+1 yılŞu senin yazdığın benim başıma geliyor desem 'yürü git lan' dersin değilmi?
Görsellikle bence hiç ilgisi yok zaten yakışıklı olan bir şahıs değilim ama özellikle beni bulan bayanlar içlerinde ki sapık ruhu zaptedemedikleri için geldiğini görüyorum. Daha 3 günde neler neler... Ve kullanılan cümle şu. 'Ben senden etkilendim ilk defa sana bu şekilde yaklaşıyorum' Benim ne elimi tutmuş, Ne yüzümü görmüş, Ne bir anımız olmuş... Ne oluyoruz yani? Daha 3 günde yanıp tutuşuyorsa bir insan o ilişkide hayır, alamet beklersen bir noksanlık vardır yani sende. Beyfendi erkek ve hanımefendi bayan zor zor.. Sapık ruh iyice terbiye edilmeli her iki tarafta..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bir erkeğin nasıl birsey olduğunu merak ediyorsan takip ettiği yazar veya haşır neşir olduğu arkadaş cevresini biraz öğren. gerçi bu zamanda bırak iffet abidesi yapacak kitap takip edeni normal klasikleri bile okuyan nadirdir, o yüzden arkadaşlarını öğrensen onunda daha ilişki başında nasıl bir düşüncede olduğunu anlarsın kanaatimce
00 Yorumla
Aklıma bakire kız kaldı mı sorusunu getirdin. Erkeklerde bunu soruyorlar ya... Ya niye bütün erkekler sapık olsun. Saçmalama:)
Öyle kolay kolay tanışma gerçekten çok etkilenmişsen konuş. Ufak bir etkilenmeden konuşursa evlenene kadar oooo.10 kişi ne ya:) Sağlam adımlar at. Üzülme. Çok düşünerek yaşa anı yaşama. Umarım düzgün biriyle karşılaşırsın:)21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Ahah... Sadece karikatürlerde, filmlerde olmuyor muydu ya o tipler?
Öncelikle sorunun cevabını vereyim; var.
Sonra da söyleyeyim ki, hep yanlış insanların çevresinde olmuşsun sanırım, dikkat etmekte fayda var...02 Yorumla
Soran+1 yıl...
Boylelerine sık rastlaman iyi birsey tabi, sonra benim gibilerin numarasi kalmiyor. :)
Hersey bir yana, erkekler icin de boyle dusunmek soz konusu oluyor kizlar hakkinda..02 Yorumla
Soran+1 yıl...
+1 yılZamanını bekle bence illa düzgünü denk gelir sana sonuçta herkesin kaderine yazılan biri vardır illaki
02 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
- +1 yıl
Sen kalbini temiz tut inan yaradan çıkarır elbet senin karşına da iyi birini
+1 yılHahaha. bende aynı şeyi kızlar için düşünüyorum. Kaç erkekte fotoğraf albümleri var diye , düşünmeden edemiyorum. :) nerede cinsi var bizleri bulur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilwmwyiz :)
- +1 yıl
Malesef :) :)
sorun sendedir, mesela bana karsimda ki kiz acik kapi birakmasin asla cinsellige girmem, nabza gore şerbet veririm, demek ki senden o tarz konuşmanin cesaretini almiş ki öyle konuşabilmiş, ya da fazla yüz veriyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılIkisi de değil
ah internet ah diyorum :) ben İnternette evlenmek için arayışta olanı görmedim. iyi anlaşır iyi arkadaş dost olursun ama cinsellik ilişkiyi besleyen en normal olgudur. cinsellik yoksada birlikte sosyal faaliyet olur. çok takılma ;)
00 Yorumla
+1 yılsapıklıktan kastınız cinsellikmi bilmem ama yani ilişkide cinsellik olmasın mı hepimiz kanlı canlı yaşayan insanlarız ve cinsellikte gayet normal bişey
04 Yorumla
Soran+1 yılGayet normal de 5-10 gün sonra konuyu açmalari niyetlerini bwlli etmiyor m
- +1 yıl
bunu bilemem o kişinin yapısına ve ne düşündüne bağlı olarak değişir
Soran+1 yılHepsi ayni ama
- +1 yıl
demekki sana denk gelenlerde bir sorun var
Siz sapık ya da azgın erkeklerden biz de kasar ya da oynak kızlardan sıkıldık , bir denk gelemedik ya
112 Yorumla
Soran+1 yılAynn ya tanişalim. biz :DD
Soran+1 yıl:-)
Soran+1 yılYa sende sapık çikarsan :D
Soran+1 yılHmmm :D
Soran+1 yılDünyada en değerli şey zaman değil midir :)
Soran+1 yılBirdaha ayni hatayi yapmak istemiyorum :)
+1 yılVar olmaz mi sana denk gelmemis. Onlar in ne düşündüğü belli olmus zaten... sevgiyle yaklasan böyle mi sozler söyler.
