ՏҽӀɑʍՏ
Hayatımıza birini alınca kısmet neden çoğalıyor¿ 🤦🏼♀️

Dilimizden anlayana..
ՏҽӀɑʍՏ
Hayatımıza birini alınca kısmet neden çoğalıyor¿ 🤦🏼♀️

Dilimizden anlayana..
Sevilen insanın enerjisi yükselir buda etrafında çekim gücü oluşturur. Bu yüzdendir sevgili ya da ilişki olmadığında da o enerjide olursak yine kısmet açılır dikkat çeken oluruz✨
Herhalde değişik bir aura yayıyoruz ama bu sadece 'aşk'lı ilişkilerde böyle
Kesinlikle çok doğru yorum 👏👏
Kadınlarda bunun olayı nedir bilemem şayet ilişkisi olsun veya olmasın erkek her türlü bakıyor, talep gösteriyor.
Ama ilişkisi olan erkeğe kadınların daha fazla düştüğü doğru. Bu da bence tamamen evrimsel psikolojiye ve kadınların sorumluluk sevmemesi durumlarına dayanıyor. Başka bir kadın tarafından tercih edilmiş erkek = kadınlar için otomatikman "tercih edilebilir erkek" algısı oluşturuyor. Bu da kısa yol demek yani o erkekle tanışıp onu tanıma ve iyi birisi olup olmadığını test etme sorumluluğu yok. Başka bir kadın bunu zaten yapmış bilinçaltı oluşuyor. Pek tabi, başkasının erkeğini elinden alma içgüdüsü de var bence kadınlarda ve bundan keyif alan çok kadın var :D Aşko kuşko gözükseler de kendi içlerinde yoğun bir "ben daha iyiyim" rekabeti mevcut. Bu daima "iyi erkek" seçmeye çalışma arzularından da anlaşılabiliyor. Birbirlerine "benimki seninkinden iyi" olayını kanıtlamaktan hoşlanıyorlar. Değişik :D
Bence bu bir şaka değil, hayatın garip bir ironisi. 😊
Bir ilişkiye girdiğinde insanın duruşu değişiyor; daha net, daha kendinden emin, daha “ben buradayım” diyen bir hâli oluyor. O güven, o sakinlik dışarıdan fark ediliyor. İnsanlar aslında kişiyi değil, o enerjiyi çekici buluyor.
Ama asıl mesele kısmet çoğalmıyor, sen görünür oluyorsun. Bekârken içindeki eksiklik hissiyle dolaşıyorsun, ilişkideyken ise tamamlanmış gibi… Ve bu hâl, bazılarına “ulaşılamaz ama cazip” geliyor.
Yani olay flört değil, enerji meselesi. Sadık olan için bu sadece gülümseten bir tesadüf, niyeti bozulan için ise sınav. Gerisi zaten kişinin karakteriyle ilgili.
Bir ilişkim olduğun da değilde, birisini sevdiğim de, beklediğim de aniden gökten erkek yağıyor sanki 🤦♀️. Tanrının insanı sınama şekli diye düşünüyorum. Gerçekten sevdiğine, sevgine sadık mısın diye görmek için.
Olabilir
Şu “ilişkiliyken açılan kısmet” olayı var ya, tesadüf değil bence 🌙✨
Biri hayatına girince enerjin değişiyor, bakışların yumuşuyor, özgüvenin artıyor, auranda “ben seçildim” hissi oluyor. İnsanlar da buna çekiliyor.
Bir de ulaşılmaz olan hep daha cazip gelir ya, egolar tetikleniyor biraz.
Burada asıl soru şu: Sen kalbini kime gerçekten açmak istiyorsun? Oraya odaklan. 🕯️💫
Biz seçilmeyiz, seçeriz 🤦🏼♀️
O hissi sevdim gizemli ruhum 😏♌ Enerjini sen seçiyorsun aslında 💫✨
Engellendin koçum
Cevap
87Cevap
Ben alacağımı almışım istediği kadar çoğalsınlar gözüm görmez.
