. Belkide sana duyurmak içşn diyordur
Soran+1 yılBana duyurnak istenez ki cocugun umrunda bile degilim. benim ismimi bile bilmiyordu ona teklif ettigimde
- +1 yıl
Hadi ya:( bosşver takma kafan. Demekki değmezmiş
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılKilo al g*t et onu
01 Yorumla
Budamo gool değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılDegil. Kiz 1.65 boylarinda 59 kilo sisko olmuyormu ki?
Saçma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Anladim tamam
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılönümüzdeki maçlara bakacan!
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılBoş ver onu
02 Yorumla
- +1 yıl
salak biri boş ver canım üzme onun amacı farklı
+1 yılKilo all
01 Yorumla
Soran+1 yılYok seviyorum zayifligi
Zevksiz meret desene
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen hemde baya sisko oluyor 59 kilo nedir yani
+1 yılZayıf İyidir...
02 Yorumla
Soran+1 yılOna gore bakik etli
- +1 yıl
O onun Sorunu :D
+1 yılTercih meselesi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bende bazen bikinca zayif cok canim ceker
salla gitsin
01 Yorumla
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem