Hoşlandığım çocuk sürekli bana bakıyor ama başka kızla da konuşuyor, ona yazıp hesap sormalı mıyım yoksa boşuna mı umutlanıyorum?

Merhaba

Ben birinden hoşlanıyorum ama o bunu bilmiyor ilk başlarda onun da benden hoşlandığını düşünüyordum ama artık emin değilim size en başından anlatıcam bana yardımcı olursanız sevinirim. Ben liseye gidiyorum son sınıfım yks senem bu yıl biraz zorlu geçiyor sürekli ders çalışmak vesaire neyse o senenin başlarında geldi okulumuza denemede birinci olmuştu Ben de merak ettim kim bu çocuk diye falan ama oyle kaldı yanı tanımam etmem napıcam. sonra bir gün bız kız arkadaşlarımla falan bizim sınıfın önünde konuşurduk sonra baktım o hep bana bakıyordu Allah Allah dedım sonrakı teneffüslerde de hep bana bakıyordu o gün okul cıkısında da ben bır sokak kullanıyorum 4 senedır hep okula o sokaktan gıdıp geliyorum baktım o da benle geliyor evı o sokaktaymış biz hep böyle ondan sonra bakışıyoruz kapıda falan sonra yürüyoruz giderken ama hiç konuşmuyoruz hatta o benden önce ulaşırdı sokağa dururdu benı görünce benım yanımdan yürümeye baslardı oyle oyle hoşlanmaya başladım onun da benden hoşlandığını dusundum sonra bır arkadaşımdan bir gün numarasını buldum yazdım ona selam dedım ıste sen nasıl ders çalışıyorsun vesaire dedım cevapladı sonra yine yazdım sınav haftamızdı sınav konularını bilmiyordum ondan rica ettim verdı ama hep ben yazıyordum o cevaplıyordu hıc o soru sormuyordu "hm, evt sor , tm iyi akşamlar" gibi cevaplar veriyordu sonra bır gün arkadaşım geldı onun baska sınıftan konuştuğu bırısı varmış öyle soyledi İlk önce ınanmadım çünkü hep bana bakıyordu beraber yürüyorduk ortak arkadaşımla konuşuyordu hatta bır kere sınıfıma geldı böyle bana baktı bir sure sonra gitti ortak arkadaşımız bana niye sana oyle baktı dedı şimdi de cok kararsızım onu da diğer kızla gördüm bahçede dolastıklarını gördüm ıcıme böyle boşluk oturdu ben bunu İlk defa yasadım garipti şimdı de yazsam mı sizce ona direk sorsam mı niye böyle yapıyorsun diye yoksa öylece bıraksam mı. madem Baska kızla konuşuyor neden bana baktı oyle yanı hadı tesadufdur gozun falan carpar ama hergun mu olur hep mı olur ne yapayım ne yapmalıyım herkese sordum ama emin olamıyorum yardımcı olur musunuz bir de 15 tatil de geliyor okulda soramam ona

Hoşlandığım çocuk sürekli bana bakıyor ama başka kızla da konuşuyor, ona yazıp hesap sormalı mıyım yoksa boşuna mı umutlanıyorum?