Hey yavrum hey djd
Degil hep oyle olur iliskin olur adam indan olur sonra karsina daha iyileri cikar shdh
Daha iyileri çıkınca gelen az daha bekleseydim ölür müydüm pişmanlığı hahdaja
Hiç öyle bir gözlemim olmadı zira kapanmıyor kısmet 🤣
Maşallah shs
😂😂
Sınanıyoruz işte, yollamıyor yollamıyor yollamıyor derken bir anda 20 tane verip "aldatmazsan mutlu OLABİLİRSİN" mesajı veriyor, yalnız "olacaksın" değil haaa halen belli değil.
Hakikaten ya var öyle bişeler, tam birini seçtin seçiöen bir sürü seöenek yağmur gibi yağıyor🥳
Evet biri olduğunda sanki hepsi haberleşmiş gibi geliyorlar
İliskim varsa kimseyi görmez gözüm.
Yok yavru konu o değil ya
Oluyor dimi
Bunun bir mantıklı açıklaması var mı onu merak ediyorum sjdjs
😅😅 kaderimizin bir oyunu djdjs
İlişkim varken diğer tüm kadınlara hatta dişi sineklere bile kör olacağım için çok da umurumda değil sdjssj istediği kadar açılsın
Konu o değil :D konu şey: neden böyle oluyor djdj
Herkes de aynı değildir bence ablam :D sdjsj
İlişkin olunca görürsün
Olsun da o zaman bakarız sdfd
Ben de bakıcam djfj
Senin sevgilin oldu zaten benim hiç olmadı :// asdfdf
Ya hayır işte senin ilişkin olunca jddj
Ha olur. birde Senin gibi görümcesi olduğu için şanslı olacak sdjsj
Herhaldd yani
💚🤍
🫰
Galiba sevilince insanın çekim gücü artıyor gadası
Hatta biriyle ciddi bir yola girdiğim an etrafın bir anda kalabalıklaşması sanki hayatın bana yaptığı bir şaka gibi.😄
Tatlı geliniyor herhalde djdj
Yanii cidden sorun bu ya; ayırmaya çalışan oyun çeviren oluyor. 🤦🏼♀️
Marifetmiş gibi biri bana anlatmıştı zamanında şöyle böyle yaptım sizi ayırmak için diye. Ben belki o zamanlar sevdiğim insanla ayrılma noktasına geldim veya ayrıldım, bu vebali nasıl göze alıyorlar hayret
Evet haklısın bunu bende farkettim ama şunada dikkat ediyorum dediğin gibi kısmeti açılıyor değil aslında ilişkisi olunca birinin kişiye daha çekici geliyor ben buna imkansız hoşlantı diyorum ve şunuda görüyorum eğer ilişki varken başka kişilerlede aldatıyorsa önünde sonunda hwrkes onu bırakıp gidiyor.
Eh yani.. herkes ne ektiyse onu biçiyor.
Allah’ın adaleti şaşmaz
Biriyle flört olduk de … spor salonunda , restoranda , yolda tüm güzel kızlar Gözünün içine içine bakar, yicek gibi … kendini trueman showda sanarsın….
sonra bir tebessüm edip… içinden kanmam bu işlere der hayatında ki insana odaklanırsın
Gerçek bir handikap..
İşte burada karakter devreye giriyor. Tabi bunu dümdüz karaktere mal etmek de çok hakkaniyetli olmayabilir.
Zira bizi yöneten asıl duygulandırdı. Ve bizler duyguların esiriyiz.
İster inanın ister inanmayın. Durum böyle.
