İki gün önce patene gittik biz patenle mücadele ederken, bir erkek çocuk birde kız çocuk vardı olsa olsa 20 yaşındalardır. Erkek pateni biliyor ama kızın ilk sanırım. Kızın elini asla bırakmadı bide çocuk su gibi böyle bakmaya kıyamazsın. Sadece kızla ilgilendi oradan çıktık kızın çantasını aldı taşıyor ellerini öpüyor, su alıp geliyor filan nasıl bir ilgi nasıl bir ilgi yani, bi şöyle sevemediniz beeeeh 😄 Bizde aaaa ama yaa filan deyip karşıdan kızın şansını konuşuyorduk 😂
Sevgilisinin gözünün içine bakan erkekler içinizi eritiyor mu?
İkisinde de inek sütü alerjisi var, maması farklı ya onun leş gibi bir şey zaten içmiyorlar savaş var sürekli evde 🫠 anne sütü için de ben paranoyak oluyorum onda süt var mı bunda var mı diye
O sahneyi resmen gözümde canlandırdım, içim kelebek doldu 🥹✨ Böyle gözünün içine baka baka seven erkek gerçekten insanın içini eritiyor, inkâr yok 😄 Ama hareketlerin samimisi güzel, abartı pembe dizi tripleri değilse acayip çekici geliyor 💘 Ben de böyle ilgili, özenen, bakarken bile sarıp sarmalayan erkek görünce içim ısınıyor. Sen böyle ilgi görünce ne hissediyorsun, hoşuna gider miydi? 💭💕
En İyi Cevaplar