O kadar rahat geçirdim ki Türkiye’de başladım ben listeye şu anda yurtdışında yaşıyorum Türkiye’de de oldukça rahat durdum burada da aynı şekilde hiç kimseyle flört etmedim bir tek geçen sene değil ondan önceki sene ben yurtdışına ilk geldiğimde ufak flört dönemi gibi bir şey oldu bir tane yabancı çocukla o zaman da zaten ben İngilizce bilmiyordum çocuk İngilizce bilmiyordu ayrıca etkilenmiyordum zaten çocuk gibi bir şeydi çocuk benden etkileniyordu dışı iyiydi birazcık takıldım birkaç gün oldu ve bitti
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaşadım. Fazla utangaç bir çocuktu. Derste beni kesip dururdu. Görünce mutlu olmalar filan. Bana çok âşıktı eminim ama açılmadi. Öyle lise bitti. Sonra ben bunu Instada takip ettim. Ben takip edince aşk sandığın kadar değil yandigin kadar diye story attı. Öyle story atınca kafam karıştı. Ama yine de konuşmadı. O kadar yil geçti üstünden. Ama bir türlü unutamiyorim onu. O ve ben nasıl olurduk beraber diye hep düşünüyorum. Takıntı mi yaptım anlamadım
Boş geçirdim sizin deyişinizle. Ama yıllar sonra bana aşık olduğunu düşündüğüm lisedeki sınıf arkadaşıma ulaşınca iyi ki öğrenmiş benim başkasını sevdiğimi de açılmamış bana dedim. Ucuz kurtulmusum🙄
sadece bir kez ilk okul 1 de aşık oldum ben hayatımda onda da kızı dudağından öpüp başka şehre taşındım (babamın işi gereği) lise desen benim o lise zamanı 1tlikten serserilikten kız mevzusuna vaktim mi vardı zaten prensip olarak kimsenin peşinden koşmuyorum öyle ilgilendiğim biride yoktu, benimle ilgilenenlere de güvenmediğim için hiç bulaşmadım bir 2 kere falan öpüşmüştük ama onlar yani.
Hayır , ama hayatım boyunca zaman zaman olduğu gibi yine dört sene boyunca bir zalımın kızına platonik taktım kafaya , ygs lys sağolsun soğudum kendisinden zarureten :)