Bu sorum daha çok erkeklere?

Sevgilimle 2 yıldır sevgiliyiz üniversite de tanışıp sevgili olduk 8 aydir da üniversite bittiği için uzak mesafeyiz 2 ayda bir geliyor ailemle de tanıştı.8 aydir görüntülü konuşacağımız zaman genelde aile evi oldugu icin bi yoğunluğu oluyor ve çalışıyor Şu an eve gelince yorgun oluyor uyuyor ya da ev müsait olmuyor kendi odasi yok kardeşiyle kalıyor beni arayamıyor yani en hafta 1 kez görüntülü konuşuyoruz sadece bazen bu üzüyor 2 3 hafta oluyor yatılı misafirleri oluyor vs. bundan şikayetçi olduğumda bu bahaneleri sunuyor diyorum 10 dk arabaya cik dışarı ara ya da 10 dk kapıya cik bu bi bahane olamaz her gun değil arada bir bari diyorum araya mesafe giriyor çünkü fazla hepsinde haklisin askim diyor değişen bir şey yok ve benle konuşurken hep uykusu oluyor bi sureden sonra yatıyor beni anlamamaya başlıyor sinirleniyorum doğal olarak yazın calismadigi zamanlar bile erkenden uyuyaliyordu genelde arayınca da uyuklardi artik soylenmiyorum da biraz da o istekli olsun diye bende bahane buluyorum ev müsait değil falan diye sizce hakli mi yani seven erkek bi yolunu bulmaz mi?
Bu sorum daha çok erkeklere?