Kafamı karıştıran bir olay var ve içinden çıkamıyorum. Bana yardım ederseniz çok mutlu olurum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu yaşta neden kafanızı karıştırıyorsunuz. Yardımcı oluruz inşallah
Şöyle ki, 2 aydır konuştuğum biri vardı. Çok güldüğüm, eğlendiğim biriydi. Kısa bir süre önce bana, "10 gün önce tanıştığım bir kız arkadaşım var" dedi. Ben de mutluluklar dileyip ona veda ettim. Daha sonra, tamamen içimdeki insan sevgisinden dolayı doğum gününü kutladım. 5 gün sonra da bana, "Özel numaradan biri aradı. Sesini sana benzettim, yazayım dedim" diye mesaj attı. Cevap verdim ve konuşma bitti. Daha sonra yeni yılını kutladım, o da benimkini kutladı. Sonra da konuşmadık. Dün de hikayeme yanıt verdi. Ne yapmaya çalışıyor?
Öncelikle bu tip karakter güvenilir değil. Lafımın sonunda noktayı koyacağım. En çok kızdığım davranıştır.
Öncelikle sen hiç kimseye, kimsenin sevgisine muhtaç değilsin bunu bil. Sadece seni yokluyor, merak uyandırmaya çalışıyor. Senin arayacağını bildiği için seni kullanıyor. Onun derdi gönül eylendirmek. Senin sevgini yüreğinde ya da sırtında taşıyacak kadar Karakteri onuru yok. Tamamen Çakallık peşinde. Onun derdi sadece zaman geçirmek. Sevgi değil. Bırak onu hayatından çıkar. Önemseme, kendini bir şey sanmasın. Kahrolan, üzülen, mağdur olan sen olursun. İnsan sevdiğine kapris yapmaz. Onu yüreğinde taşır, el üstünde tutar, gönlünün sultanı başının tacı yapar. Bunun yaptığı insanlık değil Karaktersizliktir.
Çıksın o zaman hayatımdan. 😅
Sen yazmadığın sürece senin hayatına giremez zaten.
O beni ister cepte görsün ister görmesin. Benim için çok şey değişti. Bunu zamanla ve beni kaybetmiş olduğunda anlayacak.
Orası başka. Herkesin bir pişmanlığı olur. Önemli olan senin böyle bir hataya tekrar düşmemen
Bu kadar olur. İnstagram'da birbirlerini takipten çıkmışlar. 😂 Bu durum ayrılık demek mi oluyor bilmiyorum ama.
Ben daha yeni Instagram kurdum. Yani inan takip olayı bana göre kişinin niyetine göre değişir derim Yani ilişki durumu bittiği anlamına gelir mi bilmiyorum.
Başka nasıl bir sebep olabilir ki?
olay nedir anlat belki yardımcı olurum..
Şöyle ki, 2 aydır konuştuğum biri vardı. Çok güldüğüm, eğlendiğim biriydi. Kısa bir süre önce bana, "10 gün önce tanıştığım bir kız arkadaşım var" dedi. Ben de mutluluklar dileyip ona veda ettim. Daha sonra, tamamen içimdeki insan sevgisinden dolayı doğum gününü kutladım. 5 gün sonra da bana, "Özel numaradan biri aradı. Sesini sana benzettim, yazayım dedim" diye mesaj attı. Cevap verdim ve konuşma bitti. Daha sonra yeni yılını kutladım, o da benimkini kutladı. Sonra da konuşmadık. Dün de hikayeme yanıt verdi. Ne yapmaya çalışıyor?
ara ara seni yokluyor bir kenarda dursun diyor
Ve bunu ona cevap verip vermememden anlıyor, öyle mi?
kusura bakma ama sana bir göz kırpıyor sende hemen cevap verirsen bu anlama geliyor... yani seni tamamen silmiyor arada yem atıyor dursun burada diyor bencee
Ama bu ona hiçbir şey kazandırmaz ki. Benden giden bir şey yok sonuçta.
kazandırır çünkü sana birazcık daha sıcak davransa sen hemen tav olacaksında ondan
O öyle sanıyor. Denerse görecektir zaten.
iyi bakalım
Son soru, bu hep böyle yazmaya ya da iletişimde olmaya devam eder mi?
sen cevap verdikçe devam eder
😂😂Çok güldürüyor ya.
neden?
Baksana olaya. 10 günde bir kadınla sevgili olup üstüne ayrılık yaşayıp sonra barışan, önceki konuştuğu kadına da yazmadan duramayan, ne istediğini bilmeyen bir adam. 😂
yaniii biraz öyle... birazda bir orada bir başka yerde moduu
Genel konuşmak istemiyorum ama neden bir kişi yetmiyor size?
yani bunu burdan nasıl cevaplasam ki?
Cevaplarsın Cevaplarsın 😂
:))) hayırr
Hadi ama, sanki evrenin sırrını anlatacaksın. 😂 Neden yapıyorsunuz bunu? Sonra bir de pişman olup geri geliyorsunuz, sebebi ne? 😂
temelde yatan belli başlı sebepleri var erkeklerin böyle olmasının sebebbi.. yani daha fazla dişi istemesi.. evrimsel süreçle alakalı ve içgüdüsel gelen ve genleri daha fazla bireye aktarmak... ama işte insan oğlu tek eşlilik olduğu zaman bu iç güdüsel dürtüleri kontrol etmek lazım ama bazıları kontrol edemiyor... biraz bilimsel oldu ama kibar bir dille böyle
Ben anladım 😂😂ama bu, yaptığınızı haklı göstermek için bir sebep değil.
kesinlikle değil
En azından kabul eden birileri hala var.
kabul etmemek olmaz ki
Etmeyenler var ama.
var evet ama bunu desteklemenin adı başka birşey
Her geçen gün insanlara biraz daha güvenmiyorum, çok yazık.
zaten şüpheylen yaklaşmak lazım
En iyisi, yaklaşmamak.
insanlara mı?
Evet
doğru aslında..:)))
O yüzden, deryaya yakın, dünyadan uzak bir yer bulmak gerek.
varsa gitmek lazımmm
Bu kadar olur. İnstagram'da birbirlerini takipten çıkmışlar. 😂
:)))
Ne dersem, ne hissedersem çıkıyor. Korkuyorum ben. 😂 Bu durum ayrılık demek mi oluyor bilmiyorum ama.
demekki hislerin kuvvetli
elbette bildiğimiz bir konuysa yardımcı olalım
kafandaki soruların cevabını bizden değil ancak ondan alırsın. Bence direk ona sor
Hayatta sormam. 😅
o zaman yapacak bir şey yok :D
Bir insan ancak bu kadar bilemez ne istediğini.
Soruya yazabilirdiniz sorununuzu.
Kesin bilemeyiz elbette, ama senden ayrıl kaldığına pişman olmuş olabilir, o kişiyle arası bozuk olabilir eğer seninle arasını düzeltip sana dönmeye çalışıyor olabilir.
Oysa giderken pek de öyle değildi. Kendisi bana zor bir kadınsın demişti. Kolayı bulunca zorla uğraşmak istemedi tabi. Kolay kolay hayatıma birini almayacağımı bildiği için istediği kadınla istediğini yaşayıp kürkçü dükkanına geri döneceğini düşünüyor bence.
Zira, 10 günde sevgili olan kadından da adam da pek bir şey olmaz.
Yanlış anlamayın, ama sevgili olmak için süre pek te önemli değil açıkçası.
Bu çağ insanı öyle düşünüyor, doğru.
Çağ ile alakası yok.
Benim yaşıtlarım 2 gün sevgili kalıp ayrılan insanlarla dolu. Ona rağmen ben uzun ilişki insanıyım.
Ben de öyleyim ama dünyayı biz kurtaramayız, değil mi? 😉Eğer o da öyle olsa, bana yazmaz.
Sohbeti bitirin ve engelleyin rahatsız oluyorsanız.
Buna gerek yok. Onun in bunu bile yapmayacağım.
İçin*
Tüm içtenliğimle yardımcı olmaya çalışacağım..
Salla gitsin böyle biri seni mutsuz etmez..
Mutlu etmez mutsuz eder diyecektim
Ben sadece neden yaptığını anlamıyorum.
Nedir soru sor bakalım
Sana Kaymaya Çalışıyor gibime geldi
Sevgilisi var ama? 🙄Üstelik arkadaşıyla sevgilisi takipleşiyor.
Senin içinden geçiyormu onunla olmak
Yalan söyleyemem geçiyordu, hatta çok geçiyordu. Ama şimdi kafam çok karışık.
Evde yanlız olduğunda konum at ve sadece yanlızım yaz :) bak ışınlanma bulmazsa namerdim
Tövbe ya 😂 😂 yanlış yere focuslanıyorsun. 😂
Buyur bakalım
Muhtemelen diğer vatandaşla yollar ayrılmış olabilir.
Hala takipteler, bilmiyorum.
Öncelikle bu tip karakter güvenilir değil. Lafımın sonunda noktayı koyacağım. En çok kızdığım davranıştır.
Öncelikle sen hiç kimseye, kimsenin sevgisine muhtaç değilsin bunu bil. Sadece seni yokluyor, merak uyandırmaya çalışıyor. Senin arayacağını bildiği için seni kullanıyor. Onun derdi gönül eylendirmek. Senin sevgini yüreğinde ya da sırtında taşıyacak kadar Karakteri onuru yok. Tamamen Çakallık peşinde. Onun derdi sadece zaman geçirmek. Sevgi değil. Bırak onu hayatından çıkar. Önemseme, kendini bir şey sanmasın. Kahrolan, üzülen, mağdur olan sen olursun. İnsan sevdiğine kapris yapmaz. Onu yüreğinde taşır, el üstünde tutar, gönlünün sultanı başının tacı yapar. Bunun yaptığı insanlık değil Karaktersizliktir.
Tamam konuşmayı kesebilirsin, yazmak zorunda değilsin ya da hikayene attığı cevaba cevap vermek zorunda değilsin, iletişimi kes gitsin boşver.
Kusura bakma yanlış yere yazdım
Bana verdiği bir zarar ya da başka bir şey yok aslında. Ona zaman da harcamıyorum. Kimsenin günahını almak istemem ama 10 günde sevgili olan kadından da adam da pek bir şey olmaz. Kendisi söylemişti bana zor kadınsın diye. Kolay olanı bulunca benimle uğraşmak istememiş olabilir. Benim de kolay kolay hayatıma birini almayacağımı bildiği için istediği kadınla istediğini yaşayıp kürkçü dükkanına geri döneceğini düşünüyor bence. Yazmak için bahane üretmeler, hikayeye yanıt vermeler bunun için.
Evet öyle hissediliyor buradan da, dükkan kapalı yazısını as gitsin :D
İntikam ya en sevdiğim. 😅
Haha sallamaya değmez bu gönül işleri boş ver :D
sorr
senin alakayı kesmen lazım..
ayakbağı olunmamalı..
Ben nasıl engel olurum ki ona?
kendine engel oll
bitmiş bir halde iken
ona yoll vermişsin
bir daha yazmamalıydın..
Herhangi bir amaçla yazmadım ki. Doğum günü kutlaması en nihayetinde.
onun herhangi bir amacı warmı
oda sen gibi..
Ayrıldığımız nokta şu. Onun bir ilişkisi var.
ayrılmanızın sebebini biliyorum..
o yüzden sen uzak dur..
Ayrılık derken öyle değil. 😂 Yani, onunla benim aramdaki fark.
sen düzgün sewdin,
o düzgün sevemedi..
Sevmedim ama sevebileceğim bir adam demiştim. Fakat, şimdi alnıma eş olarak yazılsa bile asla onun olmam.
okey iyi diyorsun..
maşallah sana, bozma duruşunu..
Nedir
Birsey yapmaya çalışmıyor iletişim kuruyor ama farklı amaçlarını bilemem değişir erkek bu
Aradan zaman geçtikçe yazarak iletişim kurmak pek mantıklı değil gibi.
İtiraf edeyim yapıyoruz bunu bende yapıyorum
Sonra böyle belirsizğe sürükleniyor insanlar işte 😂
Iki tarafta hep birbirini anlamaya çalışıyor ve yoruyor
Neymiş
Dinliyorum anlat
Ederim
Umrunda değilsin elde tutmak istediği sıkıldığında yazdığı sıradan birisin
Onun benim umrumda olduğunu da bilseydim keşke. 😂 Ayrıca, yazacak birini arıyorsa sevgilisi var. 😂
Dinliyorumm😇
Buyrun
Şöyle ki, 2 aydır konuştuğum biri vardı. Çok güldüğüm, eğlendiğim biriydi. Kısa bir süre önce bana, "10 gün önce tanıştığım bir kız arkadaşım var" dedi. Ben de mutluluklar dileyip ona veda ettim. Daha sonra, tamamen içimdeki insan sevgisinden dolayı doğum gününü kutladım. 5 gün sonra da bana, "Özel numaradan biri aradı. Sesini sana benzettim, yazayım dedim" diye mesaj attı. Cevap verdim ve konuşma bitti. Daha sonra yeni yılını kutladım, o da benimkini kutladı. Sonra da konuşmadık. Dün de hikayeme yanıt verdi. Ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Size geri dönmek istiyor
Ama sevgilisi var ve hatta arkadaşıyla bile tanıştırmış sanırım birbirlerini takip ediyorlar çünkü.
Ne senden ne ondan vazgeçemiyor
Öyle bir dünya yok ki ama.
Onun için var
O nedenle
Tavrınızı koyun
Tavrım net. Her ne kadar yanlış anlasa da.
zamanla anlar
Zamanla ne kaybettiğini de anlar. :))