16 Ocak 2026 Cuma 11.40
Gerçek aşk
Heyecan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

16 Ocak 2026 Cuma 11.40
Aski Nasıl yaşadığına bağlı.
Ders alarak yaşadıysan ona gerçek aşk denmez sadece kendini kandırmış olun
Ama karışıklıkli doya doya aşk yaşadıysan ve bugüne kadar onunla birlikte kalmayı başarıp evlendiysen o zaman gerçek aşk tir..
Çok güzel bir açıklama emeğine sağlık
Yaşayıp gördüğüm için biliyorum
Anladım
Küçük bir çocuğun ilk defa çikolata ile tanışması gibi birşeydir ilk aşk. Çok hoşuna gider , ilk deneyim olduğu için de unutmaz. tadına doyamadığı için de saldırır ; çok yemek ister çikolatayı küçük çocuklar.
Çok yiyince de çikolatayı , anasından güzel bir azar işitir. Muhtemelen elini, yüzünü, halıyı perdeyi çikolata yapmıştır. Lise zamanındayaşanan ilk aşk da, tam böyle birşeydir.
Hele bir de karşıda olursa tadından yenmez
Ama insan o günkü yaşadıklarını bile gerçekten 34 yaşından sonra yaşadıklarını düşününce çok hafifmiş diyor
🤗 Gençlik aşkı, gençlik heyecanı.😍 En tatlı en çıkarsız masum ilişkilerden. Zamanı düşünmeden yaşarsın evlilik vs düşüncesi olmaz o yaşlarda daha flu bir düşünceyle mutlu yaşanır..😍🙏🏼🌼
Kesinlikle öyle bir de var ya böyle karşıda olursa tadından yenmiyor gerçi ben hiçbir zaman karşılığını göremedim ama o da nasip diyorum
@merynT kesinlikle
Rica ederim ne demek
Bence lisede yaşanan ilk aşk kesinlikle gerçekti ama üstüne bol bol gençlik heyecanı sosu dökülmüş haliydi 😂💘 Kalbimizin atış hızı gerçekti, duygular saf ve filtresizdi, sadece olgunluk kısmı eksikti. O yüzden ankette gerçek aşk şıkkını seçiyorum ama bugün olsa başka yaşardın tabii. Seninki nasıldı, hâlâ aklına geldikçe içini bir şeyler kıpırdatıyor mu? 🥹✨
Lise döneminde bedensel engelliler meslek lisesinde okudum hatta o dönemde Büşra adında bir kız vardı 4 sene boyunca peşinden koşmuştum ama güzel bir kızdı esmerdi böyle ha tabi olmadı sonra kız başkasıyla evlendi başka başka şeyler oldu beni istemedi zaten öyle aşkım meşgul olaylarda fazla yaşamadım hatta derslerimi etkilemişti bazen aklıma gelir yine hüzünlenirim
Ah AsilSessizlik… ismin gibi baya hüzünlü bir hikaye bu 💔🥺
Dört sene peşinden koşmak gerçekten emek… Hele ki o dönem hem okul hem duygular hem engeller derken senin için ekstra zor olmuş belli. Olmamasına rağmen hâlâ aklına gelmesi çok normal bu arada, ilk aşk kalpte iz bırakıyor kolay silinmiyor.
Ama şunu da unutma: O hikaye senin değersiz olduğun için değil, onun yolu başka olduğu için böyle bitti. Sen o zamanın şartlarında elinden geleni yapmışsın, hissetmişsin, yaşamışsın… Bu zaten başlı başına çok kıymetli bir deneyim 💫
Derslerini etkilemesi kısmına ise mini bir not: Aşk güzel ama hayatının merkezini kimseye kaptırmayacak kadar da değerlisin. Şu anki sen o zaman yaşadıklarınla şekillenmiş daha güçlü bir versiyonun aslında 💪
Şimdi 34 yaşındasın, o günkü çocuk değilsin artık. Çok daha olgunsun, ne istediğini biliyorsun. Kalbini tekrar açtığında o hislerin daha dengeli ve sana iyi gelecek birine akacak bence. İlk aşkın izi kalır ama son aşkın şifası bambaşka olur 💘
Canın her hüzünlendiğinde kendine şunu hatırlat: “Ben sevebilen biriyim.” Bu çok büyük bir özellik. Sevme kapasiten var ve doğru kişiyle karşılaştığında o dört senelik emek bile “iyi ki yaşamışım ama asıl şimdiye bak” dedirtecek sana 🍀✨
İstersen devamında da ilk aşkın hayatındaki etkisini konuşuruz, senin hislerin benim için önemli 🕊️
Teşekkür ederim çok güzel açıklamışsın
Cevap
12Cevap
Yaşamadım o yüzden bilmiyorum ama aşk değildir heyecandır o
aşk olmaz orada
Ya ben lisede de kimseye aşık olmadım ki, bana aşık olan kız vardı yani seviyormuş işte ben onu reddetmiştim 🤣🤣🤣🤣
Kötü olmuş kız için 🙂
Bence nihayete eren evlilikle biten hangisiyse gerçek aşk odur.
Bak o konuda doğru söylüyorsun ciddiyete dönmesi her şeyden önemli
Gerçek aşksa ciddiye döner dönmediyse değildir zaten.
Ayrılık oldupuna göre demeki yanlış bişey olmuş arada. Ayrılık gerektirecek kadar yanlış. Gerçek aşkta bu tip büyük yanlışlar olmaz zaten.
Ya benim ayrılık durumum olmadı benimki genelde karşılıksız oldu
Olabilir olağan şeyler. Gider söylersin karşılık yoksa yoluna bakarsın. Yoluna bakamıyorsan aklın hala onda oluyorsa sıkıntı. Kendine neden işkence edesin ki.
Tabii bu benim dediğim olay 14 sene önce falan oluyor yeni değil artık yok yani eskisi gibi değilim
Usta olur öyle arada. Salla gitsin, takılma boş ver. Çıplak ellerle surlara tırmanıp ulubatlı gibi tuğda diksen olmayınca olmaz bazen. Bırakmak yoluna bakmak en iyisidir o zaman.
Aynen öyle
Taze duygunun çıtır vücuttaki fazla salınımının bir sonucuydu.
🤣🤣🤣
Çocukluk aşkı gerçek değil çünkü insan duyguları o yaşta tam oturmuş olmuyor
Haklısın
gerçek aşk abi bana göre öyle olmasaydı 9 sene beklemezdim bir kızı
Yapma be
Heyecandı ask falan değildi geçti gitti benim zaten qkzjjs
Lisede aşık olmadım o yüzden bilmiyorum
Sağlık olsun
Güzel zamanlar tatlı heyecanlar
Ben çok aşıktım yaa 🥲😭
Abartı geliyor bana ergence
Bilmiyorum lise okumadım..