İlk buluşmadan sonra neden böyle oldu?

Bir çocuk var bir aya yakın konuşuyorduk gayet istekli duygusal bir tip gibiydi 2 gün önce buluştuk ben bayağı hazırlandım ve çok gergindim neyse onu bekliyorum üşüyerek geldi girerken selam vermedi ve sarılmadı neyse üşümüştür diye önemsemedim yürürken ne içeceksin dedi bakalım dedim içecekleri beklerken kendi kendime tuhaf gülmeye başladı ne oldu diyorum öylesine diyor gergin misin sen dedim yok dedi ama sen çok gerginsin dedi normal dedim o da normal değil senin bayağı üst seviye dedi neyse içecekleri aldı oturduk eski okuldan falan sohbet ettik ben çok gergin olduğum için sohbet çok açamadım o da fark etti sonra İkimizinde aklına konu gelmedi 2 saat falan oturduk kalkalım dedi benim ayağımda topuklu bot vardı inmekte zorlandım kolunu uzattı ama neyse inince kolunu bıraktım sırf boyunu uzatmak için giydin dedi onu giyince onunla aynı boyda olduk ama o bana boyunu 175 dediği için giydim ben normalde 162 yim topuklu da 7-8 cm ben onu giyince aynı boyda olduk bir daha giyme dedi muhtemelen hoşlanmadı ama o bana yalan söylemese zaten ben ona göre giyerdim biraz yürüdük sarılıp ayrıldık eve gelince falan yazdı ama dün çok kaçak davrandı balım vs diyor ama geç bakıyor doğru dürüst açıklama yok buluşmadan konuşmadık bir iltifat yok biraz utangaç gibiydi belki ondan bilmiyorum ama dün iyi geceler falan yazmadı işe gittiğini vs söyledi balım diye hitaplarda kullandı ama dün gece çok geç baktı ve sohbet de açmıyor bir erkek olarak neyse ne yapayım tam sevemeye başlamıştım…
İlk buluşmadan sonra neden böyle oldu?