İlk buluşmadan sevisstiik?

Ben 18 yaşındayım o 21 sanaldan 1 hafta içinde tanıştık sevgili olduk ona yaşadığım tacizleri anlattım ve bedenimin kötü izlerinden kurtulup sadece bi erkeğe ait olmasını istediğimi ona söyledim elini nasıl tutucam diye düşünürken bir anda onun ellerini tutup onu öpmek istedim ve biz ilk buluşmada arabanın içinde kucak kucağa öpüstük sürrtünme vs yaşadık bu çok hoşuma gitti bunu yaparken bi anda ellerini oramda hissettim ve beni boşaalttı onu engellemedim çünkü ona ait hissetmek istedim kendimi eve gittim akşam konuştuk kendini iyi hissettiğini ve bunun çok daha güzelini diğer buluşmada yaşamak istediğini söyledi oturdum saatlerce düşündüm ben ne yapıyorum ya filan dedim kendime ve ona mesaj attım dedim ki biz çok ileri gitmiyo muyuz tamam her şey karşılıklı oldu ama çok hızlı gittik dedim o da dedi sana bi daha dokunmucam merak etme dedi sinirlenir gibi söyledi bence sonra dedim birbirimize dokununca birbirimize daha fazla bağlandık dokunmayınca aramıza soğukluk giricek hem ne malum ileride daha kötüsü yaşanmayacağı dedim o da dedi istemediğin sürece dokunmam falan ama ben bundan emin olamadım araya bi anda güvensizlik girdi ve ona ayrılalım dedim sevgili olmamız bile hızlıydı sen bilirsin kendine iyi bak dedi hani nerde o hiç bırakmam diyen adam? Neden yapma etme ben seni seviyorum demedi hemen kabullendi hiç sevmediği için mi böyle yaptı yoksa gururuna mı dokundu? Belki de benim için dokunmak istedi çünkü yanımdayken çok güzel bakıyordu gözlerimin içine birlikte gezdik tozduk çok eğlendik sürekli beni sevdiğini benle olmaktan mutlu olduğunu söylerdi nereye gitse haber verirdi amacı beni kullanmak olsaydı niye böyle yapsın ki sizce boş yere mi ayrıldım ondan çok özlüyorum?
İlk buluşmadan sevisstiik?