- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
4 ayJelatini açılmamış 🤣🤣 insanların birbirinden böyle beklentileri olması doğal gelmiyor bana. Jelatini açılmamış olmakta övünülecek bir yan olduğunu da düşünmüyorum. Tabi ki birbirimizle ilişkiler kuracağız deneyip yanilacagiz. İleride istemediğin bir evliliğe katlanmaktansa deneme yanılma yaparak doğru insana ulaşmak daha iyi. Ayrıca her deneme yanılmada kendini de daha iyi tanıyorsun. Ne beklersin bir ilişkiden, daha net anlıyorsun. Bir kişiyle tanışıp hayatının sonuna kadar beraber olmak biraz peri masalı ve gerçekte öyle olmuyor. Mutlaka birbirinizin jelatinini açıp sonra da tuketiyorsunuz 😂
549 Yorumla- 4 ay
senin deneme yanılma dediğin olay kimin el kimin cebinde belli değil hesabı. insanlar evlenene kadar her flört ettiğiyle yatsın. Kürtajlar ya da babası olmayan çocuklar dünyaya gelsin. Böyle bir iğrençlik olmamalı. Kadınlar deneme tahtası değildir. Birde sizin gibiler anne baba mı olacak doğacak çocuklarınıza acıyorum ben. Ben bir çocuk olsaydım hem annemin hem de babamın iffetli insanlar olmasını isterdim.
- 4 ay
Bunu diyenler nedense bi evlenemiyor , ekşiyor sonra hahaha
- 4 ay
Dene babam dene hahaha
- 4 ay
@Mavilibayanyy çok bağnaz bir yorum kimse orsluk yapmıyor gönül rızasıyla birlikte oluyor erkek olarak rahatsız oldum düşün tabiki deneme yanılma olacak. Belkide ilk denemede mutlu olacaksındır bilinmez ama çok büyük konuşuyosun umarım pişman olmazsın 0 km malınla kaza yaparsan felan
- 4 ay
@Aquapark94 kralimmm benimmm deneme yanilmaz demek cinsellik demekmi. Deneme yanilmaz dedigin seyi zor zamanlar olarak ele alalim. Mesela diyelimki bu kadin biriyle yatti ve ten uyumu yakaladi. Bu denedigi sey ten uyumudur evlilik iliskisi degil. Evlilik iliskisi icin kafalarin ruhun uyusmasi lazim, seksinde uyusmazi lazim fakat once kafalar uyusursa. Yoksa once seks sonra kafalar 1 milyon.
- 4 ay
@Mavilibayanyy katiliyorum. Ya dusunsene ben evlilik niyetiyle bir kadinla buluscam sonra s***cem onu sonra ona diyicemki ya bizden olmaz.
Birde bunu her hafta baska bir kadinla yaptigimi dusun.
Birde bu kadinin her hafta biriyle boyle bulustugunu dusun. Jahshshhd - 4 ay
@Strongerr111 kardeşim ben sadece cinsel olarak denemek lazım diye bişey mi söyledin
- 4 ay
@Aquapark94 kral soru jelatin oldugu icin cevap verdiysen demekki cinsel. Baska ne olcak. Birde kadin yorumda yatmak falan demis sende ona cevap vermissin. Cinsellik uzerinden cevap vermissin yani
- 4 ay
haklısın kral
- 4 ay
@scorpiongirl429❤️🔥
- 4 ay
@Mavilibayanyy kimin eli kimin cebinde olayı çok farklı bir olay bence.. mesela kızlı erkekli bir arkadaş grubunda bakarsın çok yakınlardir. O onun sırtına çıkar öbürü belinden tutar vs özellikle eğlence ortamlarında. Ona dersin kimin eli kimin cebinde belli değil diye 😂 burada belli olacak, yani sadakat mümkün. Her flört ettiği ile niye yatsın? O senin hayal gücün gibime geliyor. Kürtajlar tam da babanın sahiplenmedigi ve akılsızlıktan kaynaklanan durumları kurtarmak için işte. Sen korunabilirsin yani kendini bir kafese hapsetmek zorunda değilsin. Kürtaj olmak da tabi ki kötü bir durum, zorla rahim iç duvarını söküyorlar. Kadınlar deneme tahtası diye kim söylüyor. Ben sana söyleyeyim ilk gece vajinismus yaşayacaksın sen. Çünkü cinselliğe bakış açın bu yasak ve tabu. Bu bakış açısıyla eşinle bile olsa cinsellik yaşamayı içten içe reddeceksin. Psikolojik yardım almalısın. Bir de sizin gibiler derken mesela neyi kastediyorsun? Beni tanımıyorsun bile o yüzden komiksin yani. Sen bir çocuk olarak anne babanın düşüncelerini taşıyorsun zaten. Ayrıca anneni bilmem ama baban sanki annenle evlenmeden önce hiç cinsellik yaşamadım diyebilir mi? 😂 Bu bir soru değil, o yüzden cevap beklemiyorum yanlış anlama. Senin içinde gereksiz bir öfke birikmiş. O da bence cinselliğini bastırmanı söylemlerinden kaynaklanıyor. Belki erkek kardeşin ya da abin rahat ama sen yaşayamıyorsun. Bu da içinde öfke biriktirmiş.
- 4 ay
@Strongerr111 o senin karakterin 😂😂😂
- 4 ay
@Strongerr111 tabi ki önce kafalar uyuşuyor mu bakılır sonra ten uyumuna bakarsın. Her hafta biriyle bulusulmuyor, sana uygun yüzlerce insan var yanılgısı, bu bir illüzyon bence. Sana uygun insan her hafta olmuyor yani. Bir tane uyan bulursun gerçekten sohbette o enerjiyi yakalarsın. Buluşunca da arkadaşlık dostluk ilişkisi kurarsın önce. Kimse evlenmek için buluşmuyor. Evlenmek için buluşan insan zaten önce ilişki kurmaya bakar hemen cinsellik yaşamaz.. sen evlenmek için buluşup ertesi gün cinsellik yaşayıp sonra da cinsellik yaşadığın için bizden olmaz diyorsan bu senin karakterin. Herkes öyle düşünmüyor. Cinsellik yaşadığın için değil hemen başkasıyla da deneme yapmak istediğin bizden olmaz diyorsun bence. Genellikle anne tarafından çocukluğunda yeterince bakım destek sevgi görmemiş erkekler öyle oluyor, cinsellik açısından bir açlık oluyor.
- 4 ay
Ayrıca da jelatini açılmamış lafı kadın olsun erkek olsun karşı tarafı biraz objelestirmis oluyor. O senin için bir eş değil, bakire / bakir bir obje oluyor sadece. Yani bu bekaret olmasa evlenmeyeceksin onunla. Marketten ürün etiketini okuyarak sepete atmak gibi bir şey oluyor. Gerçek insan ilişkileri böyle ilerlemiyor.
- 4 ay
Tamamda sonuc olarak senin dedigin seyle ayni. Yani niyetim ne olursa olsun aldigim sonuc seninki ile ayni. O yuzden deneme yanilma degilde kullanilma oluyor bu kadinlar icin.
- 4 ay
Zaten oyle ilermiyor sizin dusunceniz dogru ama uygulama biciminiz yanlis. Evlenmeden once goster ama elletme diye bosuna demiyorlar. Kadin icin gerekli bisey bu.
Birde deneme yanilma diyorsun , hemde birsuru prensinin var. O zaman sen bu durumda pekte yanilmazsin. Yani cinsellik vermen icin ona guvenmen vakit gecirmen kafalarin uyusmasi lazim. Buda cok kisa surede olmaz. Dediklerin bazilari ortusmuyor ama. - 4 ay
@Strongerr111 uygulama bicimimin doğruluğu için kimseden onay alacak değilim.
- 4 ay
Onay konusunu konusmuyoruz zaten onay alman dogruda degil. Ama yaparken harcanma ihtimalin yuksek bays
- 4 ay
Zinayı bu kadar rahatça nasıl savunabiliyorsun? Bakire olmayarak ayrıca evlenebileceğini mi sanıyorsun hangi erkek seni alır? Scorpiongirl
- 4 ay
@Ostervolde çok saçma ve çağdışı düşünceler.
- 4 ay
Bakire istemesimi çag disi yoksa insanlar secimlerinde ozgurdur dememesimi cag disi.
- 4 ay
@Ostervolde kral herkes musluman degil. Yani hassasiyeti yok bazilarinin. Birde bakire olmadan da evlenebilir , onu bakire olmadan kabul edecek birisini bulur yani.
- 4 ay
Babana da anlat bunları scorpion
- 4 ay
hiçbir şeyin birikmişliği değil bu. Aksine ben cinselliğin tabu olmaktan çıkarılmasından yanayım. Ancak her şey her yerde konuşulmaz herkesle de yaşanılmaz. Benim ilk gecemde vajinusmus yaşayacağımı nerden çıkardın asıl bunu söyleyerek içime kurt düşürdün. evet ilk gece utanabilirim zorlanabilirim ancak ilk gece olmak zorunda değil. zamanla aşılacak şeyler bunlar. hem belki ben bile ondan daha istekli olabilirim belli olmaz o işler. ben istesem gayrimeşru ilişki yaşayabilirim ailemin ruhu bile duymaz. ancak ben Allaha olan inacımdan yapmıyorum bunu. hem temasa bile alışık değilim teması sevmiyorum. ama evlenince illaki bu durum değişecek. sevdiğim insanın bana dokunmasını ve benimde ona dokunmamı kim istemez ki
- 4 ay
benim kasttettiğim olay herkes evlendiği kişiyle meşru dairede resmi nikahıyla yapsın cinselliği. bu çağda herkes her önüne gelenle yatıyor bu bir gerçek
- 4 ay
Libidosu sık sık yükselen biri olarak ben mi eşimle evlendiğimde cinselliği reddeceğim güleyim bari
- 4 ay
@Mavilibayanyy katiliyorum size.
Tutkulu olmak veya seks yapmak kotu degil zaten. Bu nikahsiz ise zina. - 4 ay
yahu herkes haklı bildirim geliyor yeter
- 4 ay
@Aquapark94 hahahahah
- 4 ay
@scorpiongirl429 beni denesene artık Esra
- 4 ay
@SohbetHesabı esraa suna hamini verde yesin artik hahahahsh
- 4 ay
@Mavilibayanyy işte herkes diyince işin rengi değişiyor. Herkese karisamazsin, herkesin ne yapması gerektiğini sen belirleyemezsin. Ben sana zorla ilişki yaşa demiyorsam sen de kimsenin yaşantısına bir şey diyemezsin. Yazdıkların biraz öfke dolu geldi, o yüzden vajinismus yaşayacağını düşündüm. Temas sevmeyebilirsin, ben de sevmem. Toplu taşımada falan kimseye temas etmemeye gayret ederim. Ama belli bir tanışıklığım olmuş, arkadaşımla sevgilimle temas etmekten kaçınmam.. arkadaşlarımla tabi ki biraz daha mesafeli ama konu sevdiğim erkek olunca temas severim yani. Onun dışında ailemde bile doğru düzgün birbirimize temas etmeyiz. Ama eş sevgili ile tabi ki belirli fiziksel sınırların olmaz. Bence bu sağlıklı bir durum. Ama tabi dün tanıştın bugün temas ettin gibi bir şeyi kabul etmem. Onun niyeti farklı oluyor. Belli bir süre birbirimizi tanırız aramızda ilişki ve bağ kurarız. Ondan sonra bile öyle hemen fazla temas edemez yani. Bunlar yavaş yavaş olacak şeyler..
- 4 ay
@Mavilibayanyy ben de şunu savunuyorum sen hiç yaşamadığın denemediğin için nasıl bir şey olduğunu bilmediğin için bir de eşin deneyimsiz olursa sevmeyebilirsin cinselliği istemeyebilirsin. Libidosu yüksek olmayla alakası yok bu durumun. O yüzden kesin konuşma yani..
- 4 ay
@SohbetHesabı yine mi sen ahahhahahahaahahahhaha
- 4 ay
Scorpion dinsiz misin
- 4 ay
@Ostervolde hayır dinsiz değilim. Ben sana sormuyorsam sen de bana soramazsin bence bunu. Sadece cinsellik yaşadığın için ben sana soruyor muyum? Kadın olunca bu kesin dinsiz ondan öyle diyorsunuz, neden? Bir farkımız yok ki ikimiz de insanız, dürtü ve içgüdülerimiz bakımından aynıyız.
- 4 ay
aksine hiç yaşamadan evlenince yaşanılırsa gayet sağlıklı olur. evlenmeden yaşamak sizin normaliniz olmuş. Deneyimlemek ne kadar iğrenç bir kelime. tabi erkek açısından hiçbir sorun yok cinsellik yaşamanın. OLan kadına oluyor ya hamile kalıyor. ya kürtaj oluyor ya da vajina daraltma işlemi yaptırıyor. valla bak ben açık konuşayım Allah inancı olan biriyim o yasak ettiyse bulaşamam harama. Ona hesap veremem. Ama sizin gibi Azmış bu nesile laf anlatamam. Allah ıslah etsin sizi. Hem evlenmeden önce ilişkiyi savunursunuz hemde bakire kız istersiniz
- 4 ay
@Mavilibayanyy deneyimlemek iğrenç bir kelime değil. Yaşamak bu. Hiç bir şey deneyimlemezsen yaşamış sayılmazsın. Bence bu bakış açısı sağlıklı değil. Olan kadına oluyor kelimesi sana öğretilen şeyleri gösteriyor. Bu devirde kimseye bir şey olmuyor. Bir sürü korunma yöntemi var. Ben sana cinsellik yaşa demiyorum, sen de kimseye yaşama diyemezsin. Cinsellik yaşarsan da korunmanın bir sürü yöntemi var. Bulaşıcı hastalıklardan da hamilelikten de korunmak mümkün. Yanlış bilgilere sahipsin, kimse vajina daraltma ameliyatı yaptırmıyor. Onu 50-60 yaşına gelmiş, hala cinselliğini aktif yaşamak isteyen, çocuk sahibi olmuş kadınlar yaptırma ihtiyacı hisseder. Dediğim gibi kimse sana zorla yaşamanı söylemiyor, sen de kimseye kendi inancını dikte edemezsin. Problem orada başlıyor zaten. Çatışmanın çözülmemesi de senin gibi insanların fikirlerini herkese dikte edebileceğini düşünmesinden kaynaklanıyor.
- 4 ay
Dinsiz değilsen zina hakkında neden çağ dışı diyorsun? Zinayı basite alarak dinden çıkmış olmuyor musun? Ahh siz akrepler cinsellik yemek yemek su içmek gibi olmuş Müslüman olmanız bile nefsinizi çürütememiş demek ki çok yazık cidden senin ne farkın var ki müslüman olmayan bir bayandan mesela?
- 4 ay
ister hristiyan ol istersen ateist ol farketmez. Bir toplumda herkes evlenmeden istediği kadar kişiyle cinsellik yaşarsa o toplumda babasız çocuklar meydana gelir. HPV virüsü çoğalır. kürtajlar ve vajina daraltma işlemleri çoğalır. toplum ahlaki olarak yozlaşır insanların psikolojik rahatsızlıkları çoğalır. aç oku biraz bilgilen. ben insanlar rahat olsun isterim baskı altında olsun istemem. ama bu kadarı haddinizi aşıyorsunuz. Gayrimeşru ilişki yaşayan ister erkek olsun isterse kız olsun farketmez huzur bulamaz mutlu olamaz. sağlıklı olan nikahla yapılan birlikteliktir. sen sabancı ailesinde falan yaşıyorsun sanırım. türk toplumundan bihabersin. bu toplumda bir kız evlilik dışı biriliktelik yaşarsa ya artık tercih edemez tercih edilen olur. ya ailesi öğrenir hemen dul bir adamla başını bağlar. kendi arkadaşımdan biliyorum. Benim inancım farklı diye sizin ahlaksızlıklarınızı onaylayamam. istediğiniz haltı yiyin mutlu olamıcaksınız huzur bulamıcaksınız. haramda huzur arayana huzur haram olur. sen hangi ülkede yaşıyorsun acaba bu kadar rahatsın eğer kızsan tabi. muhtemelen erkeksin gayrimeşru ilişkileri bu kadar savunduğuna göre.
- 4 ay
@Ostervolde İslam mı senin inancın burçlar mı senin inancın anlayamadım. Gördüğün gibi günlük hayatta inançlar batıl inançlarla karışık. Ben sana demiyorsam zina yapıyorsun diye sen bana demeyi kendinde nasıl hak görüyorsun. Sen kimsin? Allah mısın kısacası? 😂 Kimseye hesap sorabilecek konumda değilsin. Sadece Allah sorabilir bunların hesabını.
- 4 ay
@Mavilibayanyy ben sana ne anlatsam boş.. korunma yöntemleri var diyorum hala babasız çocuklar dünyaya gelir falan diyorsun. Sana verilecek en güzel cevap he 😂
- 4 ay
İkinizinde hakli taraflari var fakat bir kac noktada kesinlesmemiz lazim.
- 4 ay
@scorpiongirl429 yine yerin yeniden Esra
- 4 ay
Burdan çekip alacağım seni Esra
- 4 ay
Zina yapan bir müslüman... Çok yazık allah sana vermediği bela kalmaz bu şekilde valla
- 4 ay
@Aquapark94 senin kızın olsa onun bunun altına yatıp evlilik öncesi deneyimler yaşamasını ister miydin
- 4 ay
ya git ordan Allah aşkına ! korunma yöntemleri diyor bana. bunu herkes biliyor. korunma olsa bile bunun sonucunda olumsuz birçok şey çıkar. bir kadının istediği kadar erkekle cinsel birliktelik yaşaması tıbben doğru değildir. keza aynı şekilde bir erkeğin de her önüne gelen kadınla birliktelik yaşaması da doğru değildir. bunun kötü sonuçlarını hem medyada hem çevrede görüyoruz sen beni cahil falan mı sandın güleyim bari. tamam siz önünüze gelen kadınla yatın bakalım inşallah sizin gibi erkeklerin ilk çocuğu kız olur o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
- 4 ay
@Mavilibayanyy ne alaka birgün gerçekten birini sevip onunla bişeyler yaşamış olmakla, kaşar olmayı neden bir tutuyorsun
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
4 ayBizde istiyoz da bulamazsak da 2. Ellerle idare etmeyiz heralde yalnızlık dah iyidir
011 Yorumla- 4 ay
@Pembistann ben aradığın gibiyin :/
- 4 ay
Evet tabi
- 4 ay
Ne mutlu sana o zaman
- 4 ay
- 4 ay
🤣🤣🤣🤣🤣
- 4 ay
Boş yapma Genco. Al buda senin için olsun😅🤣
- 4 ay
Teşekkür ederim eig için ❤️🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ayÖyle erkek bulmak, kadın bulmaktan çok daha kolay bir durum yani etrafta şöyle yaptım böyle yaptım diye hikayeler anlatan kişilerin çoğunun eline kadın eli değmese bile bu tip yalanları bunu havalı göründüklerini düşündüklerinden dolayı anlatabiliyorlar. Kadınlarda ise durum tam tersi yani hiçbir şey yaşamadım diyip belki onlarca kez ilişkisi olmuş kişiler dahi çok fazla sayıda.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
4 ayYok değil. Askerliğe giderken kadına götürmenin adet olduğu bir toplumda bence pek bakir erkek aramayın. yok mu var 35 yaşında bakir olan adam da var ama o da fırsatını bulmadığı için yapamamıştır. Bana göre fırsat bulsa çok da kolay aldatır o erkekler çünkü p. rnoyla büyümüş ve yaşamıştır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Valla mümkün ama zor; tıpkı jelatini yırtılmamış eski plak bulmak gibi 😄 Günümüz ilişkilerinde çoğu insan deneyim yaşamış oluyor, bu çok normal. Senin tercihin de gayet saygıdeğer 💕 Önemli olan, gerçekten sana değer veren, iletişimi açık, sınırlarına saygılı biri olması. Jelatin takıntısını biraz gevşetirsen, seçenekler birden çoğalabilir 😉✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
Benim jelatini kapalıysa karşı kişininde kapalı olmasını isterim. Evet mümkün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 4 aymümkün evet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayYa bak bazi kizlar var kendileri bu isi kolayca yaptiklari icin, gercekten yapmayanlari anlamlandirmakta asiri zorlaniyorlar , ve onlar kolay yolu secip "herkes yapiyordur, yapmadim diyende yalan soyluyordur". İstese yapabilecek ve bircok kez firsati olmus biri olarak sana şu cevabi vereyim. Yapmadim, opusmedim bile. Nedeni ise haram oldugu icin gunah oldugu icin. Daha da ilerisi zina diye yapmadim.
Yani demem o ki hayir yapmadim. Ve soruna cevap olarak
Evet var hem kizlarda var hem de erkeklerde. Ama erkeklerde daha cok. Cunku erkek karsi cinse ulasmasi kizlarin karsi cinse ulasmasindan daha zor oldugu icin. Benimki gibi prensip meselesinden dolayi degil.
Birde lutfen genelleme yapmayin ya.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayJelatini açılmamıştan kastın, deneyimsiz birini diyorsan, çok rahat bulabilirsin, erkekler zannettiğinizden daha yalnız, bence önemli olan deneyim değil, uyum, sağlıklı iletişim ve sağlıklı ilişki kurabilmek, önceden bende, deneyimsiz kadın çok önemli gibi düşünüyordum, bunun böyle olmadığını fark ettim, önemli olan uyum ve sağlıklı ilişki yaşayabilmek.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Bu devirde hala böyle şeylere takılı kalmış olmak daha acayip.
Bakire kız aramadım hiç bir zaman, geçmişim de kimseyi ilgilendirmez.
Herkesin bir hayatı ve ihtiyaçları var.
Eğer karşı tarafın geçmişini sorgularsanız, onun da sizi sorgulama hakkı olur.00 Yorumla
4 ayÖyle erkek ülkeyi bırak dünyada çok var. Ama zaten öyle olmalarının sebebi sizin göz zevkinize ve diğer beklentilerinize hitap etmiyor oluşları , şöyle bir geri çekilip bakınca erkek nüfusunun %20-25-30 civarı için kadınların birbirleriyle olan rekabetin çağındayız diyebiliriz.
00 YorumlaBir sey soyleyim mi birak jelatini acilmis olsun... benim ilk sevgilim 2 Nisan 1 evlilik gecirmis birisiydi son sevgilim daha hayatinda 1 kez bile sevgili yapmamis birisydi.. ikisi de sorundu ama senin istedigin 2. Si oldugu icin onun sorunlarina deginecegim: iliskiye nasil yaklasilir bilmiyorlar, fedakarlik nasiil edilir bilmiyoelar. seviyordu benimle evlilik duaunuyordu yuzuk muzuk almisti ama iliski onun yipratmalariyla bitti. bir iliski nasil yasanir bilen birisi olsun birak.. ama benim ilki gibi de km ayari yuksek olmasin. ikisinin ortasi en sagliklissi
00 Yorumlazor ama imkansiz degil
bu tamamen cevrene yasa hayata bakisina ve degerlerine bagli
gunumuzde cogu insan erken deneyim yasiyor ama bilerek beklemeyi secen iliskide anlam ve bag arayan insanlar da var
azlar belki ama hic yok degiller00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayŞu soru kadın için açılsa yer yerinden oynamıştı ama erkekler rahatsız olmayıp üstüne bir de "Ben varım!" demişler. Bunlara kadınları mal olarak görüyorlar diye kızıyorduk, kendilerini de mal olarak görüyorlarmış. Vay halinize beyler.
32 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@EtiCinoo99 bundan bunu çıkardıysanız.. üzücü
Cevap sahibi4 ay@EtiCinoo99 siz ilk yazdığımı bi okuyun da ana fikri anlamaya çalışın, kolay gelsin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kuran'da da yazar bu herkes kendi dengiyle evlenir, herkes kendi yakıştığıyla evlenir , herkes kendi kalitesine göre evlenir... Herkesin fikir ve hayatına saygılıyım herkes gibi düşünmek ya da herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil...
21 Yorumla- 4 ay
Sizin hesabınızda matematikle ilgili şeyler vardı sanırım neden sildiniz onları
4 ayBen varım ama ben de ilişkilere kapalıyım, kimseye güvenmiyorum. Bekar olarak öleceğim herhalde. Herkes belli çıkarlar için yaşıyor bu hayatta. Benim bir çıkarım olmadan mutsuz bir şekilde ölüp, gideyim işte.
10 Yorumla
4 ayBilmem zor olabilir ama peki seni jelatini kapalı mı
12 Yorumla- 4 ay
Yesss öyle olmasam sormam zaten bazıları gibi jelatini açık olmasına rağmen açılmamış istemem herkes kendi dengine
- 4 ay
Oğlum benim de açılmadı gel
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Mümkün ben de öyleyim 37 yaşına geldim bu yaşıma kadar hiç sevgilim ve flörtüm olmadı hayatımda hiçbir kadınla yakınlık kurmadım tanışmadım buluşmadım çıkmadım geçmişimde kimse olmadı bu yaştan sonra da olur mu olmaz mı bilmiyorum gençliğim hep yalnız geçti bunu kabullendim artık yalnız yaşlanacağımı kabullenmeye çalışıyorum
00 Yorumla
4 ayBundan sonra biri ile tanışırsam ilk soracağım sorudur. Zina yapmış birisini istemiyorum
Zina yapmayan erkekler illa ki vardır33 Yorumla- 4 ay
E tabi vardir. Birde zina olarak aciklamaj cok dogru
- 4 ay
Aciklaman*
- 4 ay
Bulman epey zor ama haberin olsun Gülbahçesi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayjelatinin açılmamış bir erkek ana kuzusu olur ve bütün kadınlara yollu gözüyle bakar
29 Yorumla- 4 ay
Yok be öyle bakmaz
- 4 ay
@GerçekAşk112 öyle bakıyor
- 4 ay
Ben onları bilemem ben öyle bakmam siz fotoğrafçıydınız dimi yorumlarda görmüştüm 🥲
- 4 ay
@GerçekAşk112 kaç yaşındasınız
- 4 ay
33 ben siz peki
- 4 ay
Bir şey demediniz 🥲
- 4 ay
@GerçekAşk112 32 yaşındayım
- 4 ay
Nerede yaşıyorsunuz
- 4 ay
Yollu olmayan var mı
4 ayYakışıklı olup bakir olan erkek yoktur. Varsa da dindar olduğu için bakir kalmıştır. Dindarı da her kız sevmez ki
46 Yorumla- 4 ay
Ben severim
- 4 ay
Dindari neden sevmezler.
Ben dindar oldugum icin firsatim oldugu halde yapmadim prensiplerim boyle. - 4 ay
Yakışıklı olup bakir olan erkek yoktur
Katılıyorum haklısın - 4 ay
@Ostervolde vardir hocam harbiden insanin bel alti ile degilde beyninin icindeki bir kac bolge ile karar veriyor sonucta. Lutfen. Herkes ayni seyleri dusunmuyorki. Ben yakısıkli ve dikkat ceken istesem elde edebilecek biriyim e ben neyim o zmn
- 4 ay
@Strongerr111 sanalda bakir isterim diyen kızlara bakma ben henüz reelde bakir erkek isteyen kıza rastlamadım
- 4 ay
@Ostervolde onemli olan o degilki kral ya, sen dişli isen bakir degilsende isterler. Birde ilk defa yasayanlari ele alirsak onlari nasil oluyor dogustan oyle degil onlar sonucta
- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
4 ayOnların varlığına inanma düşüncemden asla vazgeçmeyeceğim...
46 Yorumla- 4 ay
Neden
- 4 ay
@kalpliküpe namus sadece kadına özgü bir kavram değildir.. öyle olsa hz. Yusuf'un koruduğu neydi? Hz Yusuf gibi daha nice niceleri var bu yüzden ve buna inanıyorum...
- 4 ay
İnan ama fazla umutlanma derim...
- 4 ay
@kalpliküpe can cikmadikca umut hep var..
- 4 ay
@kalpliküpe herkesi kendin gibi sanma kral. Ben seks kotudur demiyorum , dindar biriyim ama oyle gozukmuyorum.
Onun disinda sekse yanlis demiuoruz , seksin yeri ve zamani onemlidir bu konuda. Nikahsiz iken cok gunahtir nikakli iken ise en buyuk sevaptir lan seks. d - 4 ay
@Strongerr111 herkesin görüşü farklı evet
Gizli Üye(25-29)4 ayÖyle erkekleri biraz zor bulursunuz o tür erkeklerin çoğu aile yapısı kaliteli olan insanlar oluyor. Bazıları muhafazakar aile yapısında yetişmiş bazıları ise yetişmediği halde ve muhafazakar olmamasına rağmen çok iyi yerlerden geçmiş kişiler oluyorlar ve bu kişilerin hayatlarında zina falan bulamazsınız belki tanıştığı olmuştur ya da konuştuğu o kadar.
00 Yorumla
4 ayBen öyleyim yaşım 28 bende öyle isterim ama var mı ki
32 Yorumla- 4 ay
Düşünüldüğünden fazla
190cm kaslı ve sarısınım tipte var 18-2 yasındayım hayatım boyunca sevgilim olmadı sadece basket oynadım (not hiç kimseye teklif etmeyi denemedim)
12 Yorumla- 4 ay
Güzel ama benden küçük olman kötü oldu Allah sahibine bağışlasın ozmaan
4 ayDiğer insanları bilmiyorum ama ben sadece ilerdeki karımla yapmayı düşünüyorum sevgilim oldu ama hiç bir kızla ilişkiye girmedim evlenmeden olmazda değil düşüncem düşüncem tam olarak sadece karımla yapmak istiyorum onunda benle tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Nadir de olsa mümkün. Allah denk getirsin diye dua et 💚
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. mumkun bulursun ama %100 eminim begenmessin... siz sifir km ama. yakisikli, zeki, maddi sikintisi olmayan, cinsel olarak kendini tutmus, ayni zmaanda kimseye bakmayan biri ariyosunu,. bu mumkun degil
02 Yorumla- 4 ay
Zengin olmasa da olur sonra zengin oluruz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayyok anlayışla karşılarım birde üzerime alınmam bahsettiğin kesimden birisi değilim zaten tabi bayanlara oranla bir tık fazla bakir erkek bulmak ama varlar kendimden bildiğim için biliyorum herneyse ALLAH gönlünüze göre verir İNŞALLAH
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazı ürünler jelatinin içinde de bozuk olabiliyor sıfır araç alıyorsun bayiden kazalı çıkıyor o yüzden ilk sahibi olmak değil hakiki iyisini almak önemli :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
4 ayİnşallah prensim Sercan öyledir çünkü ben de öyleyim sıfır kilometreyim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok bulunmaz öyle iffetli erkekler kalmadı artık
19 Yorumla- 4 ay
İffetli erkek ne demek
- 4 ay
Erkekde iffet önemli değil
- 4 ay
Kadında sadece
- 4 ay
Kraliçe beee😎😎😎😘😘😘
- 4 ay
@kalpliküpe bu hangi kitapta yazıyor hadi göstersenw
- 4 ay
@EtiCinoo99 tartışmak istemiyorum
4 ayBen öyleydim, Sevgilim var ve evlenmeyi düşünüyoruz 1,5 yıllık ilişki
10 Yorumla
4 ayÇok var ama bütün erkekler aynı kafasında olan kadınlar yüzünden bulmaları biraz zor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Niye biz mal mıyız? Ne kaba tabir o öyle, aynısını erkekler yazsa hoşuna gider miydi?
28 Yorumla- 4 ay
Erkekler kadınlardan bekliyor sonuçta bende beklerim
- 4 ay
Benim gibi temiz birini bulmak isterim
- 4 ay
Doğru bildiniz
- 4 ay
Evlenmeden önce öyle
u 4 ayİnsanların cinsel tercihleri onları "kirli" ya da "temiz" yapmaz. Her insan özgür irade sahibidir ve sevdiği insanla cinsel duygular paylaşmak isteyebilir.
Cinsel duyguların tatminlik hali de kişilerin özgür iradeleridir, bu durum insanları kirli ya da temiz yapmaz. Asıl bakir/bakirelik kavramına takılı kalan kişiler, insanları birer obje olarak gören ürünlerden ötesi değildir. Jelatini açılmamış biri demek de, bu söyleme dahil olan birinin farkında olmadan yaşadığı hallerdir
Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. kız versiyoınunu bulmaktan 1000 kat kolaydır keza sizin aksinize erkekler istedikleri anda yatacak kadın bulamazlar ve eskorta gitmek çok da kolay bir şey değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
4 ayEğer iş jelatine kadar indiyse açılıp açılmadığı önemli değil, kutu açılışı çoktan yapılmış zaten, ki bazıları bazı şeyleri üstünde jelatinle kullanmayı sever, bence dikkat edin yine de
00 Yorumla
4 ayAslinda cogu erkek jelatini acilmamis :D
Toplumda algi var erkekler bakir diye ama durum tam tersi. Erkekler en az kadinlar kadar bakir. Bir örnek spor salonunda belirli bir arkadas cevremiz var ve bu konuda bir ara konustuk. Erkek arkadaslarim kendilerini evlenecekleri kadinlara saklamak istediklerini ve bu sekilde kadin aradiklarini tercih ediyordu. Elbette kizlarda da bu sekilde dusunen var (biri hariç ki kendi tercihi) .00 YorumlaYaşandı diyelim jelatini açılmamış erkek te sorunlu oluyor yani biriyle birlikte olmamış diye onun iyi olduğu anlamına gelmiyor maalesef
02 Yorumla- 4 ay
Nasıl sorunlu
- 4 ay
her erkek yapmak ister bakir kaldım isteyerek oldu diyenlere inanma erkekler uckurlarına sahip cıkamazlar yapmadıysa yapamadıgındandır yapamıyorsa bır sorunu vardır
4 ayCemaat yurtlarında falan bulabilirsin ama onlar da sana bakmaz. Çirkinsin diye değil, fazla tutucu oldukları için. Her şeyde ölçülü olunması gerektiğini düşünüyorum. Zaten dinimiz de bunu emrediyor.
00 Yorumla
4 ayGüzel olan benim kalbimin iyi olması, ben ne kadar iyiyim ki karşımdakini mükemmel istiyorum, kalbim ve vicdanın bağlantılıysa yolum iyi yönde ilerliyodur.
00 Yorumla
4 ayO da zor be, en baştan kurulumu sana kalıyor onun da 😪
26 Yorumla- 4 ay
Kurulum yapıp teslim eden firmalar var ama boşuna ücret ödeyecek shs
- 4 ay
İşte ona da virüs girmiş olabilir güven olmuyor 😪
- 4 ay
Antivirüs ile taratmadan bişey takmamak lazım bulaşmasın diye 🙄
- 4 ay
Evet sıkıntı 😪 yine başa döndük 😄😄😄
- 4 ay
Aynen o yüzden hazır kurulmuş almak lazım dimi 😂
- 4 ay
Kurulumu sen mi yaptın aldığında seninkini 😪
Gizli Üye(18-24)4 ayHepsi pertlemis ama ben bi tane buldum gibi bakalimm ahhaahajaj
20 YorumlaDüzgün, tertemiz, karşısındakine zarar vermemiş, yalan söylememiş birini bulun da sonra böyle şeyler ararsınız.
00 Yorumla
4 ayNormal de bakirdim ama bi kez milli oldum güya gir çık yaptım da ne öpülme ne bakışma vardı bence jelatin açılmış sayılmaz duygu yoksa aldatma da yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 00 Yorumla
4 ayÇok var da, erkek olarak görülmedikleri ve bilhassa bazı kadınlar tarafından dışlandıkları için kendilerini geri çektiler. İyi de yaptılar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayBenim bir arkadaşım öyle ama paketi eline alıp bakan oldu, faturasız ürün açmak yasak deyince geri bıraktı 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ayEğer sen de öyle isen senin gibi olanı istemeye hakkın var
02 Yorumla- 4 ay
Evet
- 4 ay
👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Çok var. Elinizi çabuk tutun, jelatinleri söken sökene.
0 km yim, 0 kokusu üzerinde, özel seri...00 YorumlaYorumlara baktım da, neden bu kadar bu konuda da umutsuzsunuz? Bizler den hâlâ varlar , ümitsiz olmayın bu konuda da
00 YorumlaErkek askerde 18 de basliyor arkada ortamında buluyor esc sevdalısı hepsi biz size kolay kolay yetişemeyiz.
01 Yorumla- 4 ay
Harbi bu zamanda zor aile istedigi kadar iyi yetiştirsin ortam kotüyse yapan yapıyo
Yok öyle biri hepsi kerhane olmuş üstlerinden geçen geçene
10 Yorumla
4 ayErkekler yalnızca arabalarındaki jelatini sökmek istemez
10 Yorumla
4 ayHiçbir konuda deneyimsiz olmak iyi değildir kadın erkek herkes için geçerli
10 YorumlaYaw bunu diyen erkek çok fazla kızla yatmıştır ondan böyle bir kız istiyor artık anlayın ya
00 Yorumlasizi bilmem ben aldığımda jelatini açılmamıştı :D
00 Yorumla
4 ayVar öyle biri ama sen öyle misin yanlış anlama bak. remisin demiyorum
00 YorumlaMümkün Allah herkese aynısından Birtane nasip etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBakire kadın bulmak çok daha zor erkeği bulursun çünkü erkeklerin yüzde 20 Şi anca aktif cinsellik hayatı vardır kadınların daha fazla çünkü her istediğinde bulabiliyorlar erkekler öyle değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayBen varım ama tavsiye edilen tüketim tarihim geçti😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
4 aybulursan bana da haber ver kanka ben bulamıyorum iffetini koruyan
01 Yorumla- 4 ay
İffetini korumak kadının görevidir
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öncelikle öyle birini isterken sende öyle olmalısın
00 YorumlaSanki istiyorsunuz gerçekten sadece lafta kalır
00 Yorumla
4 ayMümkün o da ya kadın düşmanıdır ya hayatına birini istemiyordur ya da psikolojik sorunları vardır
00 Yorumla- Devamını Gör (216)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat