Katarlı flörtüm mezun olunca evlenelim dedi, ciddi mi yoksa anlık gaz mı sizce 😅?

Bizim üniversitede bir çocukla tanıştım çocuk eczacılık 4. Sınıftı ben de o zamanlar henüz 2. Sınıftım şimdi o son sınıfta. Aramızdaki ilişkiyi söylim ilk tanıştığımızda benim sınıftan bir çocukla arkadaştı ben de o çocuktan bazen not alıyordum bir şekilde selamlaşıyorduk. Bahsettiğim eczacılık okuyan çocuk da türk değil katarlı e ben de türküm ama annem arap ve arapça biliyorum bir şekilde arkadaş olduk. Arapçada erkeklerin genellikle lakabı oluyor “ ebu muhammet “ gibi yani muhammedin babası demek böyle bir lakabı alması için illaki muhammed adında bir çocuğu olması gerekmiyor. Bu katarlı çocuğun da o zamanlar lakabının “ ebu halit “ olduğunu öğrenince sürekli ona bu lakabıyla sesleniyordum çocuk seviniyordu işte ilişkimiz böyle başladı yani başta sadece cilveleşmeydi. Sonra flört gibi oldu. En son geçen ramazanda maalesef ramazanda oldu bu olay ilk defa onun evine gittim ve kaldım ama yemin ederim aramızda bir şey geçmedi hatta soyunmadım bile o da soyunmadı yani aynı evdeydik hatta onun yatağında yatıyordum ama temas dışında bir şey olmadı hatta oruç tutuyorduk işin komik kısmı 😅 sahurdan sonra mesela ezanın okunmasına 10 dakika kala beni yerdi resmen orucu bozulmasın diye acele acele davranıyordu sonra ezan okununca dururdu ama dediğim gibi aramızda cinsel ilişki olmadı yani bu konuda sınırım var. Nerdeyse üstünden 1 sene geçti. Son buluşmamızda çocuk bana dediki ben bu sene mezun oluyorum ve mezun olduktan sonra biz evleniriz yani ve seninle ciddi bir adım atmak istiyorum dedi hazır önümüz ara tatilken ailenle tanışayım dedi. Şoka uğradım ya. Ben çocuğu zaten çok beğeniyorum ama o bana farklı bir gözle bakıyordur evine geldim diye düşünürdüm hep yani. Sizce napmalıyım olur mu olmaz mı?

Güncellemeler
5 ay
Ve benim mezun olmama daha 2 yıl var okulum nolacak dedim
Dediki hiçbir şey olmayacak devam edeceksin mezun olunca da ne yapacağımızı düşünürüz dedi
Katarlı flörtüm mezun olunca evlenelim dedi, ciddi mi yoksa anlık gaz mı sizce 😅?