Hoşlandığım çocuk başkasıyla çıkıyor ve galiba o da benden hoşlanıyor. Ne yapabilirim?

2 senedır hoslandıgım bı cocuk var ve oda benden hoslanıyodu galıba... tatılde baska bı kızla cıktıgını ogrendım ama okulların acılmasına dogru ayrılmışlar kızın ablası ogrenmıs... okul açıldıgı zmn hep etrafımda dolandı bızım sınıflarımız ayrı.. okulda hıc yuzyuze konusmadık ıkımızde cok utangacız... ama tt den yazısıyoduk... kızla ayrıldıgından berı hem benım etrafımda dolanıp bana ümit verdi (arkadasım bıle demıstı bu cocuk senden hoslanıyo galıba) ama ex ini kıskandırmak için şimdide baskasıyla sevgılı oldu belkıde benı kıskandırmak ıcındır bılmıyoruma ama ben onu unuttum artık... ben baska bı kızla sevgılı olduguna degılde kendı saflıgıma aglıyorum... suratıma bakıp hafıf sırttıgında gozlerımın ıcıne baktıgında bende ona karsılık verıyodum ama Şu an yaptıgım mallıklardan dolayı okadar utanıyorumkı anlayamazsınız... şimdi ben ne yapayım?

Hoşlandığım çocuk başkasıyla çıkıyor ve galiba o da benden hoşlanıyor. Ne yapabilirim?