O kişi de aynı şekilde benimkine bakabilir.
Ve daha önce madde kullanmış mi kullanmamış mı bunun testini yaptırmasını isterim aynı şekilde bende yaparım o testi.
O kişi de aynı şekilde benimkine bakabilir.
Ve daha önce madde kullanmış mi kullanmamış mı bunun testini yaptırmasını isterim aynı şekilde bende yaparım o testi.
Nüfus kayıt örneği de al. İki tane biyometrik fotoğraf. Ehliyet ve nüfus cüzdanı fotokopisi. Sağlık raporu. Herhangi bankadan bir de hesap açsın ise başlasın
:) o kişi benimkine bakabilirim benim için sorun yok. Kim hapishaneden çıkmış biri ile ilişki kurmak ister? Sevgili yoluna girmeden önce zaten o kişiyi tanayicam sinirli mi değil mi durumlara nasıl tepkiler veriyor hayata bakış açısı ne? Aile kuracak biri mi? İyi bir baba iyi eş olacak mı? İşinde gücünde mi?
Kendim memurum devlet memuruyum istediği kadar bakabilir telefonumu alıp gmail hesabımdan tut her şeye bakabilir sorun yok :) ilişki güven sonucu kurulur bakmak ayrı güven duyarak bakmak ayrıdir
Bu kadar şüpheyle evlenme sen ilişkiye de baslaman
Bence burada niyet çok önemli ama anlattığın şekli baya kontrolcü duruyor biraz 🥲 Sicil kaydı, medeni durum sorgulama falan karşılıklı ve açık iletişimle konuşulursa belki tolere edilebilir ama gizli gizli yapılırsa güven zedelenir.
Madde testi olayı da hassas, çoğu insan bunu ağır bulabilir. Travman mı var, geçmişte buna dair kötü bir deneyimin mi oldu? Bir tık detay yazarsan sana daha net yorum yapabilirim 💬💭
Travmam yok :) sadece düzgün kişiyi bulmak istiyorum.
Aaa o zaman çok normal geliyor bu isteklerin 🩷 Sadece üslubu yumuşat bence 😊✨
Cevap
4Cevap
valla bu devirde gayet doğal gelmeye başladı bu istekler her iki taraf içinde jsjsjsj
bence her iki taraf istemeli yani şu devirde cidden lazım
Senden hastane raporu isterse
Annen değil herkes:) ah ah istese de veririm sorun yok ama o sen gibi c₺hil değil
Ben sana hakaret etmedim neden kendinizde suç aramiyorsunuz sonuçta cahil mi 😄
nal tabi
Anlamadım
bak tabi
şu an konuştuğum biri var daha 1 ay oldu arkadaş ve sevgili gibiyiz benden hoşlandığını biliyorum çünkü ortak arkadaşımızdan o şekil aldı ve davranışları belli ediyor gayet çok iyi biri ama bazen böyle gözükmeye bilir tatlı bir dille anlatmıştım ona o da her şeye kabulum demişti.
net ol walla
Ayıp olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?