02 Yorumla
Soran+1 yılOkadar kişi içinden hep sapik mi denk gelmiş
- +1 yıl
Valla oyle denk gelmis. Sen ne kadar olumlu düşünürsen iyi düşünürsen karsina hep kötü düşüncede olanlar çıkıyor. Bana da hep böyleleri denk geliyor. Bende kötü düşüncede olanlari hayatimdan cikariyorum. Iyisini bulana kadar devam...
- Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılGeneli öyle maalesef bak burada kendi düşüncelerimi anlatmak istedim www.kizlarsoruyor.com/.../a12336-bence-kadinin-istedigi
00 Yorumla
+1 yılYa mesajlaşma saatine dikkat et bence saatle ilgili problem olabilir :) sabah 9da mesajlaşin bakalım hiç oluyor mu onlar :)
010 Yorumla
Soran+1 yılGeceleri de azmasinlar ya :D
- +1 yıl
Ya haksız değilsin ama Baykuş gibi düşün :) gece gözlere perde iniyor :) sen cevap verme üstünde ne varsa var birak çatlasin :))
Soran+1 yılGece de normal konuşmak istiyorumm ama
- +1 yıl
O zaman şartlarıni baştan söyle ama pek uyacaklarini sanmıyorum :) ama öyle konuşan kızlar da yok değil
Soran+1 yılBaştan cinsellik konuyu açma mi diyeyim yani
- +1 yıl
Yok canm ne gerek var sadece senle öyle konularda konuşamayacagini belli et o mesafeyi koy söyleyerek olmaz tavırların etkili olur yüz bulmayan erkek böyle bişeye yanasamaz
Soran+1 yılHmmm nasil koyiyim ki tavrimi baştan birden bire aciyorlar konuyu
- +1 yıl
Ya tanıştığın insanla aranda bir mesafe koy mutlaka ulaşılması kolay biri gibi görünme bence sendrn cesaret aliyorlar istemeyerekte olsa yumuşak bir tavrin yansıyo demekki karşı tarafa
Soran+1 yılSenin dediğin gibi istemiyerek oluyor...
- +1 yıl
Bunları yaşayan bir arkadasim daha vardı
+1 yıl10 . erkek olunca üzerinde bilimsel olarak çalışmış tez haline getirmiş.
Sapık olmayan erkek var tabi.00 Yorumla
+1 yılSapıklar daha atik oluyor sanırım ondan onlarla muhatap oluyon hep sanırım :) sakin olanlar laf yapamıyor gibi.
00 Yorumla
+1 yılAhh Nerede O Eski sapıklar.
Nerede O "telefona ufle" diyen sapiklar:/11 Yorumla
Soran+1 yılHa ha
+1 yılEtkı olmadan tepkı doğmaz. Erkkler sehvetıne yenık dusen nadır turdur ya adam edeceksın becerebılırsen ya da sen kuzu olacaksın karakterını kaybetmeden şuttt kafaya takma
00 Yorumla
+1 yılvar tabi sapık olmayan:D ben mesela :D yanlış erkek seçiyosun o zaman netten tanışma reelde tanışırsan daha az rastlarsın herhalde
04 Yorumla
Soran+1 yılReelden tanişip nomu veriyorum zaten
- +1 yıl
hm o zaman sen İstanbul İzmir Ankara gibi büyük şehirdesin değilmi? bildimmi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
kalabalık şehirde her tülü insan fazla olduğu için normal yani :D
+1 yılSanki doğru düzgün kız varmış da doğru düzgün erkek kalmadı diyorsun
10 Yorumla
+1 yılburayı amaç değil de araç olarak kullanan erkekler çok
07 Yorumla
Soran+1 yılReelde tanişiyorum ben
- +1 yıl
çok samimi biriysen bu sana olumsuzluklar olarak geri dönüyordur
Soran+1 yılDegilim aslinda pek
- +1 yıl
giyiniş tarzından dolayı da olabilir mesela
Soran+1 yılSade giyiyorum.
- +1 yıl
o zaman bahtın kara
Soran+1 yıl:-(
+1 yılulan millet kullanır atar bunların bokunu biz çekeriz... ne yaptık size * da herkesi bir ettiniz...
