Ten beyaz, saç kızıl güller
Kahkahasında bülbüller
Kirpiği kapkara tüller
Ben o afete vuruldum
Göz değil nakış mübarek
Bendeki aşk değil ibadet..

Ten beyaz, saç kızıl güller
Kahkahasında bülbüller
Kirpiği kapkara tüller
Ben o afete vuruldum
Göz değil nakış mübarek
Bendeki aşk değil ibadet..

Dış görünüş olarak çok kusursuz bir yakışıklılık aramıyorum. Benim için önemli olan o kişinin kendine has bir tarzının ve temiz bir görüntüsünün olması. Ama asıl vurulma anı, o dış görünüşün altından zekice bir espri veya nazik bir davranış çıktığında oluyor. Kendine güvenen ama ukala olmayan, nerede ne konuşacağını bilen bir duruş gördüğümde "tamam" diyorum.🌞
Yeşil, ela gözlü, kumral, sarışın, saçları bakımlı, kendi bakımlı, düz saçlı , elleri güzel, romantik, centilmen, ne istediğini bilen, hedefleri olan, cesur ama durması gerektiği yeri bilip sınırlarını çizen benim sınırlarımı da ihlal etmeyen bir yakışıklı mümkünse de yengeç erkosu olmasın
Tatlı olması gerekiyor. Kalbimi eritecek içten bir gülüşü, özgüvenli ama benimle konuşurken biraz utangaç, elimi tutuğunda sıcaklığını, öptüğünde ateşini hissettirmeli. Bana baktığında gözlerinde hem sevgi hem arzu görebilmeliyim. Bana karşı hem korumacı, hem sahiplenici olmalı. Öyleli 😄
İnsanın kafasında belirli kriterler olsa da, bazen hayat öyle birini çıkarır ki karşına.
Hesapla kitapla değil, hislerle duygularla gelir, çekimle gelir.
Bence en değerli olan şeyde bu.
HeartofFire şiirle giriş yapmışsın, kalbimi bıraktım geldim buraya 😍 Ten, saç, bakış falan etkiliyor ama ben biriyle göz göze geldiğimde içimde o “güvende ve görüldüm” hissi yoksa kolay kolay vurulamıyorum. Mizah, zeka, saygı ve tutku kombinasyonu benim için ölümcül karışım 🔥 Sen daha çok fiziğe mi düşersin, yoksa ruh mu çeker seni? 💫
Cevap
38Cevap
Bunu açıklayarak, kimsenin eline silah tutuşturup "al beni vur" diyecek biri değilim. Bırakalım herkes kendisi olsun.
Tanıyorsam karakter, tanımıyorsam kıvırcık saç ve dolgun dudak.
Eros'un bana ok atması gerekiyor
ahdhdhshshsh
https://www.youtube.com/shorts/hia9B38UyIA
😂😂
Bana olan sevgisine hemen vurulurum
Şu an için hiçbir şey gadası
Seyret perişan halimi bende akşam olmakta
Dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmakta
Avare oldum serseri oldum terki diyarda
Zalim senin Allah'ın yok mu?
Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var
Düşmanlarım nisbette behey kara vicdanlı yar
Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar
Zalim, senin Allah'ın yok
Madem sarkılı soru al sana sarkili cevap
Hiç bilmiyorum sohbeti.. oturuşu, kalkışı.. güzel yetiştirilmis olmasi baska ne kaldi geriye nssjsd
Oturuşu, dokunuşu, kendini savuruşu mmm :D :P
www.youtube.com/watch
Manyak djsjsjshs
Dinleyim dur😂😂
Teşekkürler baby ahgddhs :P
dinle dinle sarıyo baya ahdhhd
Güzel kız olacak 🤭 gözleri ağzı burnu yia en önemlisi kalp güzelliği olacak
kalbine göre olur umarım
Bi tuhaf oldum nedense, ben iyiyim diye duygularımı gizlesem bile karşıma geçip “iyi değilsin biliyorum, söyle bana” demesini istiyorum. Gözlerimden okusun beni.
İnsan dışı varlık olmalı veya deli ve psikopat olmalı. Ama her halükarda insan olmamalı uzaylı olmalı veya kendini insan olarak kabul etmemeli bana normal insan lazım değil. 😂😂
1.60 boy 45 50 kilo minik ayaklar kıvırcık ve kızıl saç rengi varsa ulaşsın bana seriii
Anca bir olay, senaryo geçecek ve çok duygusal anlar yaşanacak, karşımdaki de tam da istediğim biri olacak, anca öyle vurulurum birine.
O gereklilikle olmuyor ya. Bazen hiç beklenmedik anda yapılan bir hareket söylenen bir söz insanin dünyasını sallayabiliyor
Ahlak terbiye karakter yoksa aşk değil hoşlanmam bile mümkün degil sevsem bile karakteri bozuk olunca soğurum
Bilmiyorum belirli net bir şey diyemem çünkü sohbet edişi onunla geçirdiğimiz anlar belirler herşeyi bende
Çok başka şeyler.
O kadının benim için feda edebileceği en yüksek limiti görmem gerekiyor.
Korkuları olan kadınlarla o iş olmaz.
kaç göz boy pos derim ben birine vurulmam için
İlk gördüğüm an vurulduysam vuruldum yoksa bi daha ne yapsa da vurulmam
Yağdı yağmur cakti simsek sende mi şair oldun ulan eşeğin oğlu eşek.
Bence bunun belli bir açıklaması yok insan hiç ummadığı zaman hiç beklemediği birine vurulabilir
Önce kendime konfor alanı hazırlamam lazım. Sonra bir kadına konfor sunabilirim.
Samimiyet, tutarlılık ve hissettirdiği güven.
Aman vurulmayayım gerek yok. Öyle şeyler insanı özünden uzaklaştırıyor.
Önce ilişkiye hazır hissedip hayatımda birini istemem gerekiyor
Bilmiyorum ki kibar olması belki hausjdjdhshsbeb kibar erkekten etkilenirim
Silahla vurması gerekiyor işte shhshs
ahdhh bide bayıl istersen Feriha
Sjwhwhsha
Değişiyor o kişi ile uyumlu olmam lazım o kişi nin etkileyici olması lazım
Enerjimin uyması gerekiyor.
içtenlik ama “saf” içtenlik buna hasta oluyorum.
Silah iyidir şimdilik.
Zeka doğallık samimiyet
Karekter sahibi olsun
Kolay vazgeçmemesi gerekir.
Kalp gerekiyor.
Guzelligi olsun gerisi gelir
Beni çekecek kadın yok
Karmik bağ eheh
Sıradışı olması gerekiyor
Rus kizlari gibi dogal sarisin mavi gozlu
Senin gibi görünmesi gerekiyor
Sürpriz