Sizden çok farklı yaşam tarzına sahip, geçmişi sorunlu biriyle aşk için devam edilir mi?

mesafe var tabiki hikayede.. ama bununla beraber aşılacak en kolay şeyde bu mesafe zaten.. çocuğun işi gücü yok doğru dürüst. lise terk. üç yıl iftira uğruna cezaevinde yatmış kız kardeşinin sülalesiyle kavgadan. annesi babası ayrı çok kopuk aile ilişkilerine sahip. milyon tane kadınla beraber olmuş. . kimseye aşık olmamış. içki sigara falan kullanmış şu an güncel olarak sadece sigarası var.32 yaşında. ben 26 yım yüksek lisans mezunuyum. içki sigara hayatımda içmedim. sadece bi tane beş yıllık ilişkim oldu ileri seviye bi şey yaşamadım bedenen. hiç yaşamadım. namaza başladık beraber beş ay önce tanıştığımız evrede. o sivasa geldi ben İstanbul'a gittim vakit geçirdik dualar ettik birbirimize. evlenmek istiyor benimle beni kullanmak gibi asla zorlama dayatma yapmıyor ben de seviyorum ama asla evlenemem mantıken ve buunu ona söylüyorum o da alıştı bu fikre zaten. hayatı boyunca ilk aşık olduğu kadınmışım. ben ilk kez aşık olmadım. hayatını değiştirmeye çalışıyor onu anlıyorum ama olamayız işte biliyorum. siz aşk için her şeyi yapar mısınız gözünüz kör mü o kadar ne yapsam daha iyi olur

Sizden çok farklı yaşam tarzına sahip, geçmişi sorunlu biriyle aşk için devam edilir mi?