00 YorumlaYa bizde hormon yok ya da bu hıyarlar da hormonunu kontrol edebilecek bir beyin yok.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılvar ben tipimden anlaşıldığı üzere efendilikte doktora yaptım
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm tipdenbelli olmiyor işte
- +1 yıl
melek yüzlü şeytnlarda var doğru söylüyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen varim ama bende usengecim dedigin konulara gelmem en az 3 yilimizi alir :)
08 Yorumla
Soran+1 yılNe iyi :)
Cevap sahibi+1 yılİyiligimden degil usengecligimden oyle yansiyor iste :)
Soran+1 yılHer erkegin icin de vardir 3 yil sknra acmasi en iyisi
Cevap sahibi+1 yılHaci bende cok usengecim ya bir arkadasimin acil ara mesajindan 3 gun sonra aramis insanim. Tlf cogu zaman ucak modunda calmasinda acmayayim diye :)
Soran+1 yılSeninle tanişalim biz :DD
Cevap sahibi+1 yıl1bucuk yildir bu sitedeyim hala bir kizla tanismadim. Kimseye mesaj atmadim :d
Soran+1 yılHahah
Cevap sahibi+1 yılNeyse bu gece cok takildim. Ben kacar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşey cinsellik değil. Cinsellik sadece evlilikte olur şahsımca.
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi dusunen pek erkek yok
Cevap sahibi+1 yılİllaki vardır. Paraya, cinsellige ve güzelliğe önem vermeyen illaki vardır.
Soran+1 yılHiçç sanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBir gün çıkar karşına umarım. Hayatında başarılar dilerim. :)
Soran+1 yılTeşekkür :)
Sana hep böyle denk gelmiş dostum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kere de sapik olmayan denk gelmedi
+1 yılSendeki şanssızlık sana öyle denk gelmiş
07 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Belki herşeyi iyi niyetli Karşılama yerine geldiğinde sert davran karşındakide davranışlarına dikkat etsin böylece biraz iyi niyetini suistimal etmiş olabilirler
Soran+1 yılBende sorun diyorsun
- +1 yıl
Yanlış anladın iyi niyette değil problem bizim milletimiz iyi niyeti yanlış algılıyor öyle yani :) sorun sende değil ama bu ülkede sende
Soran+1 yılSorun bende değil ama bu ulkede bende hmmm :D
- +1 yıl
:D umarım bundan sonra tanışacağım kişi Sapık çıkmaz ama sendede şans olduğu söylenemez 10 da 10 yapmışsın helâlin var :)
Soran+1 yılInşallah :D
her erkeğe numara verilmez
02 Yorumla
SoranHer erkeğe vermiyorum zaten
Var tabi genelleeme yaparsan sapık çok haklisin
02 Yorumla
SoranBir tane sapık olmayan denk gelsin :(
Kişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı. beynini bacak arasında taşıyan tipler...
10 Yorumla
+1 yılsenden kaynaklı olabilir davranışlarından
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmiyorum
- +1 yıl
ateşlisin demiyorum aceleci olabilirsin ve kısa zamanda karşındakini kendin gibi görüp fazla erken samimi oluyor olabilirsin diyorum (iyi niyetli) olarak
Soran+1 yılHmmmm ola bilir
- +1 yıl
erkekler sürekli fırsat arar verme o fırsatı bir adım geriden gel emin adımlarla
+1 yılNumarani ver tanisalim ;)
02 Yorumla
SoranHa ha
- +1 yıl
Bu arada üzerinde ne var ;)))
+1 yılSapık olmayan kadın kaldı mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler aziyor kadinlari
- +1 yıl
Kadınlar azdırıyor olmasın?
Sen azmış kadın nasıl olur bilir misin?
+1 yılHayırlı sını bulmanı dilerim
00 Yorumla
+1 yılKaldıda onlarda fazla ortatılıkta gözükmüyor :/
00 Yorumla
+1 yılKaldı tabiki sana denk gelmemiştir kanki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılBen daha kimseden numara almadım vermedim de
06 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim isteyince olmaz diyemiyorum
- +1 yıl
Neden istiyor ya da istediyse güvenmen için ne yaptı sen de veriyorsun
Soran+1 yılIyi anlaşiyoruz zeki olmasi ve esprileri etkiliyor sonra veriyoeum işte
- +1 yıl
Bunlar başka şeyler ben de burada çok kişiyle konuştum burada çok samimi biri de vardı numara verecektim ancak hesabını kapatıp gitti
Soran+1 yılReelde tanişiyoruz biz ama çok fark va rarada
- +1 yıl
Hm ben isterdim görüşelim ama olmadı ben kimseyi kandırmamak için resim bile koymuyorum günümüzde insanların duygularıyla çok oynuyorlar
Hic uzerinde ne var diye sormam ben :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sacma bir soru :D
benim böyle huyum yoktur
00 YorumlaVar var olmasinada binde bir ;)
00 Yorumlaİnş çıkar ama o... Çocuğu çok artık bu hytta
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiri zile bastı... Pardon yaş sorunsalı :(
00 Yorumla
+1 yılBen varım.
00 Yorumla
+1 yılYolk kalmadı arama
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorumm
Var ben
00 Yorumla
+1 yılilginç (: