Sevgilimle ayrıldıktan 1 gün sonra yeni biriyle konuşmaya başlamak yanlış mı, hayatıma devam etmeli miyim?

fotoyu öne çıksın diye koydum.
fotoyu öne çıksın diye koydum.

biz daha önce ilişkimize ara vermiştik çok tartışıyoruz diye ama ikimizde barışacağımızı biliyorduk. Ve o dönem bitti biz barıştık ben sordum araya kimseyi almadın değil mi diye o da hayır tabii ki sana hep sadık kaldım dedi. Ben aşırı derecede sadıktım ondan başka hiçbir erkeği gözüm görmüyordu sanki tek o vardı. Geçen günü de instagramdan bir kız bana yazdı siz ne zaman barıştınız diye ve bana bazı ssler attı, ara verdiğimizde kızla konusmus flörtleşir gibi değil ama tanışmış. Şimdi ben sordum bana neden yalan söyledin hani kimseyle konuşmamıştın diye bana arkadaşım konuştu o mesajlari arkadaşım yazdı dedi. Ben de ayrıldım sonra bana yalvardı yapma seni cok seviyorum bitirme bu ilişkiyi saçma sebeplerden diye. ilişkimiz 1 yıllıktı ve ben yeni birilerile takipleşmeye başladım fakat kötü hissediyorum yaptığım şey köyü bir şey mi? Sonuçta hayatıma devam etmeliyim değil mi?

Sevgilimle ayrıldıktan 1 gün sonra yeni biriyle konuşmaya başlamak yanlış mı, hayatıma devam etmeli miyim?