Algoritma misali. Araba lastiğinden bahsedersin ve karşına araba lastiği reklamları çıkar. Sevgili edinirsin karşına taliplerin çıkar. Parayı bulursun ölü akrabaların hâl hatır sorar. Tamam imtihan dünyası da her bokla da imtihan olmayalım yahu
Katılıyorum 😅 son cümleye özellikle
Asla çözemiyorum. Hayatimda birisi varken başka birisi hoşlandığını söylüyor. Ama yalnızken tık yok 😂😂 teker teker gelsenize
Shdh ilişkimiz yokken veya başlamaya karar vermeden gelsinler 😅
biri bana bunu anlatsın acilen
evliyken markete gidiyorum bütün kadınların gözğü üzerimde
sevgilim ile durum aynı ama yanlızken ohooo kasiyer bile yüzüme bakmaz oluyor :D :D :D
Biz de bilmiyoz
sizde de durum aynı demi?
Evet ne zaman ilişkiye başlamaya karar versem bir şeyler oluyor
hmmmm bende kendi sakalıma bile demiycem ilişkiye başlıyom diye :D
Ahahah :D iyiydi bu
Dünyanın en güzel şeyi bir insanı güldürmek
Evren bizimle dalga geçiyor sanırım cjdhslx ama bir önemi yok çünkü bir ilişkim varken başka kimseye bakmam evren istediği kadar şansını zorlasın beni yolumdan saptıramaz.
😅😅
Bence insan mutlu olunca farklı bir enerji yayılıyor insanlar da bunu fark edip tabiri caizse bundan faydalanmak istiyor
Sineklerin ışığa geldiği gibi hsjajajajsj
Evet :D
Katılıyorum. Sevgilim yokken kimse denk gelmiyor, sevgili yaptığımda ise asılan asılana. Öyle karizma biri de değilim ama bazen çok talip çıkıyor bazem hiç. Denge yok
Var böyle bir şey, kuruntu değil dimi dkdk
Yok ya kuruntu değil. Böyle bir şey var
Evet , bir diger nedeni ise , hatta bence asil nedeni bu. Arayisi biraktigi zaman insan firsatlar geliyor. Arayisi ise ona ulastigimizda birakiriz.
Aslinda arayisi birakmamiz bizi oldugumuz gibi davranmaya iter. Oldugumuz gibi davranirsakta firsatlar cogalir.
Burdan sunu anliyoruz
Kendin ol. Firsatlar olsun.
hayat sınıyor seni. Yolda çıktığını yolda bırakıcak mısın? Bırakırsan gelenlerde seni bırakmaya başlıyor patır patır.
Aynen öyle, öyle olması da gerekiyor. Biri için birinden vazgeçen günü gelir tercih ettiğinden de vazgeçer ve ondan vazgeçilir.
Şey de var gerçekten ilişki istemediğin başka meşguliyetlerinin olduğu dönemde de herkes siraya diziliyor
Evet o da var
Genelde öyle oluyor 🤦🏻 bi ilişki varken ya da birisiyle flört ederken ardı ardına yürüyenler oluyor 🤦🏻 ulan boşta iken nerdeydiniz
Bir de hesap soruyor djdj
Sana zor gelmiyordur, şovu kes
😅🤦🏼♀️ deli
Bazen öyle şeyler olabilir ama bir insanın ilişkisi varsa da o ilişkisine sadık kalmalı
Valla bunu bende anlamadım ama anladığım şu insanın sevgisi imtihan oluyor çok şükür 4999 sene kimse olmayacak 😂😂
Saçmalık
Saçmalık olan imtihan olmak mı benim aşık olmamam mı
Biri yüzünden aşka küsmen
Güven problemi oluştu maalesef
Aslında sizde haklısınız ama napacağımı bilmiyorum hayatıma birini alıyorum yok olmuyor yürümüyor
Harbi he birisiyle flört ediyorum yazmayan kadınlar yazmaya başlıyor resmen beni sınıyor 😁 boşta iken kimse yok sanki görünmez oluyorum
Evet niye öyle djfj
Normalde suratsiz bi insanım kimsenin yüzüne bile bakmayi sevmem. Sert ağır abi modda takiliyorum. Kendi halinde mod. Ama Hayatımda gercekten sevdigim biri olunca sevgi kelebeği olup kıpır kıpır şarkı söyleyerek gezerim. 😅😅😅 gülücükler mavi boncuklar dağıtırım. Mesajlaşırken kikirderim🤣🤣 hitaplar değişir. Ne oldu canim efendim cicim gibi. haliyle kismet açılıyor o zaman😅😅😅
Şimdiye kadar neredeydiniz diyoruz değil mi 😀
Aynen :D
Sonra bir ahhh ah çekiyoruz devam ediyoruz 😀😀
Şeytana uymamalı jddj
Kesinlikle öyle 😊. Cidden bu durumun gerçekliği farklı bir boyut. Geri dönüşler için teşekkür ederim 🌷🌹🌷
:))
😊🌷🌹🌷
İnsanın kararsız olması ne zor. Ya sadik olacaksın ya aldatacaksin, bazı insanlar mal
Evet ya tüh onlara
Erkeklerde?
%100 doğru.
Konuştuğum biri var diyip sınır koyup sonunda yine yalnız kalmak. djdj
Artık konuştuğum biri yok dersin olur biter. Üzülme
Tabii, doğru yaptığını düşününce insan farklı, pişmanlık farklı
Ne güzel.
Neyim
Sen iltifat eder miydin ya? Teşekkürler. Duygulandım 🙄
Odun diyorum
Yağmur duası edelim
😅 deli
O zaman çoğu kişi tarafından keşfedildigin için olur.. yani bu kız ya da erkek ne buldu buna aceba diyerek bunu öğrendiğin de ya da farkkettiğinde o kişilerde kapılarında kuyruk kuyruğa girer.
Konuyu anlamamışlar🤣🤣
Şaka değil gerçekten doğru 🤣🤣🤣
Yemin iç
Çevremde gördüğüm kadarıyla kesinlikle böyle oluyor
Birinin sevgilisi oluyor
Sanki haber almışlar gibi bir sürü talipli çıkıyor
Erkek ya da kadın farketmez hep aynı🤣
Aha kız sen benimle dalga geçiyorsun değil mi yemin iç diyor ya burjuva 🥴🤣
😂 ahahahahaha yarına kadar gülecem
Bu bir savaş suçu sayılır ama ya kurallara göre savaşalım🤕🤕🤣
Oysa ben senin sözüne güvenmiştim, insan bana kıyar mı?🤕🥴🤪🤣
Kıyar jxjd
Elbet bir yerde yakalayacağım seni🤕🥴🤣
Çok başıma geldi böyle şeyler de biz kendimizi bozmadık
Helal djd
Erken karar verip neler kaçırdım diye kafa karıştıran işler
😅 öyle olmaması gerekiyor
Kurt düşüyor ama
🤦🏼♀️
Ah gençlik zamanlarım kimi sevsem kısmeti açılırdı beni de sev beni de sev tekrar kanar mıyım hayır caddemden kestim adımlarımı
Benim için farklı değil çünkü hayatımda biri varken de yokken de kısmetim bi şekilde açık oluyor.
Maşallah diyelim 😅
Güvenli göründüğü için sanırım. İlişkin var artık seks düşünmez rahat rahat arkadaşlık yapılır konumunda oluyor. Eşcinsel gibi davranan ya da olan kişilerin çevresinde kadın çoktur çünkü daha güvenlidir
Senin ne kadar ciddi olduğunu görmek için 😅 sınav. Ne sandın öyle kolay biriyle olabileceğini mi
Sanmıyoruz djdj
Hikmetinden sual olmaz kurban olduğum bizi deniyordur sevdiğine ne kadar sadıksın diye benim aklımdaki benim olsun da diğerleri yansın su veren itfaiyenin de hortumu elinde patlıya
İmtihan...
Bazı dönemde insan çok zaten deyip bol mu buluyor,
Bazı dönemde de insan yok zaten deyip isyan mı ediyor,
Bu durumları çok yaşamış biriyim.
Hayatımda biri varken kıymetlerimi görmem ben. Nasip olanlarla ilgileniyorum.. diğerleri hoştt hoştt 🐕🐕🐕🐕
Aynende öyle valla. Manita yapıyorsun 2 ser 3 er tane daha oluyor. hiç yokken bir tane olmuyor. olması için cabaliyorsun
Sevilmenin verdiği popo kalkıklığı ile dışarıya mavi boncuk dağıtma işini çoğaltmanın sonucu bu.
İşte bu aslında bir yol ayrımı ve hayatının ileriki yıllarda yaşayacağın iyi ya da kötü olaylara yön veriyorsun
Bu gerçekten oluyor, nalet olsun böyle duruma, tam bir ilişki bir şey olduğunda bi anda bir sürü seçenek çıkıyor ortaya, ilişki yokken hiç kimse yok varken de bir anda bie sürü seçenek çıkması, kafayı yersin.
Nedense hep öyle oluyor boşta kalınca kimse olmaz hayatına birini alınca birileri çıkar ortaya bu neden
Genelde öyle olur normalde hayatiniz rutin gider ve sonra biriyle tanışırsınız falan filan. Sonra bir anda aklınızı karıştıran başka kismetler bir anda ortaya çıkıverir
Size neden mesaj atamıyorum bayan şekil 😁
Bugün cuma değil, ne mesajı 😅
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı atacaktım 😂
Allah iyiliğini versin 😂
Amen tanrı seni korusun evlat😁 yüce ruh adına 🤣 kutsuyorum seni
Tam da bunun için söylemiş
O ata bu güne kadarrrrr gelen mirası;)
Dimyat a pirinc e giderken evde ki bulgurdan olma
Diye
Sizi tartıyor.
Acaba sadakat konusunda hangi seviyedesiniz.
Hayatın cilveleri.
Hani denir ya beni biri dürttü diye.
İşte tamda o nokta.
Bilmiyorum da bence hepimiz aynı simülasyonda yaşıyoruz
Varlık bilinci, bolluk bilincine dönüyor işte :)
benim sevgilim olunca knk ayaği cektiğim kız bile bana yavşiyor genel olarak sevilen bir insanim ayrilik olsa bile kımsenin peşine vermem bu huyum beni cok ileriye goturdu sildimi silerim aldimi alirim genelde exler bana yanasir donmek ister yol veririm daha cok zevk alirim bu durumdan
Hep öyle olur bu döngü Evet biri olduğunda sanki hepsi haberleşmiş gibi geliyorlar
Kesinlikle böyle bir şey var.. Bu da farklı sınav olsa gerek
Karı karıyı çeker. Yalnızlıktan ölürken nerdeydiniz lan.
Kısmet her zaman açık ama kişiliğim aldatmaya elverişli değil
bilinçaltı frekans ile alakalı ama yazmaya üşendim şimdi
Üzüldük
Yani biriyle birlikteyken de başka birine kısmet deniyorsa da orada bazı sorunlar var gibi.
Yok burası onun yeri değil ya
Bu nerde ve nasılsa yanlış. Benim hayatımda bir kadın varsa hepsinden üstündür diye düşünürüm :) tabiki herkesin hayatına da kimse karışamass
Başka birine kısmet harici ne denilebilirdi? Ben orada takılı kaldım şu an
Başka biri yeterli fazla sıfata gerek yok :) Open relationship kafaları falan değilse mevcut ilişki tabikisi orası herkesin kendi bileceği iş
Bak soru ne kadar uzayacak 'başka birileri' ile 🙄
Neyse ben kadınımi bulduğumu düşünüyorsam gerisi bacımdr yani :)
Konularımız ne kadar farklı anlık sjdjsjak neyse anladım
Konu neymiş ki
Yazdım ya
Neyss
Kesinlikle biriyle çıkayım en az 3 kişi sıraya giriyor Yüzük tak inan daha cok kovalıyorlar
Evet hep öyle oluyo. Bunun sebebi sevilince ya da sevildiğini hissedince enerjinin yükselmesi ve auranın artması bence. Aura yükselince evren de yağdırıyo :d
Evet kesin bir bağlantı var :D
Enerjimizle evren boomerang gibiymiş zaten 😀
İnanıyorum buna cidden 😅
✨🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?